Седмичен любовен хороскоп за 5 - 11 август

Ето какво показват звездите
0
Седмичен любовен хороскоп за 5 - 11 август
Снимка: Istock

Според любовния хороскоп, в първата седмица на август ще направим преоценка и евентуално ще преосмислим нашите концепции за любовта, което ни позволява да изпитаме повече удоволствие. Новолунието в Лъв също ще окаже силно влияние върху живота ни.

Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп за 5 – 11 август. 

Овен 

През новата седмица представителите на зодията може да са толкова заети и да се фокусират върху това, което не е наред в любовния им живот, че да забравят да оценят всичко, което е наред. Ефектите от новолунието в Лъв на 5 август ще засегнат романтичния ви сектор и ще продължат да предлагат вълнуващи възможности да срещнете нова любов. Онези, които са във връзка ще могат да засилят настоящата си любовна такава.

Меркурий става ретрограден и ще постави фокуса ви върху работата. След като изпълните задълженията си, отново върнете енергията си в любовния си живот.

Телец 

Дилема дали да дадете втори шанс на бивш партньор или не, вероятно ще ви натежи много. Меркурий става ретрограден, така че потенциално сте с единия крак в миналото, а с другия в бъдещето. Трябва ли да изпратите съобщение на него/нея, само за да видите как е?

Възможно е да сте объркани от мисли. Не забравяйте, че вашият бивш е бивш с причина. Обвързаните Телци ще имат романтична седмица.

Близнаци 

Близнаци, ако сте във връзка, може да откриете, че се заяждате с любимия човек за дребни проблеми, свързани с него и битовизми. Възможно е да се чувствате така, сякаш вие вършите цялата домашна работа, докато отсрещната страна не полага усилия. Ако случаят е такъв, вероятно сте достигнали лимита на търпението си и няма да си мълчите.

Крайно време е да се почувствате обгрижвани, нали? Необвързаните няма да скучаят, но е малко вероятно да започнат нова връзка през тази седмица.

Източник: Любовен хороскоп за 5 – 11 август 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации