Бойко в свой стил: Дойде нов Ковид, а ние план още нямаме

Рядко глупави сме, каза още Борисов
Обновена: 11 окт 2024 13:56 | 11 окт 2024 13:53, Инна Ангелова
157
Бойко в свой стил: Дойде нов Ковид, а ние план още нямаме
Снимка: БГНЕС

Бойко Борисов сподели, че икономиката ни дванадесети месец върви надолу. “Това, което мога да обещая е, че ще положа всички усилия и ще направя компромиси, за да направим правителство”, каза лидерът на ГЕРБ по време на среща с партийния актив в Русе.

"С тези четири години популизъм, като корабът без котви по Дунав вървим. Тук е голяма вина на ГЕРБ, а и моя лична, че партията не остана като котва. Държава от Африка сме направили, ТИР, ТИР гледам тук, не ви ли е срам?!? Четири години, откакто сме си тръгнали, сега решихте, че трябва да показвате, че правите по нещо по магистралата преди изборите оставих 12 милиарда”, продължи Борисов.

Като потенциален проблем номер едно той определи засилващия се мигрантски натиск, но и приемането на България в сухопътен Шенген, за което Австрия все още ни спира.

"За нелегалната миграция предстои голям проблем, ако не сме ние и го решим. Темата Шенген, не че не е важна, не че няма да се борим, но и днес да ни приемат, на границата с Германия няма Шенген, на границата с Австрия няма Шенген и там пак ще ви спрат. Да, когато никой не искаше да говори с Ердоган, аз направих среща във Варна и дойдоха всички от Европа и решихме, че ще се плати и ще стоят в Турция. Това е моя и наша заслуга, че спряхме мигрантите", акцентира Борисов, като припомни събитията.

"Рядко глупави сме - и лидерите на ПП-ДБ, и на ДПС, и ние. Тук споменавам аз, другите не можеш да ги преброиш колко са. Те казват, равно отдалечени, какво значи това. Вместо да излизаме да говорим какво успяхме да свършим заедно, цялата редица тук излиза и говори срещу ПП-ДБ, без да им споменава имената. А всъщност не са много вариантите”, каза Борисов.

Лидерът на ГЕРБ подчерта, че по негово време еврофондовете са се усвоявали на 99,3-99,7. Днес един План за възстановяване и развитие не може да бъде направен като хората и България е на път да изпусне средствата по него. “Дойде нов Ковид, а ние план още не сме дали“, подчерта още Борисов.

На русенци Бойко Борисов припомни постната пица на Дянков, за която толкова са му се подигравали на времето, но и това, че след затягането на коланите за година е оставил държавата пак метафорично - с "мазнинка".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


157
Още от Избори 2024
Нейкова, ЦИК: Дефектни машини няма да се използват на вота
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
127
1
 
2
 
! Отговори
Катя преди 41 минути
А бре тука драскачите македонци ли са?! Лъжат,мажат точно като македонците
126
0
 
2
 
! Отговори
Кокорчо Полицай преди 41 минути
ГОРЕ РЪЦЕТЕ! ВИСОКО ГОРЕ ДА ГИ ВИЖДАМ! ЛЯГАЙ НА ЗЕМЯТА! НА ЗЕМЯТА КАЗАХ!!! ГОСПОДИН БОРИСОВ, ВИЕ СТЕ ПРЕСТЪПНИК И СЕГА ЩЕ ВИ СЛОЖИМ БЕЛЕЗНИЦИ. КИРЧО, СЛОЖИ МУ И ПРАНГИ И ГО ТОВАРЕТЕ В БУСА. НИЕ С БАРЕТИТЕ ЗАМИНАВАМЕ ЗА ВАРНА, ЧЕ ПОРТНИХ ЧАКА.
125
0
 
