Макрон: Ще отговорим без колебание на този акт на война

Френският президент каза, че събитията са повретна точка в историята
24 фев 2022 16:52, Ния Христова
198
Макрон: Ще отговорим без колебание на този акт на война
Снимка: БГНЕС
Президентът на Франция Еманюел Макрон предупреди Русия за безкомпромисен отговор на нападението й срещу Украйна. Той определи действията на Русия като повратна точка в европейската история, предаде БГНЕС.
 
"Ще отговорим без колебание на този акт на война, със спокойствие, решителност и единство", заяви Макрон в обръщение към нацията.
Още по темата
 
Френският президент добави още, че събитията са "повратна точка в историята на Европа и нашата страна", която ще има "дълбоки и трайни последици за живота ни".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


198
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
1
 
5
 
! Отговори
Аз да питам преди 2 години
Байрактарите как се проявяват, а джевелините? :):)
63
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега е редно бежанците да бягат към Саудитска Арабия, Турция, Сирия, ОАЕ, Катар и т.н. Ако откажат да ги приемат санкции и изолация.
62
2
 
8
 
! Отговори
Майдан преди 2 години
Истинското начало на този процес беше поставено от американското разузнаване през 2014 г. с операция "Майдан". Всъщност от всичко това Русия загуби влияние. Единственият печеливш са Щатите - те прибавят 2/3 от Украйна в своята сфера на влияние и дестабилизират европейските икономики, които всъщност търгуват с Русия
61
3
 
18
 
! Отговори
Резнятович преди 2 години
Абе чекай, къде е НАТО? Обещаваха някакви неща, подстрекаваха Украйна и като станаха дебели нещата се скриха.
60
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нищо няма да направят от ЕС, страх ги , колкото и нас ни е страх. Путин, агресорът долен, ще си вземе парчета от Украйна и всичко ще утихне. Бог да пази украинските деца, моля се за тях сега!
59
5
 
29
 
! Отговори
Адмирации преди 2 години
Европейците не заслужават независими държави, те станаха васал на Сащ, сега е време Путин да ги ремонтира. Почна се, почна се силно, за ден 44 милионна Украйна, е на Колене. Цяла Източна Европа ще падне за седмица, а западна за месец. Сащ няма да се намесят, те ще възпират Китай, който ще влезе в Тайван
58
6
 
9
 
! Отговори
до анонимен преди 2 години
"""Тотална изолация на Русия...""" --- Направу Галактическъ! Викайте на помощ Флота на Дарт Вейдър и Император Палпатин! -)))
57
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 54 - Ти как щедро пускаш ракети тук и там , добре че не са в твоя гараж ! А минавало ти е през мозъчната клетка че няколко ракети в Европа съвсем ще променят пейзажа около Айфеловата кула , и градините на Версйския дворец ?!
56
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе, то имало червена линия, а Макрон разправяше че няма??
55
13
 
6
 
! Отговори
Наблюдател преди 2 години
Aбе нали Уж Джуджето нямаше да напада Украйна.....
54
1
 
13
 
! Отговори
Евгени Пинчев преди 2 години
То много любов бе Макроне акта си е акт, не само ти и аз го знаем!
53
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Изпращаме ли Чуждестранния легион? Или са вече там?
52
2
 
11
 
! Отговори
пх преди 2 години
Цената на Газта на Световната Борса вече скочи над 40%!!!
51
10
 
7
 
! Отговори
Адмирации преди 2 години
Кой брой европейците и тяхните слаби държавки за фактор? Външнополитически зависими от САЩ, енергийно от Русия! Европа е в шах и мат! Утре Русия спира газа и петрола и европейците ще стоят на тъмно и студено, а заводите спират, кое не е ясно? Император Путин, да ги привика в Москва и всички лидерчета да подписват указ за анексиране на държавите им в Руската Федерация, иначе видяхме как се унищожава Държава, за 12 часа.
50
1
 
24
 
! Отговори
toti преди 2 години
Думи,думи,само думи и като скопени нарези ревете ,плашите и с оня старец от ,,белия дом''нищо не разбрахте и сега се чудите кви санкци и фишеци да запалите,но Путин запали СВЕТА ,показа че вие СПИТЕ и никакви санкции нито могат нито ще го спрат и уплашат !!! Той си връща неговото и няма страна дето може да му противодейства!!!
49
3
 
22
 
! Отговори
СС преди 2 години
Макароне Русия ви предупреди да не преминавате червената линия !!! Отговора е ясен бой по укрите , милиони загинаха за Украйна и няма да бъде подарена на НАТО !!!
48
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Отговор още утре - гей-парад на Шанзелизе.
47
0
 
18
 
! Отговори
ХА ХА ХА! преди 2 години
Отговориха че ще отговорят!
46
20
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами айде де, Нато е военна организация. А не да налагате икономически санкции, дето ако се усетят ще е, когато населението на Украйна се стопи двойно. Няколко ракети паднали в Русия ще отрезвят джуджето
45
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кога ? Утре Киев ще е окупиран.