Светлина в тунела: Фирма налива 9 млн. лв. в Левски

Очаква се договорът да бъде подписан днес или утре
11 фев 2020 12:25, Веселин Коларов
56
Светлина в тунела: Фирма налива 9 млн. лв. в Левски
Снимка: Lap.bg

Левски може да бъде спасен от финансов колапс в последния момент! Българска фирма е готова да инвестира 9 милиона лева в 26-кратния шампион на България!

Очаква се новината да бъде обявена днес или утре и със сигурност ще мотивира още повече "сините" за предстоящото дерби с ЦСКА, което ще се играе в събота от 14.45 часа.
 
Сумата ще закрепи финансовото положение до края на сезона и това ще даде време на ръководството да търси нови спонсори, след като досегашния едва ли ще може да издържа клуба заради обвиненията срещу Васил Божков.
 
Изпълнителният директор на Левски Павел Колев вчера заяви, че в сметката има 200 хил. лв. Сумата ще стигне най-много до мача с Черно море, след което, по думите му, клубът изпада в патова ситуация, пише Блиц спорт.
 
Той обаче подчерта, че няма намерения да напусне в този тежък момент и работи по намирането на още средства, които да гарантират бъдещето на столичани. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още по темата: Левски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
4
 
7
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
До въпросотправи тоя въпрос към "БЕКАПЕЕЦА" бойко М. бориссоф!..-Той знае кое как е..
11
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това е светлина от локомотив.
10
4
 
9
 
! Отговори
ЦСКА преди 4 години
Лески да не се офлянкват, ами да търсят баба Дора синдичката. Както се казва във шаха умиране има, отърване няма.
9
1
 
12
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
па и да го беха съобщили така7-"Еда фирма май иска да налее едни пари в един отбор,който май е футболен,който отбор има едни задължения към едни институции,които са назначени от един ,който е бастисал една държава"....Кратко и ясно,нали?!
8
5
 
8
 
! Отговори
въпрос преди 4 години
фирмата на кой е, пак ли на некой колекционер, и от къде ги има тия милиони? със сигурност е свързан с бкп (бсп)куфарчетата ! я първо да го разследват!
7
1
 
14
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
и коя е тая "българска фирма"?...-"Държавна тайна" ли е ?..-Или "фирмата" се страхува да се легализира,за да не я пита некой:-"От къде имате тия пари ?"..Започна ГРУБОТО преразпределение на "баницата"!..Сега ще изплуват бая такива "анонимни спонсори",които така и нема да се афишират,за да не им лъснат...сещате се..
6
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
боко е назначил поредния собственик.. смешна работа
5
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
При 30 милиона дълг, 9 милиона ще закърпят положението точно до след година, когато пак ще пишете статии, че Левски фалира...Васил Божков не изплати дълга, то кой ще иска...Там е ясно какво следва - съдбата на Берое, Ботев, ЦСКА и т.н.Никой не иска да плаща чужди дългове!
4
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кой дава ей така 9 милиона бе?
3
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нормално е пак да им намерят бащица...О(т)борът на всички власти!
2
4
 
20
 
! Отговори
ЦСКАр преди 4 години
мооо да ги мразя Левски ама не им пожелавам съдбата като на ЦСКАтоПък и за дерби без Левски сме за никъде, няма да има кого да псуваме и ругаем. Един без друг не можем ;)
1
8
 
21
 
! Отговори
София Лапат преди 4 години
Наща фракция ша осигури спонсори. Наши лепилари обикалят магазинчета за алкохол и цигари, продавачи на семки и часовникари. Сички те обещават спонсорство. Ша напълним касите. Ша има и за платени протести