Витанов иронично за Нинова: Ще липсва при редене на листите

Само млади хора не са достатъни, каза още той
20 сеп 2024 20:53, Инна Ангелова
10
Витанов иронично за Нинова: Ще липсва при редене на листите
Снимка: БГНЕС

Днес Националния съвет на БСП ще утвърди водачите на листите и кандидатите за депутати. В предстоящите избори партията ще се появи под името “БСП-обединена левица” в коалиция с останалите леви партии.

Преди заседанието на партията Петър Витанов с усмивка и ирония сподели, че Корнелия Нинова ще липсва при реденето на листите и допълни, че “само млади хора” не са достатъчни. Той допълни, че целта е в листите да попаднат хора, които имат достойнство и авторитет в обществото.

"Очаквам да има обновление, но обновлението само по себе си не решава въпросът. Трябва да има синергия. Ако целта е само да се преизбираме и възпроизвеждаме, значи скоро ще затваряме вратите", уточни Витанов.

"За мен част от новото ръководство всъщност е старото, срещу чийто модел през годините сме се опитвали да се борим. Не това е важното. Това е съдбовен ден за БСП. Надявам се дори и тези хора да проявят мъдрост", добави той.

"Не бих дал името си до някои хора от временното ръководство. Не искам да стои там. Животът не свършва с депутатството или евродепутатството. Мисля, че през годините съм доказал, че мога да се развивам и извън партийната централа. Каузата "ляво" за мен винаги си стои", подчерта Витанов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от Избори 2024
ДПС на Доган сигнализираха за оказан натиск
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
5
 
! Отговори
Да попитам: преди 2 часа
Кой е този образ? Моля,който го знае да подаде инфо!
7
0
 
4
 
! Отговори
Кръчматъ преди 2 часа
Изборният ви резултат ще е многооого красноречив..., едни 3,5% ще са голееееем успех за вас!!! Айде, Баста "червени" предатели, предадохте и продадохте държавата и народа за "30 сребърника", мястото ви е ва бунището на историята!
6
0
 
3
 
! Отговори
Георги Илиев Митев преди 2 часа
Една " лека жена " по-малко в редиците на комунистите... Всяка червена бабичка би могла да я замени . Има много мераклийки за нейното място особено от активистките на комунистите от квартал " Обеля 2 " блок 237 вход " В " .
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
И Бсп ще липсва в парламента, ама нищо ще имаш повече време да ходиш по прайдове
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
витанов непрекъснато мрънка, да върви в партията в чужбина, на която е плащал членски внос, тук не е желан
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
и този остана отвън, зафиров общо взето се справя, изпълнява си обещанията - без петков, дончева, изненада ме само кирил добрев като водач, зафиров дори за себе си не е осигурил втора листа като резервен вариант
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Реденето ще ви остане
1
0
 
5
 
! Отговори
ХУ преди 2 часа
Тези пък кой го интересуват?