Бивш играч на Литекс с шанс да поеме Лудогорец

Фаворит за поста е Лауренцио Регекампф
Обновена: 20 юли 2015 14:31 | 20 юли 2015 09:02, Александър Попов
7
Бивш играч на Литекс с шанс да поеме Лудогорец
Рибейро започна с две загуби като треньор на "Орлите". Снимка: Булфото, архив

Слабото начало на сезона на шампиона Лудогорец веднага доведе до слухове за смяна на треньора в Разград. Новият наставник Бруно Рибейро до момента има 2 загуби от 2 мача на сметката си начело на "орлите".

Под негово ръководство тимът падна с 0:1 от Милсами в Шампионската лига и с 0:2 от Литекс в "А" група.

За момента президентът Кирил Домусчиев категорично заяви, че не мисли да маха португалеца, но още някоя издънка, като например отпадане от Шампионската лига, може да накара боса да преосмисли решението си.

Вече се се появиха спекулации и кой може да бъде заместникът на Рибейро в Разград. Според вестник "7 дни спорт" това е бившият футболист на Литекс Лауренцио Регекампф.

Румънецът е бил забелязан на стадиона в Ловеч при загубата на "зелените" от Литекс. Твърди се, че той е бил поканен на мача именно от Домусчиев, който обмисля дали да стартира преговори с него.

Регекампф е без работа от февруари насам, когато бе уволнен от Ал Хилал. В Саудитска Арабия той имаше договор за 2 години на стойност 2 милиона евро.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е и ? Ко стана ? Голям го вадиха Лудогорци , , , , , , Българин съм да ! Но това е като 1994 г световното първенство и до ден днешен го говорят ! Отрезнейте Лудогорци , отръскайте се , Моци да го кръстите Разград пак тая , , , в България жевеете , , , , ,
5
0
 
1
 
! Отговори
BG realist преди 8 години
Domo domo... Sam si napravi otbor i sam si go razvali :)
4
0
 
2
 
! Отговори
ОЛИГОФРЕН преди 8 години
Много и от сърце симпатизирах на Лудогорец, до като не се появи ПИЯНИЯ и НЕАДЕКВАТЕН *** ....Вече се радвам от сърце на станалото, .......... а падението и падането са кат лавина!!!
3
0
 
4
 
! Отговори
краси преди 8 години
Не знам дали ли е само от треньора, но отбора няма нищо общо с миналата година. Половината отбор напусна. По стар български обичай, според мен сме на път да развалим хубавата работа. Ситуацията ми напомня тази в Левски преди десетина години. Тогава тъкмо направиха отбор и Батков си помисли, че е най-великия спец и почна смени, трансфери и прочие глупости. Домусчиев уверено върви по неговия път.
2
0
 
9
 
! Отговори
неутрален преди 8 години
Май, май беше по-добре да бъде оставен Дерменджиев! С тази въртележка на наемници, на които им е все тая какво ще се случва с отбора, стига да им е сигурна тлъстата надница, за никъде не са Лудогорец! Левски и ЦСКА вече минаха по тези пътища и ги виждаме до къде стигнаха...
1
1
 
7
 
! Отговори
хахахахах преди 8 години
"Още някоя издънка, като например отпадане от Шампионската лига, може да накара боса да преосмисли решението си." - аз пък си мислех, че е съвсем закономерно да отпаднат, но явно ще се води като издънка всичко ще не е финал на Лигата :-))) Домуса си е амбициозно момче от малък, ама чак пък толкова.