Бита ли е Гущерова? Терзиев: Фалирали и нагли хора, с пръст не съм я докоснал

Християн Гущеров е зависим от хазарта и алкохола, разпродаде имоти за милиони
Обновена: 5 юни 2024 09:52 | 5 юни 2024 09:51, Александър Попов
154
Бита ли е Гущерова? Терзиев: Фалирали и нагли хора, с пръст не съм я докоснал
Снимка: БГНЕС

Бившата плеймейтка и настояща съпруга на Християн Гущеров - Светлана, се оплака как е била пребита от бореца Кирил Терзиев пред децата й. Били избити предните й зъби, твърди още тя.

Терзиев обаче има съвсем друга версия.

Не съм докосвал Гущерова, нейното семейство ми дължи много пари, заяви Терзиев пред "Труд" и дори нарече семейството на Светлана напълно фалирало заради зависимост на съпруга й Християн към хазарт и дрога.

“С пръст не съм докоснал Светлана Гущерова. Разменихме си няколко реплики, тя тръгна да ме плюе и си удари фасетите в прозореца на колата. Със семейство Християн и Светла Гущерови имаме стара история - цяла одисея, свързана с много пари, които ми дължат”, каза Терзиев.

Още по темата
Според неговата версия двамата с Гущерова се засекли случайно в пресечка на бул. “България” в София. Той я запитал кога ще му върнат парите, а тя започнала да го заплашва с мутри, които да го пребият.

“Надявам се да има камери и ясно да се види, че аз дори на два метра не съм я доближил. Всичко е инсценировка, за да трупа слава. Само това ѝ остана - мъжът ѝ е алкохолик, а тя има психически нестабилно поведение. Преди време ми беше жал за Християн, предоверих му се, защото някога ми беше приятел. Години наред са на хранилка при мен. Моят бизнес е легален - занимавам се със застраховане и имам охранителна фирма. Те обаче не могат да се похвалят дори с един трудов ден в живота си. Дълго време от добро сърце му давах пари, които изкарвам с къртовски труд. И накрая Гущерова ще ме псува по улиците”, не скри огорчението си Терзиев.

По думите му му дължат огромна сума пари, но не конкретизира каква е тя.

“Става дума за много пари. Те карат моите коли, осигурих им и детегледачка, защото ми стана жал за четирите им деца. Християн Гущеров от милионер стигна до просешка тояга. Той е зависим от хазарта и алкохола, разпродаде имоти за милиони, собственият му баща Добромир Гущеров се отрече от него. Иска баснословни суми назаем от приятели, за да води Светлана по курорти. Тя живее за Инстаграм и за да поддържа пред обществото някакво реноме на богата жена. Истината обаче е съвсем друга”, категоричен бе медалистът от олимпиадата в Пекин.

Терзиев твърди, че Християн Гущеров е разпродал имущество за над 10 милиона лева в близкото минало.

“Светлана не е работила и един ден в целия си живот. А най-смешното е, че докато беше бременна се осигуряваше в моята фирма, за да взима майчинство от държавата. Плащах максималните осигуровки, за да взима помощи, а тя дори не знае къде ми е офисът. Това са изключително елементарни и нагли хора, които вече съжалявам, че познавам”, допълни Терзиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
7
 
6
 
! Отговори
Следовател преди 3 месеца
Мно ясно, напил са кат мотика, натиска халката на мичето, па тя не дава и я пребил. С две думи става манавф кат са напие.
44
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До АнонименВнезапно ще стане .
43
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Иван - Ако беше казал "я осигурявах", можеше и да мине за "дал съм ѝ раота, от добрината на сърцето си", но когаот каза "се осигуряваше", т.е. тя се осигуряваше при него, вече става трудно, да се измъкне. Ех, винаги може да каже, че е казал нещата под афект и притесненеи, защото има сценичкна треска :)
42
7
 
44
 
! Отговори
Иван преди 3 месеца
"докато беше бременна се осигуряваше в моята фирма, за да взима майчинство от държавата" - това не е ли данъчно престъпление или престъпление от общ характер? При това признато в интервю и документирано ...
41
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Не разбрам хората, които имат толкова много пари и ... проблеми! При мен е обрантото - Има директна корелация при ниският брой проблеми и високото ниво на пари, които притежавам. Нямам ли пари - само проблеми. Имам ли пари - .... "Ало! Хюстън! Нямам ниииикакви проблеми!"
40
1
 
70
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Стария Гущеров е от хората които заграбиха от народа , когато падна соца . Всички тези хора си помислиха , че ще се забрави , ще се замете , но народа само чака удобрн момент да си отмъсти зверски . Не се учудвам , че сина му е наркоман и комарджия , всички са такива , а за 2 лева работа не са свършили . Трябва да има видовден , народа има нужда да види справедливост , заради тоталното ограбване .
39
14
 
14
 
! Отговори
смях преди 3 месеца
иначе тая светлана, някога , беше голяма хубавица. Като я гледам сега на кво е заприличала и просто съм без думи.
38
2
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Гущерови старият е фамилия бкп и приватизира всичко за фамилията червени куфарчета много много имоти пари капитали но ето че това е резултатът
37
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Малко е смешно Олимпийски шампион да обяснява откъде са парите му. Има органи- могат да го проверят.
36
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Как са успяли да харчат по 200 000 лева на месец?
35
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
децата на въртоглавите са така, обичат да взимат пари на заем. Децата на Къдравия, който беше собственик на ТЕЦ, дължат доста пари на доста хора и са наркомани
34
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Точно, кратко и ясно!
33
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Заложните къщи по принцип трябва или да се забранят или да има специална регулация за тях
32
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Вчера писах че Гущерови са безделници не работят нямат ден трудов стаж нямат никакви професии харчат пари от червени куфарчета а някои ме обижда ха Истина е това за тези нищоправещи готованци
31
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ако не греша старият Гущеров е един от първите застрахователи след 89
30
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Това ми напомня историята на шейха на Дубай:"Моят дядо яздеше камили, баща ми караше Мерцедес, аз карам Ролс Ройс, синът ми ще язди камили." Та и на тези историята подобна. Заграбеното богатство се разпилява като прах на вятъра.
29
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Истински богатите хора не парадират , най много да имат по нова кола и това е .
28
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
В България лихварството не е ли подсъдимо.Позната история от 90 те години.Тъй като семейството е известно борецът сам е опитал да реши проблема,а не е пратил своите копои.Ех,момче,когато не разгърнеш потенциала си,а търсиш далаверата се превръщаш в посредствен престъпник.
27
3
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Вярвам на всичко което разказва този човек . Много познати имам които живеят във фейса или в инстаграм .Случвало се е моя позната да ме срешне на морето и да иска да се снима с колата ми на фона на морска панорама за да качи снимки във фейса .Знам за случаи когат са се смилаи със скъпи дрехи в пробните на магазини , знам и за дурги случай в които поръват скъпи рокли за абитуриентка , минава бала и връщат роклите на сайта .Не разбирам подобно поведение , нямам профил в мрежите .
26
2
 
15
 
! Отговори
до 26 преди 3 месеца
До Кривондел,толкова искам всичките българи да усетите това,всичкото ви крадено имане да отиде там,откъдето е дошло или си мислите че милиардите дето имате всички са изработени с труд,няма такова нещо

Спонсорирани публикации