Певецът Стоян Захариев представя новия си албум “Канто”

Двойният диск съдържа 30 песни
Обновена: 9 юли 2024 13:29 | 9 юли 2024 13:20, Инна Ангелова
2

Музикантът Стоян Захариев представя новия си албум “Канто”, който включва 30 песни. Пред “България сутрин” Стоян разказва, че подборът на песните не е бил лесен.

“Започнах да откривам стари инструментали, дема от 1993-94 г. и си казвам: "И тази е хубава, и тази е хубава” Повечето се припяти и звучат все едно сега са записани. Канто е основната мелодия в песента. Асоциирам се с тази марка повече от 15 години, това е типът музика, който правя - задължително трябва да има мелодия, хармония, ритъм и емоция. Текстът също е много важен", сподели изпълнителят.

Музикантът споделя, че в началото на кариерата си е “летял” и се е опитвал да се сравнява с големите в поп музиката и правейки авторска музика на английски език. Стоян споделя, че с времето е станал по-мъдър. Допълва, че не знае какво е компромис.

"В творчеството започнеш ли да правиш компромиси, означава че не си ти. Или обичаш и те обичат, или не. Ако има само търпимост, тя е до време и пак е компромис", каза още певецът за Bulgaria ON AIR.

Захариев не предвижда специална промоция на новия албум. Представя го по медии и по време на участията си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: музикапевецалбумпесен
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
ъъъъъъъ преди 2 месеца
КОЙ ?!