Според зодията: Кои обичат секс без обвързване?

За тях романтиката не е от значение
18 фев 2023 23:00, Теодора Драгоева
55
Според зодията: Кои обичат секс без обвързване?
IStockphoto
Някои зодиакални знаци са естествено склонни към спонтанна сексуалност, докато други са малко по-скромни. Водните знаци са емоционални и чувствени, но Рибите и Раците са по-скоро романтици и не са особено големи почитатели на секса без обвързване. За разлика от тях, Скорпионите са суперсексуални и си падат по горещите рандевута без продължение.
 
Междувременно земните знаци като Телец и Дева са твърде плахи за връзки за една нощ. Девите са склонни да анализират твърде много отношенията си с хората до такава степен, че да унищожат мига, който може да доведе до подобен секс за една нощ. Телците пък имат нужда да изпитват чувства към човека, с когото са интимни. Козирозите, от друга страна, са най-практични и биха задоволили нагона си, без да се замислят много-много.
 
От огнените знаци Стрелците са най-големите купонджии и са най-подходящи за сладка и кратка сексуална връзка. Другите два огнени знака – Овен и Лъв също са много горещи и винаги готови за секс, но те са склонни да се превъзбуждат и да прибързват (без да обръщат достатъчно време и внимание на флирта) и така могат да охладят интереса на потенциалния си секс партньор.
 
От въздушните знаци, и Водолеите, и Везните не са чужди на идеята за секс без обвързване, но най-подходящ любовник за една нощ е роденият под знака на Близнаци, разберете и защо:.
 
Стрелец
 
Стрелците са едни от най-забавните и весели знаци в зодиака, които обикновено си падат по нощния живот. Те са авантюристи и са склонни да поемат рискове. Именно това ги прави перфектни любовници за една нощ. Стрелецът ще знае как да ви плени бързо, веднага ще намери място, където да ви покани и ще ви предложи това, от което имате нужда – бързо интимно удоволствие. Не очаквайте от него обаче да запази телефонния ви номер. Хубавото на хората от този знак е, че никога не изпитват чувство на вина след секса за една нощ. Те просто умеят да се наслаждават на момента, а после продължават живота си, без да поглеждат назад.

5 зодии, които ще срещнат любовта в навечерието на Свети Валентин

Зодиите, които са най-склонни да се влюбват от пръв поглед

8 вида съвместимост между зодиакалните знаци, кои са те?

Скорпион
 
Скорпионът е известен със своята мистериозна и окултна природа, което означава, че той е във връзка със своята тъмна, секси страна. Хората от този знак са най-магнетични, най-страстни и най-интуитивни. За тях е най-вероятно да ви набележат в бара, да ви напият, а после докато се усетите, да ви заведат в дома си, където да ви предложат удоволствие, на което да не можете да устоите. Скорпионите са идеални за връзка за една нощ, защото имат голямо либидо, но не са твърде прилепчиви. Напротив, те са доста капризни по отношение на сериозните връзки и любовта и затова често се впускат в секс за една нощ, който не иска обвързване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
0
 
! Отговори
Отговор преди 1 година
Всички!
27
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На всякъде тоя Скорпион отърване няма от тези досадници
26
3
 
5
 
! Отговори
Финансист преди 1 година
Зодията на Бойко Борисов най-много обича секса без обвързване. Журналистите от Днес.бг най-после започнаха да ги разбират тези прости неща за секса и за парите.
25
2
 
0
 
! Отговори
Без обвързване са: преди 1 година
Те не са грозотия, а грошотия, защото са от тея, които и за грош са съгласни.
24
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По мои впечатления 2 са тези зодии : зодия - Мъж и зодия - Жена
23
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Зодия украинка -като че ли най обичат...
22
4
 
2
 
! Отговори
:) преди 1 година
До Водолей - Ако не бях обвързана, щях да се постарая да установя контакт с теб :) Успех!
21
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Наскоро имах приключения с една украинка.Смея да твърдя че укранките са много любопитни и любознателни и се раздават на макс.Имам чувството че са родени с такава цел.Иначе съм привърженик на Русия но и съм фен и на украинките.
20
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Те близнаците и без това за друго нестават.
19
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Изобличаването се спихна до самопредлагане
18
0
 
7
 
! Отговори
Отговор преди 1 година
Аз.
17
5
 
19
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 1 година
Абе, днес е 150 годишнината от обесването на нашият най- голям герой- апостола на свободата Васил Левски! Вместо да има статии за това, ние четем коя зодия обича секс без обвързване, Камала кво казала, кво настоял Кулеба и кво споразумение написал изкуствения интелект. Сериозни ли сте, питам?!?!
16
7
 
6
 
! Отговори
СбезО преди 1 година
Най-бедните и необразовани е отговорът. Те са хората.
15
4
 
3
 
! Отговори
Всичко преди 1 година
си е правилно.
14
3
 
0
 
! Отговори
Земетрошение преди 1 година
в тюркешия? баш чобанинът не позволява.Как така?
13
6
 
9
 
! Отговори
Бай Илийчо преди 1 година
Сите маже обичаме да притопляме кремвирша от време на време и дъ отлабваме макарите! Няаа зодии! Няаа женен , неженен !
12
8
 
6
 
! Отговори
Профессор Кавалджиев преди 1 година
На Ивето съм и казал- върви при кой щеш, само ме остави да си пия на спокойствие. Все ми мънка нещо за редовен скс, не знам какво още. По цял ден търси някакъв коронавирус из епруветките, вика- ей го, ей го, а то- винарки обикалят, че турях там джибри да втасват преди време. Абе луда работа. Сега си лягам, наливам си последно без лед, колко за приспивателно. Наздраве.
11
6
 
10
 
! Отговори
Дядо Кольо преди 1 година
Мен пък ми писна от дурти крокодили като моята баба.Смятам да я сменя с някоя млада украинка и да си гледам живота.
10
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Българина е толкова глупав грнетично повреден,че пита маннгГала който не го образовал защо не може та чете и пише МАЙКО МИЛО
9
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Грешка дори малка, се отчита от усърдния познавач след 30-40 години. Всевиждащото око. Вие ще ме изкарате светец накрая.