Пеевски: Ново начало за ДПС без ДС

Партията се е освободила от сенките от миналото
24 сеп 2024 15:50, Инна Ангелова
77
Пеевски: Ново начало за ДПС без ДС
Снимка: БГНЕС

“С приключилата днес регистрация на кандидатските листите за предстоящите парламентарни избори стана ясно едно - днес беше затворена срамната страница и прерязана пъпната връв на ДПС с комунистическите тайни служби и Москва”, каза Делян Пеевски, председател на ПГ на ДПС.

Пеевски допълва, че ДПС-Ново начало влиза в предизборната надпревара “без онези, които 34 години използваха партията и общността за постигане на личните си цели и потребности, превръщайки партията в клиентелистка. ДПС без ДС! Това е новото начало”, каза Пеевски в съобщение, разпространено до медиите.

"Онези, които по заповед от Москва попречиха България да има редовно евроатлантическо правителство и на 3 юли гласуваха “против” кабинета на Росен Желязков и днес избраха личния си интерес, амбиции и зависимости, пренебрегвайки Устава на ДПС и активираха чл. 6."

"А ДПС се явява пред своите избиратели със своите подготвени млади хора и опитни политици, свободни от зависимости и сенки от миналото. Сега ДПС ще изпълни своята историческа мисия - да бъдат осветени и наказани не само виновниците за т. нар. “възродителен процес”, но и изпълнителите, с които нашите хора са се сблъсквали в онези мракобесни години и за които очакват възмездие вече повече от 30 г.", допълни Пеевски.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от Избори 2024
Божков отказа изборите, никой не искал да се бори с мафията
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 минути
След някое време някой ще вика ДПС без Пеевски, това е новото начало. Някои хора действат, все едно ще векуват и не си дават сметка как се менят времената.
66
0
 
3
 
! Отговори
Обективен преди 14 минути
България без Пеевски - това е лозунга на всички партии за изборите.
65
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 20 минути
Дядото на Делян Пеевски е полковник Ангел Кръстев-шеф на Окръжно управление ДС-Враца 60-те и 70 -те години.Я Татяна Дончева е комсомолски,дружина ръководител като от 50-те години по манталитет,стара мома,*** от с.Ковачевци,Тревненско...
64
0
 
5
 
! Отговори
Въпрос преди 32 минути
Да питам Свинчо, кой сложи майка му за директор на Спортния тотализатор,по времето на Бай Тошо ?Не е ли и тя била партиен член и нещатен сътрудник на ДС !?
63
0
 
0
 
! Отговори
обикновен българин преди 33 минути
А стига бе! Егати и цирка! Ново начало ДПС без турците? Че то какво остана от ДПС ? Точно корумпираните политици да викат дръжте крадеца? Все повече се чудя кой ще гласува за този Пеевски? Добре де купения вот как ще мине? Нали Величие се заканиха да сложат застъпници които да следят изобщо? То може ли да купи целите избори? Ами тогаз ние що не застанахме с Ивелин дето призоваваше 5000 човека да отидем при Пеевски?
62
1
 
2
 
! Отговори
vs преди 39 минути
Вече имам чувството, че тоя е психично болен! Изведнъж започна да говори (плюе) и малко по - късно започна да си вярва!
61
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 41 минути
Е тая госпожа е шефка на паспортно бюро искрена им е името хванала си любовник и заради любовника Цветелин Ботев прави мръсотии е те не са вечни уважаема искрена колко ще пречиш ми дреме колкото тие кев никога няма да имаш доброто име на баща ми и реноме скоето се ползва а пречи вас ви знаят целия град що за хора сте без извинение
60
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 44 минути
В едно интервю Татяна Дончева каза че дядото на Пеевски е бивш шеф на Държавна Сигурност в един град в Северна България.Спомена и майката че е била съпричастна към ДС.А и как иначе може ли без рамото на ДС да стигне на толкова високи позиции.Синовете и дъщерите на хора репресирани от същата тази ДС бяха смазани подложени на неимоверен натиск.Сега отрочетата на тази жестока смазваща машина (Какъвто е Пеевски)са в лидерски позиции и връх на наглоста да заклеймяват ДС от която са видяли само облаги
59
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Този има 5кг. свинска мас само между веждичките!:)):)):))
58
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Е как без ДС ама с Мултигруп?
57
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Баща ти кой е, бе крадец?
56
0
 
2
 
! Отговори
Промените на преди 1 час
Законодателството са за Народа а не да обслужва мюфтийства и махараджата.За това,а приори да се променят в полза на Българите които плащат данъците в тази държава.
55
1
 
2
 
! Отговори
При 70-80% от преди 1 час
Българският народ гласува а мюфтийството отхвърля автоматично резултатите на всички избори?И печели султана с порциите от еврофондовете.
54
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Боже, този човек ще говори за справедливост!
53
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Хора като Пеевски и Борисов са богатите в България! Те ви газят ,мачкат ,убиват,решават за съдбите Ви и най-лошото е че решават за децата ни! Няма как да напредваме както ни се иска и можем! България може и трябва да бъде богата и справедлива държава, народа и го заслужава! Трябват ни само строги закони и всички престъпници да бъдат на топло! Тога ще може спокойно децата ни да ходят на училище, няма да се плашим когато караме колите си, няма да ни обират и унижават!
52
2
 
2
 
! Отговори
Народа гласува преди 1 час
За Чиста и Свята Република а д жа галите в сараите се преизбират?
51
1
 
5
 
! Отговори
Родопа го отхвърля преди 1 час
Този Пеевчи самозабравен, със мнение без покрытие, се оказа в клещите на пендос, затова му слугува.
50
1
 
1
 
! Отговори
али преди 1 час
Честито на печелившите :)
49
1
 
6
 
! Отговори
Пускаш ТОТО преди 1 час
И печелиш полу дело прасе да ти се хили с Европачки и златни кюлчета а народа ходи беден и гладен.
48
1
 
7
 
! Отговори
хмм.. преди 1 час
Ти прати агент на ДС е европейския парламент ?! Този вярва ли си ?