Йотова: Включването на учители в "черни списъци" е фашизъм

Радев няма да приеме кабинет, в който фигурира Калин Стоянов
24 авг 2024 14:05, Нели Христова
227
Йотова: Включването на учители в "черни списъци" е фашизъм
Снимка: БГНЕС

Димитър Главчев има втора възможност да представи кабинет, който да направи нормални, честни и прозрачни избори в България и да има редовно правителство до няколко месеца. Не виждам къде повече можем да падаме надолу и да задълбочаваме кризата.

Това заяви вицепрезидентът Илияна Йотова от Шипка.

Йотова се включи в тържествата по повод 147 години от Шипченската епопея.

Тя подчерта, че президентът Румен Радев няма да подпише указ, ако Калин Стоянов остане в списъка с министри в кабинета "Главчев 2“". "Стоянов поражда политическо напрежение и няма доверие в политическите партии. Той се стреми към политическа кариера и няма как да е гарант за честни избори", уточни Йотова.

Тя смята, че думите на президента при връчването на мандата на Главчев са били достатъчно ясни и разбрани от всички. „Въпреки гаврата с Конституцията, опитите да се ограничат правомощията му и да се стигне блокаж на държавата, Радев е последният гарант да се проведат нормални избори от правителство с максимална степен на доверие в тази ситуация“, посочи Йотова.

Тя призова разделителните линии да се затварят, а не всеки ден да се отварят нови и нови.

Йотова приветства позицията на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, защото най-важният проблем, който сега трябва да се реши е безводието. "Дано това не е само предизборна хватка", добави тя.

Според нея включването на учители в така наречени "черни списъци" е форма на "съвременен фашизъм".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


227
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
205
0
 
2
 
! Отговори
Ангелина преди 2 седмици
В България ,дори и по времето на тоталитаризма ,не са прилагани такива варварски ,психопатски и гестаповски методи и средства ,които сега се прилагат при "евроатлантическите ценности" и "криворазбраната демокрация" спрямо неудобните и инакомислещи хора. Тези ,които носят свободата в себе си,могат да ги убият ,но не и да ги сломят.
204
0
 
7
 
! Отговори
ЩЕ СЕ НАУЧИМ ! преди 2 седмици
Според нея включването на учители в така наречени "черни списъци" е форма на "съвременен фашизъм". Допълнение - както е в русия от няколко години !
203
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Алооо др.Йотова коя си ти да казваш кой какво да прави?Една излишна институция ,една скъпоплатена и охранена кобила която получава заплата на държавна хранилка,та нали господаря ти ни докара в патова ситуация....гюнсурат!
202
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Йотке, дали е фашизъм някой да ти кара детето да си сменя пола? Я питай родители на които децата ходят в клас с психясал лгбтДегенерат за учител!
201
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Йотова по време когато сестра ти беше шеф на Здравната каса изчзнаха 1, 7 миларда лева от сребърният Фонд .. Къде са парите Йотова ?Със тая прическа тип разплетена дамаджана да си купиш едно въже и да ходиш да си го теглиш някъде !
200
2
 
12
 
! Отговори
Тая преди 2 седмици
Има биполярно разстройство освен обикновеното.
199
1
 
5
 
! Отговори
Фибуначи преди 2 седмици
Прозак или нещо по тежко ?
198
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
За правене на списък не може да те съдят. Това е процедура, която се използва широко за правене на оптимизации. А може да поискат да те съдят и за използване на азбуката ?
197
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Пич ами НАП като изсветли 5 милиона лични данни на българите те що пиха студена вода със осъждането ? Смяташ ли че е проблем като си тъолкова открехнат да те намери болен от рак на който му остават няколко месеца живот и да те залее със една туба вода и да ти драсне клечката ? Що не питаш Йотова нейната сестра която беше шеф на Здраваната каса къде отидоха 1, 7 милиарда лева от Здравната каса от Фонда за Възстановяване и развитие по времето на ГЕРБ ?Ако ти стиска може да ме съдиш
196
12
 
4
 
! Отговори
333 преди 2 седмици
Вече под няколко статии на тази тема питам: Някой може ли да даде реален пример за ЛГБТ пропаганда в българско училище от български учители ? Всички плюете по цяло едно съсловие, без да има причина. Не разбирам, това от омраза ли е или не ви пука каква е истината - стига някой да е виновен.
195
11
 
5
 
! Отговори
Съдете Костадинов!!! преди 2 седмици
Списъкът е разпространен именно от Възраждане и то с адресите и местоработата на хората! Това е злоупотреба с Личните данни и в Европа, който съзнателно предаде на трето лице необщодостъпни лични данни на голям брой лица, без да е упълномощен за това, се наказва с лишаване от свобода до 3 години или глоба. Учителите, чийто лични данни са разпространени от Костадинов да го съдят!!!! Ако българския съд не го осъди, да го съзлдят в Страсбург! Поне 3 години Затвор ще му дадат от Европейския съд!!!
194
2
 
9
 
! Отговори
Какви черни списъци преди 2 седмици
*** Илианоу. Те продажниците сами са се вписали там.Колко да са черни. Ти неква расистка ли си що ли?
193
2
 
10
 
! Отговори
Няма Изненада преди 2 седмици
все пак Йотова беше Една от 4римата български Политици в Хакнатите и Изтекли в Интернет преди няколко години Имейл на Жоржи Шорос, другата жена в "Списъкът на Шорос" беше - Марая Гейбриъл!
192
3
 
7
 
! Отговори
Петърчо преди 2 седмици
Таа да каже,кога за последно се е срещала със Сорос
191
2
 
12
 
! Отговори
Мелина преди 2 седмици
Госпожо българският народ ви постави на това място, за да защитавате неговите изконни ценности за живота. А тези европейски "ценности" са чужди за нашия народ. Те са мерзост пред лицето на Бога. Затова са унищожени Содом и Гомор... Вие като вярваща трябва да го знаете и да не заставате на страната на злото, а на страната на своя народ, който е православен. Учителят е бил символ на най-доброто от нашия народ. Недопустимо е да подкрепя една унищожителна, богомерзка кауза, да продава първенството
190
1
 
5
 
! Отговори
Г-жата да открехне преди 2 седмици
кога се е научила да мастурбира и дали е било късно за половото и определение?
189
0
 
3
 
! Отговори
Имам нещо и за вас преди 2 седмици
Гледайте в тубата 2 секунди. . . . . vancouver east hastings street - това ви чака или . . . Kensington Ave Philadelphia
188
1
 
3
 
! Отговори
Като се върна отново преди 2 седмици
в България ще и купя едно гребенче, ако знае за какво да го ползва!
187
2
 
12
 
! Отговори
Питам преди 2 седмици
А лишаването на човек от работа за това, че е избрал с тялото му да не сеправят медицински експерименти(наречени от някои ковид ваксинация) какво е, другарко? Сега отворихте усти, а тогава мълчахте като риби!
186
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Дядото министър на отбраната е слуга на Зеленски ,постоянно му дава оръжия предател