Петков категоричен: Няма да работим с ГЕРБ!

Когато не се краде пари има, заяви Асен Василев
2 сеп 2022 15:53, Нели Христова
327
Петков категоричен: Няма да работим с ГЕРБ!
Снимка: Facebook

От "Продължаваме промяната" стартираха предизборната си кампания в Пловдив.

Началото бе дадено с флашмоб, като всички кандидати в листите, както и привърженици с плакати в ръце пресъздадоха българското знаме. На церемонията присъстваха  На първа линия бяха Никола Минчев, Кирил Петков, Асен Василев, Бойко Рашков, Калина Константинова и Николай Денков.

При появата на Кирил Петков и Асен Василев жена на достолепна възраст ги посрещна с прегръдки. "Милите ми деца!", рече Бистра Маринкина и ги разцелува. "Трябва да довършат започнатото. Намериха смелост в себе си. Млади са, интелигентни и енергични. Ще им трябва време, но надежда има. Дойдох да ги подкрепя от сърце", каза пенсионерката, цитирана от "24 часа".

"Днес сме изправени пред избор - между задкулисието на прехода и променена и нова България. България на прехода, в която трафикът на отровни храни вървеше с години през Капитан Андреево, където пенсиите не се качваха, където нямаше детски градини и струваха много пари. Нова и променена България: тази, за която направихме първите стъпки заедно - да увеличим най-накрая пенсиите над линията на бедността. Ще продължим. Да направим детските градини безплатни и да инвестираме повече там", заяви от трибуната Кирил Петков.

Каза, че е обещал на жена от Велико Търново да върне внучката й от Германия и тя да си отгледа тук децата. "Обещах й, защото вярвам, че заедно можем да го направим", допълни Петков.

След него на микрофона застана Асен Василев.

"Тук след няколко дни ще празнуваме най-великото събитие в новата българска история – Съединението. Това е събитието, в което България е показала, че въпреки всички външни сили ще бъде независима. Борила се е за тази независимост и я е отстояла. Без Съединението нямаше да я има България. Това е най-българският акт и начина, по който трябва да водим нашата политика", отбеляза бившият финансов министър. Той добави, че в последнrте 7 месеца пред "Промяната" е имало два пътя. "Лесният беше да се съюзим със силите на прехода, да се разберем с предишните правителства, така, както винаги се е случвало, да им оставим тук-там някой отровен канал или някоя хранилка и все още да управляваме. Ние избрахме трудния път, защото трябва веднъж завинаги да спрем с тази политика на мръсотия, кражби, която ни докара дотам, че след 33 години сме 7 милиона, вместо 9. Крайно време е мафията да започне да напуска страната ни, а не децата ни. И това можем да направим само ако кажем: Не, няма да работим с мафията, няма да работим с ГЕРБ и Борисов!", отсече Асен Василев. И допълни, че искат държава, в която парите отиват при хората, а не в 8 фирми, които изсмукват живителните сили на обществото.

Той предупреди, че това е дълга битка, макар че "Промяната" вече е доказала, че когато не се краде, има пари и за пенсии, и за детски градини, и за по-високи надбавки за майките, за повече кредити за младите хора и за по-високи заплати на учителите, лекарите и полицаите. "Започнахме да инвестираме в хората и техните деца, вместо да пълним кюлчета в шкафчета. Това, което трябва да направим на 2 октомври, е да си довършим работа", обобщи Василев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


327
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
184
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хахахахахахаха да, ама Бойко Борисов каза, че ПП ще се много приятна партия ако ги няма Киро и Асен. Хахахахахаха така, че ГЕРБ не ви искат.
183
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Промяната почина са се наредили така: роднина, милиционер, кум, кумица, балдъза, кумец, любовница, любовник, стринка, вуйчо, учинайка, леля, чичо, братдчед, съученик и на съученика брат му.
182
2
 
12
 
! Отговори
Гражданин преди 2 години
Хе-хе-хе, глу.пак. А що реши, че те ще искат да работят с вас?
181
1
 
