ГЕРБ категорични: Няма да се пазарят за балотажа!

Очевидно има нужда от промяна, категоричен е Горанов
7 ное 2016 09:52,
32
ГЕРБ категорични: Няма да се пазарят за балотажа!
Снимка: архив, Bulphoto

Разговори за подкрепа на президентските избори на втори тур няма да бъдат водени. Българските граждани са достатъчно зрели, за да решат. Тази позиция заяви финансовият министър Владислав Горанов след вчерашното "отлагане" на евентуалната оставка на кабинета за балотажа.

Още по темата

По думите му управление на БСП с ДПС и евентуална периферия вече сме имали, а днес трябва да е ясно, че изборите не са за президент, а за различен тип управление и гражданите могат да решат.

Горанов посочи, че едно полувреме не е мястото за окончателни изводи, а вчера в редиците на ГЕРБ е имало много емоционални реакции.

"Според нас само от вчера не може да се направи извод и да се реши, че всичко добро трябва да бъде с лека ръка оставено, за да се подчиним на резултата", коментира той пред bTV.

Министърът бе категоричен, че след като има анонс за оставка, тя трябва да бъде дадена.

"На първи тур няма как да стане. Единствената партия, което се яви освен Татяна Дончева беше ГЕРБ. Не е ясно дали настроенията за парламентарен вот са повлияли, все още нямаме няма позиция на нашите избиратели", посочи той.

Министърът също подкрепя решението на премиера Бойко Борисов да се изчака втория тур на вота.

"Лесното е Борисов веднага да подаде оставка. Правилният отговор за мен е да изчакаме втория тур", коментира Горанов.

Той посочи, че е изненадан, че в големите градове, където традиционно са модерни хора с дясна ориентация, не са предпочели десния кандидат.

"Очевидно има нужда от промяна", категоричен е Горанов. Той смята, че Цачева е по-добрият и подготвен кандидат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
2
 
! Отговори
Щирлиц преди 7 години
Станишев също нямаше да се пазари,но цял месец се надлъгваха с крадливите юпита на черепа от Мадрид
25
1
 
2
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
До Анонимен 10, не, че разбирам какви бръмбари се гонят в главата на Борисов, но нека не забравяме, че му спретнаха "Костинбродгейд" и той не спечели достатъчно мнозинство в парламента. Ръцете му са вързани и се чуди как да свали май*муните от гърба си. За съжаление няма как да го направи без лични загуби. А и не може да спечели 100%, трябва да направи компромис с едното за сметка на другото. Мисля, че най-добрия му ход е оставка!
24
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ЦецоЕ то нямаше какво друго да сторят. Истината е, че простакът Борисов втръсна до болка на всички. Вече ми се повдига само като видя физиономията му.
23
0
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
а цачева какво прави в централата на сдс да пие кафе и договаря подкрепав името на кокала да не падне правителството псевдодесните ще гласуватза герб резил след резил
22
2
 
6
 
! Отговори
Цецо преди 7 години
Интересно ми е защо ГЕРБ направиха всичко възможно за да загубят тези избори?!?
21
0
 
20
 
! Отговори
Миро преди 7 години
Просто вече сте история за която не искам да си спомням. От една превъзходна идея каквато беше ГЕРБ вие партийците направихте тоталитарна машина която мачкаше всичко прогресивно в тази страна. Комунистите през миналия век поне направиха държава с икономика вие и това не можахте, защото само едни еврофондове са ви в главите и гледате само какво може да се открадне. Омръзнахте ми партийци вие нямате съвест просто си сменяте цвета. Трябва да бъдете изритани.
20
1
 
11
 
! Отговори
Цъфнал ГЕРП преди 7 години
Категорични, категорични, колко да са категорични... Изтичат в канала и тия... но КОЙ ще дойде след тях? Бог високо, Царят - в Мадрид...
19
1
 
18
 
! Отговори
Чоко преди 7 години
"Той посочи, че е изненадан, че в големите градове, където традиционно са модерни хора с дясна ориентация, не са предпочели десния кандидат."Що за глупости говори тоя ? Ние предпочетохме десния кандидат, но той не е Цачева.
18
2
 
