Бита ли е Гущерова? Терзиев: Фалирали и нагли хора, с пръст не съм я докоснал

Християн Гущеров е зависим от хазарта и алкохола, разпродаде имоти за милиони
Обновена: 5 юни 2024 09:52 | 5 юни 2024 09:51, Александър Попов
154
Бита ли е Гущерова? Терзиев: Фалирали и нагли хора, с пръст не съм я докоснал
Снимка: БГНЕС

Бившата плеймейтка и настояща съпруга на Християн Гущеров - Светлана, се оплака как е била пребита от бореца Кирил Терзиев пред децата й. Били избити предните й зъби, твърди още тя.

Терзиев обаче има съвсем друга версия.

Не съм докосвал Гущерова, нейното семейство ми дължи много пари, заяви Терзиев пред "Труд" и дори нарече семейството на Светлана напълно фалирало заради зависимост на съпруга й Християн към хазарт и дрога.

“С пръст не съм докоснал Светлана Гущерова. Разменихме си няколко реплики, тя тръгна да ме плюе и си удари фасетите в прозореца на колата. Със семейство Християн и Светла Гущерови имаме стара история - цяла одисея, свързана с много пари, които ми дължат”, каза Терзиев.

Още по темата
Според неговата версия двамата с Гущерова се засекли случайно в пресечка на бул. “България” в София. Той я запитал кога ще му върнат парите, а тя започнала да го заплашва с мутри, които да го пребият.

“Надявам се да има камери и ясно да се види, че аз дори на два метра не съм я доближил. Всичко е инсценировка, за да трупа слава. Само това ѝ остана - мъжът ѝ е алкохолик, а тя има психически нестабилно поведение. Преди време ми беше жал за Християн, предоверих му се, защото някога ми беше приятел. Години наред са на хранилка при мен. Моят бизнес е легален - занимавам се със застраховане и имам охранителна фирма. Те обаче не могат да се похвалят дори с един трудов ден в живота си. Дълго време от добро сърце му давах пари, които изкарвам с къртовски труд. И накрая Гущерова ще ме псува по улиците”, не скри огорчението си Терзиев.

По думите му му дължат огромна сума пари, но не конкретизира каква е тя.

“Става дума за много пари. Те карат моите коли, осигурих им и детегледачка, защото ми стана жал за четирите им деца. Християн Гущеров от милионер стигна до просешка тояга. Той е зависим от хазарта и алкохола, разпродаде имоти за милиони, собственият му баща Добромир Гущеров се отрече от него. Иска баснословни суми назаем от приятели, за да води Светлана по курорти. Тя живее за Инстаграм и за да поддържа пред обществото някакво реноме на богата жена. Истината обаче е съвсем друга”, категоричен бе медалистът от олимпиадата в Пекин.

Терзиев твърди, че Християн Гущеров е разпродал имущество за над 10 милиона лева в близкото минало.

“Светлана не е работила и един ден в целия си живот. А най-смешното е, че докато беше бременна се осигуряваше в моята фирма, за да взима майчинство от държавата. Плащах максималните осигуровки, за да взима помощи, а тя дори не знае къде ми е офисът. Това са изключително елементарни и нагли хора, които вече съжалявам, че познавам”, допълни Терзиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
74
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Сериал с лека жена, алкохолик- синковец и лихвар, който от добро сърце раздавал купища пари. И тази простотия от вчера се върти по сайтове и телевизии. Но когато някое дете спечели медал от световна олимпиада, постигнат с много, много труд и усилия, я се спомене някъде, я не.Мъка.
24
0
 
43
 
! Отговори
Лупи преди 3 месеца
Мда, лихваря си иска парите, обаче нагло го отрязват. Ами щом е така да си взема бавачката, да си взема колите и да завежда дела. Ако е давал парите легално съда ще отсъди в негова полза и няма за какво да се притеснява. Ако е давал под масата може и да изгори.
23
7
 
20
 
! Отговори
баба мара преди 3 месеца
финансов одит на този борец за правда писна ни от тези екземпляри
22
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Е нали все гласувате за такива, не се оплаквайте...
21
3
 
45
 
! Отговори
Терзиев преди 3 месеца
Забравих да спомена, че пиш ката с която Християн *** Светлана също е моята. Дадох я назаем, обаче след като ми я върнаха с хламидии вече съжалявам!
20
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Всички борци застрахователи, което ме навежда на мисълта, че застрахователите са си просто бандити като от 90
19
2
 
69
 
! Отговори
смях преди 3 месеца
Едно време, тая фамилия - Гущерови, имаха, най, най, най-яката къща в София. На ул Хан Крум 31. Доколкото знам, продадоха я за 10 млн на дядо еконтий. Викам си, ей това е удар. Накрая го докараха до просешка тояга. Кво излиза, и милиони да имаш, като влагаш само в ядене пиене и суета, всичко изчезва. П.с Вчера, като излезна светлана си мислих, че тоя е някакъв маняк, който и е фен и я преследва и тормози. То се оказа, че е лихвар. Е разликата е огромна.
18
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ди 25Защо не отговориш, и ти ли си безработен :)))
17
2
 
57
 
! Отговори
Кривондел преди 3 месеца
Винаги съм се чудил - какво наказание е това да си стигнал най-скъпите курорти, най-скъпите ресторанти и най-скъпите вещи - и после живтът да ти ги издърпа от ръцете. Сигурно е много, много болезнено за тия, които не са осъзнали, че всичко е суета.
16
11
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Терзиев да не е баджанак на Гущерова - както Просто Киро баджанак на Лена мустака :)))
15
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До 22И ти ли си безработен :)))
14
2
 
61
 
! Отговори
Шоп преди 3 месеца
Toя открито признава че е назначил тая кукла фиктивно, което е престъпление. Прокуратурата ще забележи ли или е много работа и не и се занимава?
13
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
И колата дето карала Гущерова - била на Терзиев :)))
12
2
 
25
 
! Отговори
заема е с лихва преди 3 месеца
вземат 2 милиона преди 4г . Ама нямат да ги върнат . инфлацията е 1 процент според денко . ама лихвите са 160 процента годишно . така 9 милиона нямат семейството с 4 деца чакащи пето . бивш приятел интересчия се е залепил кат кърлеж и бацил за тях . има се за бизнесмен , а 4 групировки с мутресите в черно отнеха бизнесите на много хора . ВИП за българия - джино , гущеров , азис , маринова , ама не е редно .
11
2
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Някой пишат жалко за децата, моля ви се, децата ще са същите бурсуци, ако не и по-зле
10
2
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
На този версията му звучи като да е истината
9
5
 
39
 
! Отговори
Не можах да преди 3 месеца
Изтърпя интервюто й с Николаев по НОВА. *** въпоси и същите отговори. Въртяза се едни и същи снимки, докато не ми се замая главата.За избити предни зъби, говореше абсолютно перфектно.Ако не тази, ще е онази- все продаднали, а после бити! Дебора и тя катоя уклук.
8
0
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Разменихме си няколко реплики, тя тръгна да ме плюе и си удари фасетите в прозореца на колата. :)))
7
5
 
22
 
! Отговори
Демокрация е преди 3 месеца
Горда Бг, член на ЕС и НАТОто, върви към нови висини. Бой и еване!
6
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Бате Кире, тук рядко ще намериш истински приятели. Всичко е фалшиво. Пии една студена вода за тази грешка и като си с голямо сърце си направи фондация да помагаш на деца и семейства в нужда - удоволствието е незаменимо, когато насреща виждаш истинската благодарност.

Спонсорирани публикации