9
 
! Отговори
Да допълня... преди 2 години
До Анонимен 189 Като че ли си прав. Гешев потрива ръчички , а бай Ставри гледа през прозорчето идват ли.
180
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бутай напред с куролацията, с лакти и парапети, с протекции и лъжи, със схеми за милиарди. Това е ПП и роднини...
179
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ГЕРБ неиска да работи с надменни некадърници, мамини синчета и похотливи деца на комунисти, каквито са ПП. Да си обират крушите и да не забравят да вземат БСП, както и знаковите фигури на комунистическите репресивни структури, като Рашков, Нинова, Гечев...
178
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ти ги плюеш те се крият с картон, мислят си, дъжд ги вали. Вижте в Гугъл има снимки за обстановката наоколо по времето на този ...моб- нямаше и 10 човека отстрани. Аз съм от Пловдив. Работя в пощата и гледах през прозореца.
177
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Киролените пак неадекватни и агресивни! Все налитат да се сбият, да слагат червени линии, да изолират абе нали сте и джендери, веете дъгата за мир и толерантност! В тези времена на война това е тежка неадекватност!
176
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
178 Кирил Петков направи повече, не най-много, гафове в цялата нова история на България. Никой неможе да се мери с него по лъжи и корупционни схеми. Които струват на българите милиарди.
175
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Уважаеми Аз съм Наско, уважаеми просто Киро и роднини, дипломата и уговорените протекции, лъжите и рева по площадите, не са винаги гаранция за успех.
174
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На България са нужни младите образовани хора, но не тези от ПП, които се провалиха с гръм и трясък. Не са те единствените млади и образовани у нас. Видя се, че са вносно менте. Въздух род налягане ПП.
173
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
186 ПП знаят че службите ги разследват, разкриват им схемите, след което ги чака съд, после наказания. Затова така неистово се стремят към властта, да получат имунитет на политици.
172
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Петков е първия премиер излъгал в декларация и нарушил Конституцията. Мисли, че това е забравено и се изпъчил най-отпред на редицата. Ще си остане лъжец завинаги, а Радев си затвори очите за измамата.
171
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Продължаваме провала още ли не са напуснали родината, тези *** и продажни кариеристчета нямат място дори в управлението на малка фирма, а поверяването на такива на държавата е равносилно на нова национална катастрофа.
170
4
 
26
 
! Отговори
северозапад преди 2 години
Кико никой не го иска ,а той се натиска като стара мома на вдовец.След изборите и Ристо няма да го ще ,а ще се наъиска и снишка на ГЕРБ.
169
3
 
20
 
! Отговори
Дядо Соци преди 2 години
Който не е ревнал , той не е получил . В добри отношения с Путин , Ердоган и Меркел. В началото най големия проблем беше къде да се пуши и как. А сега проблеми бол. И Василев да не се хвали ,че са оставили в хазната един милиард от 15 милиарда заеми. Срамота е.Мика Зайкова им го казва право в очите.И сега се гласят пак да управляват.Наглост и дилетанство.За това умната на изборите. Да си върнем държавата.
168
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ПП със зъби и нокти ще се борят за властта. Парите от Европа за Възстановяването ще започнат да идват. Как им се точат само. Още не са бръкнали в меда, а ги изритаха от властта.
167
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Киро пешкиро и Асан пенюаро са мноо готни, но мъжете на ГЕРБ изобщо няма да ги анализират а направо ще ги победят в честна, ясна почтенна и демократична битка съпроводена от всички позволени и традиционн тактики и технологии носещи убедителната победа над ококорените мамини калпазанчета
166
3
 
19
 
! Отговори
бай Пешо преди 2 години
Кой ли пък се натиска да работи с продължаване пропадането ?!Ако има такива сигурно кукувица ум е изпила акъла :)))
165
5
 
23
 
! Отговори
Дядо Соци преди 2 години
Мале , мале ! Петков следи ли какви са настроенията на народа към ПП.Те вие , а Борисов няма да работи с вас.За 7 месеца съсипахте държавността като слон в стъкларски магазин. Разбутахте министерства и агенции и наслагахте роднини ,приятели и любовници и онзи лудия Рашков.С корупцията щели да се борят...!Бойко строеше ,Петков рушеше.Друг държавник като Борисов за сега няма. Да не говорим за външната политика на Борисов в Европа и на Балканите.Решаваше проблемите със замах. Който не е ревнал , то