Рамадан Аталай: Доган разпореди ДПС да не подкрепи правителството

Пеевски се разпорежда с партията като с лична фирма, твърди отстраненият
3 юли 2024 09:03, Петър Бойчев
218
Рамадан Аталай: Доган разпореди ДПС да не подкрепи правителството
Снимка БГНЕС

Почетният председател на ДПС Ахмед Доган е разпоредил ДПС да не подкрепи правителството на ГЕРБ. Това разкри в студиото на bTV Рамадан Аталай, който бе отстранен от ръководството на ДПС.

Още по темата
„Отношенията между Доган и Пеевски са в разрив в момента. Позволих си да помоля Делян да се обади на Доган и да разберем за какво става въпрос“, каза Аталай. „Има предложение, директно разпореждане, от почетния председател (Ахмед Доган – б.р.), ПГ на ДПС да не подкрепя правителството“, каза още Аталай.

„Делян Пеевски се разпорежда с ДПС като с лична фирма и уволнява, отстранява хора, които са близки до Ахмед Доган“, твърди Аталай.

През последната седмица множество структури на партията из цялата страна пуснаха отворени писма относно премахнати ключови лица от ДПС. Рамадан Аталай е един от тях. Според него в момента той е определян като превратаджия. „Аз се питам кой е превратаджия, когато с натиск и сила се опитваш да промениш мнението на обществеността“, каза Аталай.

Аталай цитира имейл, който почетният председател на ДПС е написал до Делян Пеевски. Той гласи „Според ситуацията ДПС трябва да има ясно изявени председатели, както за партията, така и за парламентарната група – Чакъров и Пеевски. Което значи съпредседатели в преговорния процес, общи решения с два подписа, евентуално коалиционно правителство. Всичко трябва да се легитимира, подкрепя с подпис на двамата съпредседатели“.

По думите му след този имейл Пеевски прекъсва контактите си с Доган.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


218
Още от Балкани
Радев: РСМ да спазва подписаните международни договори
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
173
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
"терористи от Турското национално-освободително движение в България (ТХОДБ) заложиха адска машина във вагона за майки с деца" МЕ-ХЕ-ХЕ-ХЕ! ... БСП и Атака управляват заедно с турците.. ХО-ХО-ХО! Сидеров и Станишев са на власт щото Ахмед Доган ги подкрепя. ХЕ-ХЕ-ХЕ! Българските пенсионери гласуваха за социализъм, пък получиха Лщтви Местан и Ахмед Доган! ХИ-ХИ-ХИ! Априлското въстание се е провалило поради ниско участие на българската рая, защото на българите им е било добре под турско робство
172
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Избори. Отварям си очи. След четвърт век пореден блъф Столетницата нагласи. Получили заказа как да пуснат, ДС доностниците първи са пред изборните урни. Червени Пенсионери тътрят се по тротоари, ОФ другари надзъртат през дувари. Чрез цингурели платени, комунист отново ни краде. А Маркс и Ленин партия ръце си кървави умива, и 80 години Родината затрива. Комунисти и мутрета с пара народна банки правят, източват ги и пак отварят. В кoчинaтa болшевишка старите ги с глад затриват, а младите навън нат
171
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
До агент 009 ей сега ще лъснат всички агенти на Турция в ДПС...не са малко
170
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
На Аталай мръсните замисли, няма да се осъществят!
169
1
 
1
 
! Отговори
51 НС преди 1 ден
Те, агентите на ДС лъснаха не само в партията му на този, когото го убиха на една от ковференциите им. Другите куки ккато чабнянскта мутра са фгвенви и неапускат работата си ядосани. ХПубликумайте им досиетата на такива като хполитическите ни ледери. За да не лусне само Медито им Доганов. Те го убиха, защото фъфлеше. Цветятя са за паметника му. Както мутрата охранявяше съпартиеца си от БКП.
168
0
 