19
 
! Отговори
В Василев преди 7 години
Що не си го *** , , , , , толкова веме се ебаваха с нас , то сланина ли не бе , то ракия ли не бе , то винетки ли не бе , , , , и накрая по една минетка им извъртяхме , така е тикво корава и!
17
23
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не сакам да съм добре , ама на Нане да му е зле. Това ще се получи , ако изберем т.н. генерал Радев , защото си избираме БСП и ДПС да ни управляват . Помним само преди две години този експеримент до какво доведе , до катастрофа за Държавата . И какво като Борисов не е на власт, ще дойде корумпето Нинова и Карадаъ от ДПС . Браво щом това искате дерзайте и ще си го получите .
16
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До номер 1Лансира го 2001г. другаря Зюганов. Псувай него. По време на управлението на мадритския шушон го направи главен секретар. По-късно го лансираха и за партиен водач и всичко останало знаете. Нека тиквуна отрече. Царчето знае как е било.
15
30
 
7
 
! Отговори
Гербисто-Цачевист преди 7 години
Нека да заздравим редиците си и на втория тур да отидем всички заедно до урните да подкрепим евроатлантическия кандидат - г-жа Цецка Цачева. Тя е личността която най-добре ще ни представлява, има дългогодишен управленски опит и висше юридическо образувание. Ние сме подкрепяни от нашите партньори от РБ, ПФ, ДОСТ и други, така че шансът е на наша страна за да успеем да продължим с доброто си управление и да вървим с ускорени крачки по пътя на прехода и реформите.
14
5
 
33
 
! Отговори
не, не преди 7 години
няма да се пазарите, само ще си напазарите ромския вот, щото свястен човек за вас няма да гласува, другари от ГРОБ!
13
5
 
27
 
! Отговори
Е преди 7 години
А бе финансов главоч,ти заедно с Москов сте една от причините Герб да губи изборите,то не беше задължително подаване на данъчни декларации по електронен път,то не бяха пръстови отпечатъци и фалшиви ваксини на Москов,какво се чудите защо ви изритваме,прекалихте,оядохте се и забравихте приказката за стълбата..
12
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всичко намирисва на договорка.Вие имате президент ние пак ще бъдем управление.Това се набива в очи.Местещия фигурите на политическата дъска е решил малко да пусне парата.Не може ВСЯ ВЛАСТ СОВЕТОМ.Борисов е приет от Мути и Сие.Пак ще си управлявано с комунист президент на главата който ще тушира пред Русия.Просто разпределение на ролите и както каза Татяна Дончева статуквото е спазено.
11
4
 
27
 
! Отговори
Гражданин преди 7 години
Цацева е политическо самубииство за ГЕРБ. БСП и ДПС не е по-добра комбинация, но с арогатност и липса на реформи и задълбочаваща се корупция ГЕРБ върви по техните стъпки. Няма как интелигентен човек, говорещ чужди езици да гласува за президент, учил право задочно, влязал без изпит и не говорещ английски. Срамно е!
10
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Симпатизирах на ГЕРБ, няколко пъти гласувах са тях, но с това *** Цецка, дето я издигнаха, се изплюха в лицето на избирателите си. Не съм гласувал, няма да гласувам и на балотаж. Оляха се, оядоха се, гласуваха си по месеци ваканции, докато ние опъвахме та да плащаме с данъците си рахатлъка им. Не, оставка, ами направо изритване навън! Борисов го провалиха слагачите около него. Внушиха му че е най-великият и незаменим и той си повярва. Жалко за държавата ни.
9
3
 
21
 
! Отговори
Соломон преди 7 години
Ако тиквуна беше хвърлил оставката си днес, много хора щяха да се замислят на балотажа да ли да не подкрепят леля Цецка. Сега трагедията на ГЕРБ ще бъде пълна. Пак ще подаде оставка, но на предстоящите избори ще изпие чашата с отровата, защото плевенския маркуч заедно с патриотите и националистите ще му бият шута и ето ти нова тричленка, БСП, Бареков - разбирай Славчо, ДПС. Честито "умни и трудолюбиви" българи.
8
4
 
24
 
! Отговори
Архимед преди 7 години
Господин министре, гледам, че имате недостиг на гласове. Имам един, ама го давам срещу видими резултати. Обявил съм конкурс за този глас, участвайте. Ако проекта е добър (оценители от чужбина съм поканил), вземате гласа. Ако не е - сърдете се на себе си. Гласове има, обаче видими резултати трябват. Само защото сте министър глас не давам. Ако никой не ви ще министерския резултат, просто бъдете мъж, подайте оставка.
7
1
 
18
 
! Отговори
Цитати преди 7 години
Някак си ми се струва, че долните две изречения се самоизключват. За никой не е изненада, че Бойко за ПОРЕДЕН път се отметна от думите си. Посланието към народа е повече от ясно и бих казал обидно. "Министърът бе категоричен, че след като има анонс за оставка, тя трябва да бъде дадена.""Лесното е Борисов веднага да подаде оставка. Правилният отговор за мен е да изчакаме втория тур"