Светлина в тунела: Фирма налива 9 млн. лв. в Левски

Очаква се договорът да бъде подписан днес или утре
11 фев 2020 12:25, Веселин Коларов
56
Светлина в тунела: Фирма налива 9 млн. лв. в Левски
Снимка: Lap.bg

Левски може да бъде спасен от финансов колапс в последния момент! Българска фирма е готова да инвестира 9 милиона лева в 26-кратния шампион на България!

Очаква се новината да бъде обявена днес или утре и със сигурност ще мотивира още повече "сините" за предстоящото дерби с ЦСКА, което ще се играе в събота от 14.45 часа.
 
Сумата ще закрепи финансовото положение до края на сезона и това ще даде време на ръководството да търси нови спонсори, след като досегашния едва ли ще може да издържа клуба заради обвиненията срещу Васил Божков.
 
Изпълнителният директор на Левски Павел Колев вчера заяви, че в сметката има 200 хил. лв. Сумата ще стигне най-много до мача с Черно море, след което, по думите му, клубът изпада в патова ситуация, пише Блиц спорт.
 
Той обаче подчерта, че няма намерения да напусне в този тежък момент и работи по намирането на още средства, които да гарантират бъдещето на столичани. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още по темата: Левски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
5
 
18
 
! Отговори
грберска работа преди 4 години
Как ги коткат левскарите, понеже Боко е от ЛеФски. Цска за норматив им взеха лицензи и ги изритаха най показно. А тези дължат пари на половината свят и още им наливат. Някой издаде заповед да им се помогне за сега, някой с колбасарски бизнес трябва да е.
31
3
 
15
 
! Отговори
сокерес преди 4 години
Божков каза, че негови фирми ще наливат в ЛеФскито. То само от престъпен бизнес се издържат тези ***. Марш в зоните и стига сте тровили въздуха и вие.
30
0
 
15
 
! Отговори
d преди 4 години
Каца без дъно !!!
29
1
 
19
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 4 години
Първо да плати дълговете след това да "налива". В противен случай е утопичен вариант, пак ще го "точат".Най - добрият вариант е да изключат командното дишане.
28
1
 
20
 
! Отговори
Карабиберков преди 4 години
Животът ви е поп-фолк и мутри...Ще трябва да се излезе от този сън някога ...
27
11
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
кКАКВА КОМЕДИЯ И ГРОТЕСКА - мафиотския отбор ще бъде спасяван от поредния длъжник на сикаджията Борисов -жалки сте семкари!!!
26
2
 
27
 
! Отговори
Легендата преди 4 години
Предлагам Боко сега да провери фирмата наливаща в бездънната каца, а не след две години както направи с Черепа.
25
1
 
24
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ПАРИ ЕЙ ТОЛКОВА НЕ СЕ НАЛЯХА ДОСЕГА ОТКАКТО Е БОЖКОВ В ЛЕВСКИ И ФЕНОМЕНАЛНО ПРЕДИ ДА ОБЯВИ ПУБЛИЧНО ФАЛИТ СЕ ПОЯВЯВАТ 9 МИЛИОНА :DПЪЛНА ИЗМИСЛИЦА Е ТАЗИ НОВИНА ТАКИВА ПАРИ НЯМА А СЕ ПЕЧЕЛИ ВРЕМЕ ДОКАТО РАЗПРОДАДАТ КАКВОТО МОГАТ ОТ ИГРАЧИТЕ !!ДЪЛГА НА ЛЕВСКИ КЪМ ОДИТИРАНИЯ БАЛАНС ЗА 2018-ТА Е 25 МИЛИОНА ПРЕДИ ДА ГО КУПИ БОЖКОВ!!! И СЕГА ПАК ЩЕ ПОКАЖЕ, ЧЕ Е 25 МИЛИОНА СЪС ТЕЗИ БУТАФОРНИ 9 МИЛИОНА! РЕАЛНО ДЪЛГ ОТ БОЖКОВ НЕ Е ПЛАЩАН КОЛКОТО И ДА ЛЪЖЕ, ЧЕ ГО БИЛ НАМАЛИЛ НА 16 МИЛИОНА!
24
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Започна пак ПРАНЕТО! А уж ще късаме с корупцията.
23
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"налива"... все едно в бездънна яма... иначе щеше да е "инвестира"
22
3
 
