Ахмед Доган влезе в централата на ДПС в София

Симпатизанти му ръкопляскаха, той не каза нищо
Обновена: 19 сеп 2024 13:07 | 19 сеп 2024 12:51, Инна Ангелова
173

Снимка: БГНЕС

Почетният председател на ДПС Ахмед Доган пристигна в централата на партията в София, съобщава bTV.

Той дойде с автомобил със затъмнени задни стъкла. При пристигането си беше посрещнат с ръкопляскания от симпатизанти и влезе в сградата, no без да отговаря на журналистически въпроси.

С мълчанието си Доган отказа да коментира конфликтa с Пеевски. По непотвърдена информация Доган ще се срещне с младежите от ДПС.

Още по темата
Това е първото му публично появяване, което обаче остана без отговори. През последния месец имаше спекулации къде се намира почетният председател на ДПС и какво е здравословното му състояние. Според източници на bTV Доган лично започва да провежда срещи и консултации, както с водачите на листите, така и с целия им състав.

През последните месеци в редиците на ДПС настъпи разцепление по оста Делян Пеевски - Ахмед Доган. Част от парламентарната група подкрепи председателя на партията, а другата - почетния председател.

След като резиденциите, които Ахмед Доган ползваше дълго време -  така наречените сараи в парка "Росенец" и в "Бояна", му бяха отнети, той изчезна от публичното пространство. Последваха и проблеми при регистрацията на двете крила на ДПС за изборите в ЦИК.

В крайна сметка крилото, подкрепящо почетния председател, ще се яви на вота с коалицията "Алианс за права и свободи", а групата около Пеевски ще ползва името "Движение за права и свободи - ново начало".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


173
Още от Избори 2024
Борисов към РСМ: С тези хора не трябва да има и приятелски срещи
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
148
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 58 минути
И кво? Не е излязъл ли?
147
0
 
1
 
! Отговори
МЕТКО С-ИГАНЕТУ преди 1 час
пак се появи на хоризонта
146
0
 
1
 
! Отговори
Шегобиец преди 2 часа
А стига, бе?
145
3
 
3
 
! Отговори
Алекса преди 2 часа
Станал е глухоням ! Това е негов двойник и не говори за да не бъде разкрит хо хо хо тия *** ще ме накарат зорлем да гласувам за Пеевски !
144
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
ИСКАМ ДА ЧУЯ ДОГАН КАК ЩЕ МЕ НАКАРА ДА ГЛАСУВАМ ЗА НЕГО, КАКВО ЩЕ ОБЕЩАЕ ЧЕ ЩЕ НАПРАВИ ЗА НАРОДА СИ ЗАЩОТО ДО ТУК САМО НИ Е БРУЛИЛ ЯКО!
143
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Дръндареца ще набира нови гладни кандидат дерибеи сред младежкото Движение за Присвояване и Саботаж.Послушковци и слугинажи за облаги.Нищо друго.
142
2
 
7
 
! Отговори
До 123- преди 3 часа
В Родопите, в помашките села върви яка ислимизация и промиване на мозъци от турски и арабски емисари. Виждал съм села от 500 помачори с 3 джамии. Очаквам да се появи село във всеки двор да има джамия. Срамота за християнска държава като България.
141
0
 
2
 
! Отговори
Ето О преди 3 часа
До ЕтоТролей номера ти нема да мине да внасяш раздор между българските граждани. Предател е всеки който разделя нацията и се изхранва с всяване на омраза.Омразата води до тежки нелечими физически и пссихически болести -доказано е.
140
3
 
8
 
! Отговори
До 123 преди 3 часа
Да, в помашките села все още говорят на български дъртите помаци, но младите се ислямизират от ходжите, строят се джамии на поразии, правят се на големи ислямски тарикати за сметка на образованието и накрая стават завършени талибани терористи.
139
3
 
10
 
! Отговори
Ето преди 3 часа
Това са небългари с арабски имена и чужда религия работещи срещу България. Да пътуват към ислямските страни.
138
0
 
9
 
! Отговори
пояснение преди 3 часа
Аз съм почетният с винар Доган с прозвището С оПола. Всички с вине от коч ините Разград и Кърджааали са мои само де шо пара ми Делянчо избега . Та сега го търсим по Банкянската ко чина при шо пара Бойча с когото се сдушили и ядат буламача от едно и също корито и мислят нечестиви неща.
137
0
 
6
 
! Отговори
Бенатова преди 5 часа
А Октай Енимехмедов къде се намира в момента
136
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 часа
Щом Доган е в централата на ДПС, Шиши трябва да е в хотел Берлин.
135
1
 
16
 
! Отговори
Fena преди 5 часа
Ахмед Доган влезе в централата на ДПС в София в 13:07. Мисля, че в 12:52ч, Доган посети тоалетната на НС, западно крило. Важна новина, а не са я отразили.Mишoци! Най-големия бандит на държавата дето трябва да лежи с Боко и Шиши 1000 години при бай Ставри, а вие му следите всяка крачка! И обувките му ближете, само за да сте угодни на бандитите! Вие не сте журналисти, Mишkи с Mишkи!
134
2
 
22
 
! Отговори
Климбо преди 5 часа
Много държите на това "почетният председател".Абе и агент "Сава" върши работа.И хидроинжЕнера от "Цанков камък" завлякъл 1.5 млн.наша пара пак става.
133
3
 
7
 
! Отговори
Новинар преди 5 часа
Заприличахме на Съветския съюз по времето на Хрушчов - Новините бяха само за него и жена му : " Говори Москва ! Днес товарищ Хрушчов и товарищ Нина Хрушчова посетиха тоалетната ". А по нашите новини : " Днес почетния председател влезе в тоалетната и не беше видян да излиза." Може ли да имаме толкова посредствена журналистика ? Може , след като и някаква Цънцарова се подвизава по телевизията.
132
3
 
20
 
! Отговори
Изклатен демократ преди 6 часа
Доган е доста по-интелигентен, по-възпитан, по-умерен от свинчака Пеефски! Свинчака само може да бръщолеви, да обижда, да страхува, да заплашва - а този типаж, какъвто горе долу е и мутрата от Банкя на мен лично не ми допада!
131
5
 
5
 
! Отговори
malgiorno a tutti преди 6 часа
Брех... Значи проктологът (колоно-ректалният хирург, викнат по спешност и на частно, да няма и такива документи) все пак е успял да зашие разкъсаното в хамамите / сараите на др. Охмет Джолан и всичко е зарастнало :))). То не бяха едни топли домашни срещи със сподръжници и симпатизанти, то не беше чудо :))).
130
1
 
5
 
! Отговори
до 128 преди 6 часа
До Анонименда , защото у БГ няма народ а стадо овце !
129
1
 
21
 
! Отговори
Ahmet преди 6 часа
Тези не трябва ли да са в затвора