Симов избухна срещу Йончева - била кукла на конци

Социалистите работеха за нея и за нова политика
Обновена: 23 апр 2024 15:59 | 23 апр 2024 15:53, Инна Ангелова
39
Симов избухна срещу Йончева - била кукла на конци
Снимка: БГНЕС

Александър Симов изрази разочарованието си от Елена Йончева. В пост в социалната мрежа Симов каза, че още му е трудно да повярва на случилото се.

"Елена Йончева удари моралното дъно. Не искам да го вярвам, но думите й са пред очите ми - тя приемала номинацията на ДПС като признание за свършената от нея работа. И ми стана болезнено ясно, че ще я видим като кандидат от тяхната листа. Но това е неин проблем. Морален, етичен, политически, но неин".

Още по темата
През 2019 година Йончева беше водач на листите на БСП за евровота, следвана от Петър Витанов и Цветелина Пенкова. Според Симов, всички каузи, за които Йончева е работила до момента, са абсолютна лъжа.

“А битките - грандиозна измама. Десетки социалисти ден и нощ работеха за нея, защото мислеха, че тя води след себе си ново разбиране за политиката. Всичко това днес вече е в руини", пише още Симов и продължава: "Йончева предаде доверието на толкова много хора, че чак е болезнено. Тази, която трябваше да е символ на битката за различна страна се оказа марионетка на паралелната държава".

По-рано днес стана ясно, че ДПС в Благоевград номинира Елена Йончева за евроизборите на 9 юни. тя каза, че приема номинацията като "признание за всичко, което е постигнала в Европейския парламент за България".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от Избори 2024
Още една партия напуска ПП-ДБ – „Средна европейска класа“
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Ти какво си на Нинова?
10
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
По-скоро Свиленски и Симов са кукли на конци на ceляnkaтa от Крушовица. Тази партия няма да си увеличи гласовете - обратно, ще ги намали. Да видим как столичани ще приемат неизвестната за тях Тонова. Мисля, че за тях тя ще бъде пионката на Ниновица.
9
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Типична еввврейка, същата въртиопашка като бившия И "мъж" Митя Cтани-Шеф(също еввврейн).... Разберете, че при евввреите няма принципи, няма морал, няма и чест!!! При тях водещи са само интереса и парите. За пари и власт и от майкккка си ще се отречат!!!!
8
4
 
13
 
! Отговори
Деди преди 4 седмици
Ало, Симка, по-голяма "кукла на конци" в кунките на Председателката от теб няма! Тъй, че поспри малко със заключенията!!!
7
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Симов и антуража около Нинова са най-големите балъци.Ни виждат ли ,че пропадането им е тотално? Волгин се урежда покрай Възраждане,Йончева с ДПС,Григорова и Манолова заедно ще играят "самодивско хоро",а още една партийка напуска стремглаво потъващия "Титаник" ППДБ.
6
5
 
11
 
! Отговори
Ентусиаст преди 4 седмици
Симов е пич! Кефи ме този човек!
5
2
 
10
 
! Отговори
Чичолина преди 4 седмици
Ревност!
4
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Cиcтeмaтa "npeeви gpyrapчe" paбoти nepфekтнo във вcичkи бълrapckи napтии...
3
1
 
12
 
! Отговори
e преди 4 седмици
А колко пъти се отрекохте от нея?
2
3
 
29
 
! Отговори
Зозо преди 4 седмици
Хаааааааа, таз Елена нали щеше да вкарва Боко в затвора? :))))))))))))) Ся ще му сервира кафенце по пpaшки и фередже, а Шиши ще се хили мазно отстрани :)))))))))))))))))))))))) Това комунистите са пълен резил по руски :))))))))))))))))))
1
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Искал е да каже Пукла