24
 
! Отговори
аха преди 4 години
Само не е ясно с кой препарат ще перат парите новите?
21
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
efbet
20
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дълга на Левски ще намалее като се намалят заплатите на играчите от отбора.
19
3
 
22
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
АБСОЛЮТЕН НОМЕР!!!ПОСЛЕ ЩЕ КАЖАТ, ЧЕ С ТЕЗИ ДАДЕНИ ПАРИ ДЪЛГА Е СТАНАЛ 25 МИЛИОНА КОЛКОТО СИ БЕШЕ :DУЖ БОЖКОВ ГО НАМАЛИЛ ОТ 25 МИЛИОНА НА 16-17 АМА С ТЕЗИ 9 МИЛИОНА ПАК Е СТАНАЛ 25 МИЛИОНА!!! :DМОШЕННИЦИТЕ СИ ЛИЧАТ ОТ ДАЛЕЧЕ!!!!ЦЯЛАТА НОВИНА Е ПЪЛНА ИЗМИСЛИЦА САМО И САМО ДА СЕ ИЗМЪКНАТ, ЧЕ НЕ СА ПЛАТИЛИ ГРАМ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА НА ЛЕВСКИ ОТКАКТО Е БОЖКОВ В НЕГО!!!ЩЕ ОПИТАТ ДА РАЗПРОДАДАТ ИГРАЧИТЕ ДО ПОСЛЕДНО ПРЕСТЪПНИЦИТЕ СИ ОСТАВАТ ПРЕСТЪПНИЦИ ВАЖИ ЗА БОЖКОВ НА 100%!!!
18
0
 
12
 
! Отговори
Ром"с преди 4 години
Да бе,да...утре ще кажат,че не се разбраха ...тези 9 милиона не са 9 хиляди ей така без проучвания... .
17
0
 
13
 
! Отговори
въпрос преди 4 години
до 16 : ***, още се перът тия пари от куфарчетата! явно си много малък и само си чувал за тия куфарчета от тати, не помниш че хората нямаха хляб на масата! оди пий бира и чупи седалки по стадионите!
16
0
 
8
 
! Отговори
въпрос преди 4 години
до 13 : не той е раздавал куфарчетата, и не той е назначавал милионери!
15
8
 
5
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
До въпроси още нещо до теб,уважаеми "въпрос":-Въпросните куфарчета се подмятаха ПРЕДИ ТРИДЕСЕТ години!!!!!!!От тогава изтече толкова вода,че ако беше използвана рационално,щеше да залее Перник !..Сигурно не схващаш,но това е истината!Явно сте от бавно развиващите се ,щом още не сте излезнали от 1989-та година..
14
2
 
10
 
! Отговори
турчина преди 4 години
хахахахахааа гладна кокошка просо сънува
13
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ТОВА Е ДОБРЕ,ДАНО ДА Е ИСТИНА,НО КАКВО ЩЕ ПРАВИМ СЪС СЪДИИТЕ И БФС? ГОВОРИ СЕ,ЧЕ ПОП КРЪСТЬО( ББ ) И ГЕШЕВ СА НАРЕДИЛИ НА БФС СЪДИИТЕ ЗА ЗАПОЧНАТ ДА НИ РЕЖАТ ОТ ПЪРВИЯ МАЧ,ЯВНО ПОДООТСТЪПНИЦИТЕ СА РЕШИЛИ ДА ПРОДЪЛЖАТ ДА СЕ ГАВРЯТ С "ЛЕВСКИ"