4
 
! Отговори
Ха ха преди 41 минути
Чудех се за чекмеджето с кюлчетата и кеша по - 500 евроА той бацето ги оставил резерв за бюджета в спалнятаНе знаех, че са - 12 милярдапризнавам
124
2
 
5
 
! Отговори
дуомна Кьовешши преди 44 минути
Моментална забрана на КРИМИНАЛНИЯ СИНДИКАТ ОПГ ГРОБ и арест за лидеря - Дон Бо Капоне от Банкя.
123
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 44 минути
Прав е Бойко. Щом обръщаме внимание на такива като него...
122
0
 
2
 
! Отговори
Мария преди 44 минути
Вярвайте на Костя Копейкин,он вика,че ковид нема обаче се ваксинира,он е против еврото обаче сметките са му в евро А бе защо всичките жени от партията му са с тънки устички и малки сини злобни очички ,а мъжете са гелосани!? И не триците истината вие от днес
121
2
 
5
 
! Отговори
Ай, сиктир! преди 1 час
Гласувайте пак за него. По повод ковида пак ще ви сложи КПП, ще свика отново медицинската хунта на гологлавия генерал, ще ходите с маски навсякъде, всяка сутрин ще ви четат черна статистика, ще ви плашат, ще ви побъркват, ще ви извадят душата накрая! Ако имате инстинкт за самосъхранение ще кажете на тая дърта мутра - Ай, сиктир!
120
2
 
5
 
! Отговори
До 118 преди 1 час
Психично болни хора сте! Явно Ковид пандемията удари ментално доста хора! Ако търсите виновник за неволите си, погледнете себе си и ще получите отговор!
119
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Allah velik! she sloji sankcii na kovida.
118
3
 
7
 
! Отговори
До Чудя се преди 1 час
Искаме Борисов и Пеевски да се махат .Тогава няма да има хаос .
117
3
 
3
 
! Отговори
Чудя се!? преди 1 час
Чета коментарите и се чудя как определени сили се стараят с пълна сила да тикат хората в зоната на безмислената и напълно без перспективна омраза! Очевидно е, че с омраза се руши, а не се изгражда! Това показва, че в България има сили, които искат и последните 3 години доста успешно тласкат страната ни към хаос и безредие! Хора, независимо от политическите ви пристрастия, това ли искате!?
116
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Баце и Момчета са двете страни на една монета, само че Момчето е по-тъмната страна на монетата, а Бойко е по-лъжливата! Хахахаха
115
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Колкото по-скоро се отървем от туморите Пеефски и Борисов толкова по-добре за България! Те са вредители за нас!
114
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
забелязвам двама платени *** от Бойко или от Момчето - оня наднормения
113
4
 
2
 
! Отговори
До 99 преди 1 час
До Анонимен Да, прав си ПП са чума, а и яко заразиха ДБ и СС!
112
4
 
6
 
! Отговори
Трончо преди 1 час
По-голям КОВИД от теб няма на този свят! Умиране има оттърваване няма!
111
4
 
5
 
! Отговори
Аналния отвор: преди 1 час
Моя личен план е България да се отърве от политически тумори, като Борисов и Пеефски!
110
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Дрън дрън дрън.Общи приказки, действия никакви. Тия приказки сме ги слушали и слушали. Старата песен на нов глас. Блажени са вярващите. Преди изборите оставил бил 12 милиарда, а що не каже че след изборите си ги е прибрал в чекмеджето при кюлчетата. Ходи се гръмни Баце.Баламите свършиха.
109
3
 
6
 
! Отговори
asd преди 1 час
какъв ковид? Гриповете вече ковид ли ги наричаме? караш 3-4 дни настинка без кашлица и лека температура. голяма заплаха голямо нещо... :Д пълни глупости... и ковид съм карал на крак без лекарства 2 седмици почти. сегашният е като песен в сравнение с настинка или грип.
108
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
А ОТ ШАЙКАТА ШАРЛАТАНИ КАК ДА СЕ ОСВОБОДИМ