Треньор на Кличко хвали Кобрата

Пулев е по-интересен от Поветкин, смята Ал-Башир
Обновена: 21 авг 2014 14:15 | 21 авг 2014 11:03,
82
Треньор на Кличко хвали Кобрата
Снимка: Reuters

Американецът Джеймс Ал-Башир, втори треньор на световния шампион по бокс за професионалисти на три федерации Владимир Кличко, е уверен, че Кубрат Пулев е по-интересен съперник от бившия световен шампион Александър Поветкин от Русия, който загуби от Кличко по точки през миналата година в Москва.

"Мисля, че боят Кличко - Пулев ще се получи по-интересен от мача с Поветкин. Този мач се очаква да бъде по-зрелищен, защото стиловете правят мачовете, а стилът на Пулев по-добре се съчетава със стила на Кличко".

"Пулев владее по-добре майсторството на бокса от Поветкин, който до голяма степен залага на силата и мощта, върви напред и търси боя".

"Пулев има по-стратегическо мислене, за сметка на което той търси желания резултат", заяви Джеймс, цитиран от БТА.

"Пулев има добра скорост, той ми харесва като боксьор: той има хубава техника и не лош ляв прав удар".

"Но най-важното е, че той вярва в себе си много повече, отколкото много други бивши съперници на Владимир". Мачът Владимир Кличко - Кубрат Пулев е на 6 септември в Хамбург.

Още спортни новини четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
10
 
! Отговори
Сандо преди 10 години
Кобра с тебе сме !
4
0
 
3
 
! Отговори
до до "вещер&qu преди 10 години
"рекламен афиш", но напомпан с допинг, с подкрепата на съдиите, с разузнаване, с мръсни номера преди мача и по време на мача. Няма да се учудя, понеже мачът е и политически, да се използват тайни методи за въздействие.Тъй че нещата не са толкова прости.
3
2
 
16
 
! Отговори
вещ-ер преди 10 години
Кубрат се изправя сам срещу световна империя. Подобно на Спартак срещу Рим. За да победи му е нужна подкрепата на всеки един читав българин. Желайте победата. Вярвайте в победата. Не се поддавайте на българофобски медийни внушение.
2
2
 
7
 
! Отговори
до "Кличко" преди 10 години
Тез простотии сам ли ги измисли, или ги чете от някъде.Кличко е световно известен със "стъклената" си брадичка. Само един по-здрав тупаник на Кубрат да влезе и е нок-аут.Докато Кобрата е световно известен именно с яката си челюст, с която носи, ама много на бой.То и на снимките се вижда разликата, за тоз който е тавряз и нормален.
1
6
 
2
 
! Отговори
Кличко преди 10 години
е яко юдейско хазарско ***. Хазарите имат много силни и масивни кости, а при удар не е важни само мускулите, но и костите. Пулев да внимава - той има мускулна сила, но костите при него са по-лабилни.

Спонсорирани публикации