Фенове на Левски искат Джими Гуменката на Герена

130 лв. месечно за легендарния фен се оказаха много за Иво Тонев
17 юли 2015 14:40,
44
Фенове на Левски искат Джими Гуменката на Герена
Снимка: BTV

Привърженици на Левски от фракцията South Division настояват възможно най-бързо Джими Гуменката да бъде възстановен на работа в клуба.

Емблематичният фен Славчо Василев, който получаваше месечно възнаграждение от 130 лева, беше един от уволнените служители на Левски във връзка с намаляването на бюджета. Срещу тези пари той косил тревата, вършил и друга обща работа, съобщи bTV.

"Сините" запалянковци изразиха готовност всеки месец да събират пари за заплатата на Джими Гуменката, които да изплащат по сметка, дадена от клуба. "В живота не всичко е цифри, плюсове и минуси", припомнят от South Division.

Въпреки всичко Джими е благодарен. И на Баждеков, и на Гонзо, и на Томас Лафчис, и на самия Гунди, който му подарява преди много години тениска.

Това, че е ненужен на клуба, разбира на поклонението на Гунди. Тогава поздравил Константин Баждеков, който пък го привикал настрани. Казал му, че вече не могат да му дават по 130 лв. месечно.

Само ден след като бил уволнен от Герена, шофьорът на Гриша Ганчев му позвънил. Бизнесменът бил готов да му подаде ръка. Това се случвало за втори път. Първият път бил преди 20 години. Тогава Томас Лафчис лично го препоръчал на Ганчев.

Въпреки че го уволнили, Джими Гуменката пожелава успех на новите собственици на клуба. Категоричен е, че ще се върне, ако го поискат отново на Герена. Не би отишъл при Гриша Ганчев – заради Левски и сините фенове.

Иначе с въпросните 130 лв. издържал и себе си, и брат си. Давал и на сираци. Изкарвал по някой лев и с китара. Искал да стане футболист, а станал китарист, тъй като имал детски паралич.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
2
 
3
 
! Отговори
mimi преди 8 години
Toi e talismana na Levski
34
1
 
1
 
! Отговори
mrenata преди 8 години
NE DJIMI A TEKUSHTITE PIONKI TRQBVA DA SI IDAT OBURKALI SA CHOVEKA
33
1
 
6
 
! Отговори
Триадица преди 8 години
Абе защо всички фенове на Левски все едно една майка ги е разждала? Всички изглеждат еднакво, визуално.Обаче клубът за 130 лв заплата не е трябвало изобщо да го уволняват, нека го върнат момчето.
32
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ZA ALKOHOLIZITE TRIABVA DA SE OSIGURI DORI I ZAPLATA.
31
1
 
21
 
! Отговори
Левскар преди 8 години
До dzivkoАз също го познавам от доста години. Никога не съм го чул да каже нещо лошо за ЦСКА, Даже каза навремето, когато Любо Пенев се зъвърна в националния след тежкото си боледуване, че ще го посрещне с букет цветя.
30
2
 
28
 
! Отговори
Левскар преди 8 години
Ако някой е разговарял с него, абсолютно ще разбере защо го уважават другите фенове. Джими няма грам злоба в себе си - даже на майтап се опитах веднъж да му кажа нещо за свинско ли, за какво беше - само се подсмихна, махна с ръка и каза, че не е уважително да се наричат така противниците..
29
3
 
10
 
! Отговори
старото преди 8 години
Джимарката го знам от 40год. били сме заедно в казармата в Кърджали , после сме пътували заедно по концертите , беше техническо лице към много групи . Може да подрънква на китара , но чак китарист е много претенциозно да се каже . Не вярвам тези 130лв. да са в основата на проблема , сигурно има нещо друго , което и двете страни премълчават .
28
1
 
19
 
! Отговори
Левски преди 8 години
Само заради коментарите на чуждите фенове, този човек заслужава да му плащат заплата, дори и нищо да не върши, а той като гледам не е от хората, които ще се чудят какво да правят.
27
0
 
14
 
! Отговори
. преди 8 години
Май е време да натирим собствениците и да си го поддържаме ние клуба. Стига мафиоти са си прали парите в нашия клуб.
26
1
 
12
 
! Отговори
Фен на Миньор преди 8 години
Респект!
25
1
 
44
 
! Отговори
Фен на ЦСКА преди 8 години
Джими го познавам от дете в квартала, голям фен на Левски и достоен и уважителен към феновете на ЦСКА. Малцина са като него! Респект!
24
1
 
25
 
! Отговори
redordead преди 8 години
човекът поне си е истински фен и заслужава уважение, не е като *** от софия лапат, дето шиткат дрога и вадят ножове при най-малък повод.
23
4
 
12
 
! Отговори
транзистор преди 8 години
за 450 лева може да го вземат в БАН
22
1
 
34
 
! Отговори
Иван преди 8 години
Половин София го познава лично. Аз го знам от квартала където живея. Джими е най-големия и за 130 лева е грехота да го махнат. Опитали са се да го разкарат, защото понякога хората му се подиграват заради външния му вид. Ако не го върнат с заплата поне 450 лв. няма да стъпя да Герена !
21
2
 
50
 
! Отговори
dzivko преди 8 години
Знам го от малък,(от квартала),тва е един от малкото фенове на Левски дето като отиде в сектора на ЦСКА агитката му се радва ,наистина интересна гледка :),не 130 ,хиляда трябва да му дават ...,той и за малкото пари дето взима е готов на всичко за отбора
20
3
 
7
 
! Отговори
Берлин преди 8 години
Веднъж моят приятел Луната пазеше на вратата, но допусна гол. Джими побесня и взе да рита Луната. Иначе е много читав човек. Казва на тревата "лингаба". :)))
19
1
 
32
 
! Отговори
до 21 преди 8 години
И кой ти каза, че не работи?Момчето за всичко на "Герена", на което му хвърляха по 130 лева на месец, колкото да има за хляб!
18
23
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
според мен ако заплатата му е 130лв + безплатно пиене на корем, този фен ще разори Левски
17
40
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
както всичко в Бг -дайте да дадете пари на някой си, който не работи ,''легендарен фен'' бил ,не е бил играч .Утре всеки фен на левски ще поиска я заплата ,я пенсия от клуба -щото всички се мислят за легендарни фенове
16
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе май във футбола си е баш само цифри, плюсове и минуси...

Спонсорирани публикации