2
 
! Отговори
агент 009 преди 1 ден
ей сега ще лъснат всички агенти на ДС в ДПС...не са малко
167
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
И как така разпореди?!?! Той нали вече не е в партията-уж..:)) Амии..., те затова нещата не вървят в държавата..Защото всичко е - уж.
166
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
хаха шиши до квото се е докопал загива но в случая с дйепйесйе ще го направи още по-долно отколкото беше досега. направо като погледнат нагоре ще виждат как дъното се отдалечава.
165
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Но след като Майкелсон и Морли правят опит да измерят скоростта на светлината и откриват парадoкса, че тя е постоянна величина, се е стигнало до Лоренц и Айнщаин и представата, че пространството е четириизмерно и тази аксиома не е вeрна. Та така е в кeнeфa. Седнеш на цукaлoто, помръдвaш и мислите ти гадaят как става така, че сepa и лaйнoтo пада надолу. Та едно твърдение е вярно докато открием, че не е вярно, ама е вярно, че лaйнaтa винаги кат ги сepeм падат надолу, а не фъpчaт кат наще мисли!
164
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Считали са у Форумо, че светът е тримерен и в евклидовото пространство през две точки може да се прекара само една права и това твърдение е аксиома. Тоест не може да се докаже, но винаги се убеждаваме, че е вярно. Примерно... тръгнеш пеша, асе върнеш на мотор или управляваш лека кола купена в чужбина за изкарани парици... и в българия ти я открадва руско-турската мафия и ти пак отиваш в чужбина да работиш... па се върнеш на мотор... Истинско Перпето Мобиле....
163
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Зависи също и от кой е взет Зародиша? Захарий е разбрал, как да отвори алмовата утроба на Елисавета. Бидейки още непразна, Елисавета е изпробвала чудното семе и на гостуващата й "саботеянка" МаУрия. Расовият контакт между МаУрия и Младенеца е бил внушен.... и в последствие затова имаме толкова много партии в днешно време.... Зависи от благородните метали в човека!
162
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
в Новия завет, който потвръждават оригиналните идеи на апостолите, а те са 12 на брой. Исус е в центъра. От ляво шест и от дясно шест апoстола 6+6+1=С7. Докато не замените прoстотията на С12 с С7 нема пръдвaне. Става дума за зaмяна в телaта Ви на Въглерода С12 = 6протона+6неутрона+6електрона с Въглерод на мъдростта С7=6протона+1неутронa+6електрона. Въглерода С7 създава магнитно поле, както желязото може да създава магнитно поле и да осъществи контакт с Мен (((СЛЪНЦЕТО))) за да получите РАЗУМ!
161
2
 
4
 
! Отговори
Бай Шиле преди 1 ден
Аталай винаги е използвал политиката само за да трупа милиони. Охранен с енергийни придобивки.
160
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Павел е първородният новоепохален син от близнаците Павел и Петър на Исус и Диана - Мария Магдалена, който е новоепохалният Български Първожрец истински Кан (Жрец) и Цат Авитохол (33 - 333) от Именника на Българските Канове, който е всички "римски" (Български) Първожреци и Императори на Свещената Българска Империя (33-518), фалшифицирана след 1000 години като "Римска империя", от Нерон, Тит Флавий Веспасиян до Диоклеций включително, който е Родоначалникът на новоепохалната генерация на Дуло!
159
1
 
6
 
! Отговори
Georgi преди 2 дни
Като се скарат босовете на мафията, започва да се тресе *** ѝ
158
1
 
10
 
! Отговори
1 преди 2 дни
И пак да попитам Къде е Доган, жив ли е въобще.
157
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Замисляли ли сте се, какъв би бил светът без Българите? ... Замисляли ли сте се, какъв би бил светът без Рим? Колкото до това кой е римлянин и кой е българин, а кой не е? Важно е самозъзнанието на човека, римската ... тоест българската култура.... То поначало чисти римляни и българи няма - всички сме извънземни!
156
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Първият Рим къде е? В България! Рим обединява, а не разединява. България обединява, а не разединява. Ако не бе съществувала Българската - Римска империя, колко от тези днешни постижения въобще биха били изобретени или развити? Приносът на Българите - Римляните е именно налагането на по - висока култура на племената на Европа. Приносът на българите е налагането на ренесанса в Европа. Приносът на Българите е разпространяването на културата, Светлината, Езика, Писмеността на ХорИстината!
155
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Когато от Московски Бядистан спуснаха задачата на ДС агентатура в Бугаристаннда ограбва, съпружеските двойки от агент ДС и РускаКурвабот КГБ станаха водещи банкери, политици, нещо като кръвосмесеното семейство Сендови. На практика в България зарува РускатаКурва от 1944г. тя играе определяща роля във васалната политика на болшевишки Бугаристан.
154
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Руската и рублажийска мaстийка от ДС - класически тандем на шампионите в краденето на социалистическа Народна Република България. Всеко заминавало за Московски Блядистан бугарско номенклатурче се завръщаше с армаган - алкохолизирана руска мамаша. Так руските *** осъществяваха контрол на болшевишката *** България - съвокупляваха отроче на бугарски комунист еили ченге от службите с руска кобила, коят поддържаше непрекъснат контакт с местния блядистански посланик/консул.