Борисов удари рамо на Григорова и предупреди: Гърбът ми е голям и хлъзгав

След свалянето на шефа на НС всичко било загубено
139
Борисов удари рамо на Григорова и предупреди: Гърбът ми е голям и хлъзгав
Снимка: архив, БГНЕС

Според лидера на ГЕРБ Бойко Борисов е възможно заради Ваня Григорова и участието ѝ в парламентарните избори следващият парламент да е много по-различен от настоящия.

Той отсече, че вчерашното решение за сваляне на шефа на НС Росен Желязков ден преди парламентът да излезе във ваканция, е „чупене на всякакви възможности за разговор“.

Още по темата
„Абсолютно всичко е загубено след вчера“, коментира той относно евентуален диалог с ПП-ДБ.

„Не знам Бориславова като какво длъжностно лице се изказва от името на ПП“, посочи той, след като тази сутрин пред bTV тя заяви, че ако Бойко Борисов е готов да изпълнява заложените в програмата реформи с ясен срок, би могло да има управление съвместно между ПП-ДБ и ГЕРБ.

„Аз призовавам колегите нека всеки да си гледа партията. Аз отговарям за ГЕРБ. В тяхната предизборна кампания освен провалите, които трябва да споменават, ако ще изброяват добрите неща, в тях за задължително трябва да присъстват ГЕРБ и ДПС, защото над 46 закона сме гласували заедно“, коментира още Борисов.

„Когато някой си прави предизборна кампания на моя гръб, трябва да знае, че той е много голям и хлъзгав“, предупреди той.

„Ние демонстрирахме на колегите от ПП-ДБ, че не използваме парламента за предизборна кампания и като конюктура, не гласуваме с тези, които гласуват срещу нас, и затова отхвърлихме предложението на комисията, която касаеше митниците, защото вчерашното действие срещу Росен Желязков беше насилствено, чупещо“, коментира лидерът на ГЕРБ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


139
Още от Избори 2024
Първан Симеонов: Борисов е на плюс, всички се борят за любовта му
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
След изборите като го извикат в едно посолство ще забрави напълно какво е говорил на 26 април. Ще каже, че април е лъжовен, а който му е повярвал сам се е излъгал!
46
9
 
7
 
! Отговори
Някой преди 3 седмици
Колко психоаналитици на Борисов се навъдиха? Ама какво си мислил, ама как изглеждал, ама дали се е изнервил, ама какво щял да направи...? Истината е ,че той нищо не прави. Остави Превратаджиите сами да затънат в собствените си Л'на! И те доста успешно го правят,ей така ,с усмивка! Гот им е ! Мина времето ,когато все Борисов и ГЕРБ са им виновни. Дойде време да се върши работа и да се плаща сметката!
45
2
 
3
 
! Отговори
Гошо преди 3 седмици
Бойко, защо гърбът, аз си мислех че предпочиташ поза бобър. От всички Силвия е най - хубава.
44
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До 36 да Лена е умна благодарение на парапетите веднага получи много много финанси привилегии и управлява здраво Киро Такива тандеми дето се ръководят от парапети са позор 36 Асен осъден в други държави за финансови измами увеличи инфлацията невиждано и провали влизането ни в Еврозоната 36 на тези ли се кланяш
43
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
ППДБ по добре е за тях са бъдат опозиция А Борисов и Шиши да си направят правителство с проксита им и ще стане доста горещо сами ще се изядат за власт Радев чака двама се карат трети печели но няма да е той печеливш защото е доста глупав
42
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Дочев - тоз па, в политиката е важно да си вътре, не къв цвят си или за кво се 'бориш'. Тая иска да цоца (точка).
41
0
 
14
 
! Отговори
Българин преди 3 седмици
Избори минали. Състав подобен на сегашния! Невъзможност за еднопартийно правителство! Никой не отстъпва с предлог, че ще изневерят на избирателите си! Никой от тях не ни е питал дали искаме да ходим по два пъти в годината и да се харчат милиони за тях, пък ние да продължаваме да събираме капачки за ковьози и линейки за нашите деца. Г-да ще ни писне и накрая ще хванем тоягите...!!!
40
3
 
14
 
! Отговори
Парадокс Бг преди 3 седмици
На Борисов му липсват моралната и социална зрялост, устойчивост на стрес. Той не понася критика, особенно от млади хора като Бориславова. Веднага си проличава нервността му и враждебността му. Започва да манипулира нескопосано, че Бориславова едва ли не няма право да се изказва за партията му и него, а ГЕРБ и другите партии от сутрин до вечер плюят по ПП-ДБ, измислят и скалъпват мръсни компромати, снимки, арести...Борисов страда от завишена самооценка!
39
2
 
0
 
! Отговори
Анн преди 3 седмици
До Право на мнение!До 41Особено Киро!
38
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
ДАВАЙ БОРИСОВ УСПЕХ ЛИДЕР ПОЛИТИК ДЪРЖАВНИК
37
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Лидера на герб, когото още не са го прибрали в затвора, заедно с умните от сглобката за кражбите на милиарди от бюджета.
36
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Всяка власт или личност с власт губи ако ползва само моркова и зрелища или само сопата и зрелища. Висш пилотаж е да държи в една ръка моркова, а в другата сопата и така да балансира по кордата на народната любов и страх едновременно. А в зрелищата да стои отдалеч и изучава и приятели и набелязаните врагове.
35
3
 
14
 
! Отговори
Дочев преди 3 седмици
Ваня,Григорова,чавга ли ти изпи мозъка, дори само да помислиш да се пришиеш към банкянския.Ще изгориш като факла за отрицателно време. Не изпадай в умопомрачение от вниманието което ти обръщат някои стари,охранени,опитни кучета. Огледай се, ослушай се и премини ако не идва влак откъм Банкя.
34
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До20.Че са шавливи,но не е и без(порно)огледно. Ходят,като пчелички(не труженики) от цвят на цвят като търтей за благодат.Щото в кошера Майката е мъжка ги дережира с"дръжка".
33
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ромите обичат паричките а Борисов е щедър с тях докъде доживяхме ромския вот Копейкин Григорова и ДПС да определят бъдещето на България
32
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Боко, Шиши и копейките са новите властимащи, може кака Ваня да се намърда!
31
9
 
16
 
! Отговори
Право на мнение! преди 3 седмици
Борисов е хитър, но иска да го мислим за умен!!!Има обаче огромна разлика между хитър и умен!!! Умна е Бориславова! Умен е Асен Василев! Умен е Кирил Петков! Борисов е просто един селски хитрец хлъзгав като змия, с немостоянно мнение, непредсказуем!!!
30
2
 
17
 
! Отговори
Хахаха преди 3 седмици
И на Боко и на Шишко гърбовете са им като писти от сланина!яко мазни.
29
4
 
22
 
! Отговори
От коментара преди 3 седмици
на Буци станаха ясни няколко неща. Шиши ще купи гласове за Ванчето. ГРОБ , ДПС и Ванчето сумарно ще имат 121 гласа в следващия парламент. Изводи: Най-голямото зло не е Шиши , а Буци, защото Шиши го държи на каишка, и чрез него управлява държавата. Ако няма ГРОБ, ДПС не може да направи нищо. Време е за Магнитски 3 и нова вълна масови протести от ларгото до х-л Плиска. Да си върнем държават обратно от мафията.
28
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Требва да си много хлъзгав, признавам ти го Боко, щом излъга толкова време простолюдието :)))