Денят на раждане разкрива личността

Разберете кое е духовното ви животно
4
Денят на раждане разкрива личността
Снимка: Istock

Може би сте чели всякакви прогнози, свързани с вашата зодия. Но замисляли ли сте се какво говори за вас денят ви на раждане? Вижте кое животно е ваш духовен водач покровител, ако сте родени в:

Понеделник – Елен, Грациозният

Еленът е свещеното духовно животно на Майката Земя, Артемида. Този дух въплъщава тайните на този свят и мъдростта на горите и дивата природа. По този начин еленът може да бъде призован, за да подхранва вашата интуиция и да ви направи по-уверени във вашите магически и психически сили. Еленът също е невероятно красив.

Следователно, той дарява очарователна и привлекателна аура. Използвайте силата на това животно, за да привлечете каквото пожелаете. Но не забравяйте, че вашето желание трябва да е благородно, точно като елена.

Вашите мистични сили са: безопасност, подхранване, нежност, изящество, инстинкти, приключения, скорост.

Вторник – Вълкът, Смелият

Вълкът е свещеното духовно животно на бога на войната Арес. Неслучайно това смело животно е избрано от Арес (Марс) за негово свещено духовно животно. Връзката на Арес с вълка вероятно започва с основателите на Рим. В тази история една вълчица (Лупа) отглежда и защитава своите прогонени синове близнаци (Ремус и Ромул).

Смята се, че вълкът дарява смелост и увереност в себе си на родените в този ден. Нещо повече, свещеното духовно животно вълк се призовава в моменти на нужда, за да въведе ред в хаоса. Вълкът може да стои в хаос, тъй като той/тя е този, който може да се справи със страховете. Призовавайте силите на Вълка, за да ви дадат духовно напътствие и защита.

Вашите мистични сили: сила, дързост, смелост, безстрашие, амбиция, мъдрост.

Източник: Кое е вашето духовно животно според деня ви на раждане? 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Останалите 5 дни може да видите като кликнете долу на линка (с червените букви) след "Източник" - Кое е вашето духовно животно според деня ви на раждане?
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А къде са останалите 5 дни от седмицата?
2
1
 
0
 
! Отговори
дедо преди 1 месец
А денят н смъртта какво разкрива?
1
1
 
1
 
! Отговори
Фитока преди 1 месец
Разкрива кой е *** и кой не е!

Спонсорирани публикации