Григорова: БСП щеше да има четири общински съветници, ако не бях аз

Изхабени от политическа употреба бастуни им се привиждат патерици, определи тя Нинова
Обновена: 27 апр 2024 11:50 | 27 апр 2024 11:00, Анисия Иванова
151
Григорова: БСП щеше да има четири общински съветници, ако не бях аз
Снимка: БГНЕС

Няма как да бъда кандидат на БСП. Разговорът между мен и Корнелия Нинова стана неприкрит. Всички неща, които тя правеше в изминалата кампания, аз вече не прикривам. В предишните избори тя се опита да счупи коалицията. Тя работеше срещу мен и собствените си кандидати за общински съветници. Това коментира пред Нова тв Ваня Григорова от "Солидарна България".

„Изхабени от политическа употреба бастуни им се привиждат патерици. Това е накратко начинът, по който мога да коментирам всички изявления на БСП и конкретно на Корнелия Нинова”, каза Ваня Григорова.

БСП щеше да има четири общински съветници, ако не беше Ваня Григорова, и щеше да мечтае за балотаж”, каза Григорова.

По думите й, ако БСП има реални политически цели, нека говорят за решенията, които предлагат, и да спрат борбата си вътре в партията.

Тя добави, че ако бъде избрана за депутат, ще решава проблемите на хората на много по-високо ниво.

„Когато политиката, която се задава от национално ниво, има въздействие върху общинските нива е много по-добре да се опиташ да го направиш за всички общини, не само за София. Винаги на национално ниво може да се зададе по-мащабна политика”, каза тя.

Григорова добави, че това, което се вижда от експертизата на вещите лица по делото за оспорения резултат от местния вот в София, безусловно сочи към това, че е имало манипулации на крайните резултати.

Ваня Григорова подчерта, че увеличението на пенсиите, с което се хвали Асен Василев, е направено така, че да води към тежко финансово състояние на НОИ и по-скоро на Фонд „Пенсии”. „Не беше увеличен максималният осигурителен доход. Това не е отговорно политическо поведение”, каза тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още от Избори 2024
Мераклии за Брюксел и за София: Най-голямо дублиране се очаква при ПП-ДБ
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Все по-нагли стават тези от малцинствата.
79
5
 
11
 
! Отговори
Алекс преди 3 седмици
Ваня като ракета-носител изтегли БСП и партията успя да вкара цели 9 общински съветника.Въпреки това др.Нинова е неблагодарна.Изпокара се и с Григорова, и с председателя на софийската организация.Успехът в София няма да се развие на парламентарните и евроизборите.БСП-то пак ще подсмърча някъде в края на опашката.
78
6
 
11
 
! Отговори
ООООХ... преди 3 седмици
AMAН OT ГЛУПОСТИ ВАНЯ КОЯ Е ТЯ ЧЕ ЩЕ ГОВОРИ ПРОТИВ НИНОВА ТЯ НЕ МОЖЕ ДА ЗАСТАНЕ ДО НИНОВА А МОЖЕ БИ ТОВА СИ ГОВОРЯТ С МАЯ ЛАЛАЛАЛАЖИЙКИ КАТО НЕМОГАТ ДРУГО НИНОВА ИМ Е ВИНОВНА СПРЕТЕ СЕ ВЕЧЕ ДО СЕГА НЕ ЧУХ НЯКОЙ ДА ГОВОРИ ТАКА ОСВЕН НОВИТЕ И СТАРИ НЕХАРЕСВАНИ И САМОЗАБРАВИЛИ СЕ
77
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
От Международната конвенция за геноцида:Член 3 Ще бъдат наказуеми следните действия:а) геноцид;б) заговор за извършване на геноцид;в) пряко и публично подстрекателство за извършване на геноцид;г) опит за извършване на геноцид;д) съучастие в геноцид. ТОВА Е ЛИПСВАЩАТА ТЕМА В ТОЗИ ЕЛЕКТРОНЕН ЕЖЕДНЕВНИК!
76
4
 
8
 
! Отговори
циций преди 3 седмици
ИСТИНА ли е , Григорова е заместила Цветелина Янева в леглото на шишко :)
75
6
 
0
 
! Отговори
Тема за Палестина преди 3 седмици
Член 2 В настоящата Конвенция под "геноцид" се разбира всяко едно от следните действия, извършени с цел да се унищожи, отчасти или изцяло, една национална, етническа, расова или религиозна група като такава:а) убиване на членове на групата;б) причиняване на сериозни телесни или душевни повреди на членовете на групата;в) умишлено налагане на групата условия за живот, целящи физическото й унищожаване изцяло или отчасти;г) мерки за предотвратяване ражданията на групата;д) насилствено предаване на деца от групата на друга група.Член 3 Ще бъдат наказуеми следните действия:а) геноц
74
3
 
3
 
! Отговори
Хватит преди 3 седмици
Сила ест ума не нада
73
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Пущу и урду говорят в Пакистан и Афганистан.След Освобождението българският език е обявен за официален с циркулярно писмо на руската окупационна администрация от 11 септември 1878 година.Впоследствие народните представители решават, че официалният български език ще бъде по североизточните наречия. Българският език принадлежи към южнославянската езикова група.
72
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Наглостта на ПП,ДБ няма край, казват на ГЕРБ да се еманципира от ДПС, за да започнат отново с хаоса и похода да унищожат ГЕРБ и да пподължат с трафиканти, ъндърграунда, до нови финансови висоти. Държавата за тях е на последно място. ДПС явно, им пречи . ГЕРБ е преживяла всякакви удари, ще преодолее и този. Като игнорира окончателно, ПП,ДБ.
71
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Четете внимателно листите, да не вкарате, някое немагаре!
70
3
 
14
 
! Отговори
Гошо преди 3 седмици
Ваня, СПРИ вече се компрометира.
69
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Григорова си търси добре платена работа като всеки от нас.
68
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
По какво си приличат ПП,ДБ и БСП? По летящия пад.
67
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
74 СкумриятаЕлена Йончева руска агентка, не се умора да плюе Борисов в Европейския парламент с Барселонагейт, но днес облиза краката на Борисов и Пеевски, да я номинират за евподепутат, на висока заплата и да избегне съд за укриване на данъци. Тя отлично знаеше, че Барселонагейт е лъжа. Сценарият която тя ни пробутва, как Пеевски я бил потърсил, е договорено лъжа за наивници.
66
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Костадинов и Григорова, от един клон ли са?
65
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
74 Ами, купи си. Съдът в Испания се отказа да разследва за нещо което не съществува, Барселонагейт.
64
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Възраждане изградиха контактна мрежа с всички страни от Ирландия до България, която ще бъде забранена в ЕС със закон. Възраждане са за Путин и Еврозоната, нямат място в ЕП.
63
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Бих и купил къща в Барселона....
62
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Нинова на всеки избори процентите и падат,на избирите сега че има по 5 %,с ПП тарикатите )
61
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
64 Под "суверенитет" "Възраждане" разбира, служба на международния престъпник Путин и агресивна Русия, път към Евразия, няма място в ЕП.