Седмична таро прогноза за 22 - 28 юли

Динамична седмица
22 юли 2024 17:45, Михаела Лазарова
0
Седмична таро прогноза за 22 - 28 юли
Снимка: Istock

Таро картите за новата седмица са Петица чаши и Асо жезли.

Първата таро карта е Петица чаши. Тази таро карта обикновено излиза в четене на таро карти, когато определена ситуация не се е развила по начина, по който сме очаквали. В резултат е възможно да се чувстваме тъжни, разочаровани. Вместо да продължим живота си, избираме да се потопим в самосъжалението си. Важно е обаче след такива моменти бързо да успеем да се „съберем“ и да продължим напред.

Таро карта Петица чаши предполага, че сме заседнали в миналото и не можем да го пуснем. Горчиви спомени нахлуват в мислите ни, докато разсъждаваме за случилото се. Може да се самообвиняваме или да вярваме, че сме жертва на обстоятелствата в живота. Тези негативни емоции обаче ни възпират от пълния ни потенциал. Ето защо е важно да ги освободим, за да можем да продължим напред и да създадем положителна промяна.

Прошката е жизненоважна с Петица чаши, както на себе си, така и на другите. Ако някой ни е разочаровал, е важно за себе си да простим на този човек, освобождавайки се от разочарованието. Ако сме разочаровани от себе си, не бива да забравяме, че сме направили най-доброто, което сме могли при тези обстоятелства. Научили сме своите уроци.

Дори и нещата да не вървят добре, тази таро карта ни напомня, че ни очакват нови възможности, но само когато сме готови. Време е да променим начина си на мислене и да се съсредоточим върху това, което може да се случи от този момент нататък.

Източник: Седмична таро прогноза за 22 – 28 юли 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: таро картитаро четене
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации