Вигенин: Гласувайте за хората, които ще се посветят на България

Той гласува в Ямбол, за да даде своя принос за областта
27 окт 2024 15:00, Анисия Иванова
14
Вигенин: Гласувайте за хората, които ще се посветят на България
Снимка: БСП

"Днес е важен ден за България. Трябва да сложим край на експериментите. Дойде ден да гласуваме за хора, които ще се посветят на България. Ден, в който да гласуваме за истинските решения за едно ускорено развитие на България”.

Това заяви зам.-председателят на БСП Кристиан Вигенин, след като заедно със своето семейство упражни правото си на глас, по традиция в Ямбол.

"Призовавам хората да гласуват, защото, ако те не гласуват  по съвест, купените гласове ще им изберат същото, което виждахме досега. Може да не сте 100% убедени в избора си, но излезте и гласувайте, защото това е важно за страната ни", обърна се той към българските гласоподаватели.

На въпрос защо гласува в Ямбол Вигенин заяви, че неговият живот и в политиката е свързан с областта.

„На тези избори не съм кандидат, но за мен беше важно да подкрепя нашите кандидати в Ямбол и да дам своя скромен принос областта ни да бъде отново номер 1”, каза още той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от Избори 2024
В Павликенско не вярват на политиците: Вода за къпане нямаме!
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 22 минути
Гласувайте за прасетата! Царство Чалгария на Три Прасета! Слава на Боко Глигана, Пеевски Прасуна и Тошо Шопара! Цялата власт - на прасетата!
9
1
 
0
 
! Отговори
Манчев преди 1 час
Я се скрий,бе ! Остава и за такива като теб да гласуваме ?! Не искаме повече руско влияние и руски ботуш в България - анадъмо ?!
8
1
 
2
 
! Отговори
. преди 1 час
пффффф !!! Тоя какви ги бълнува ?!?!? Та той и неговите другари не са спрели да бленуват и жадуват за миалото от времето на ссср , а по отношение на бъдещето се виждат и усещат единствено и само като част от рф.Каква България , какви 5 лева ?!?!
7
1
 
2
 
! Отговори
баба мара преди 2 часа
освободете местата за да доидат тези хора от вас никои не може да се докопа дококала вие защо сега се сетихте за хората до сега за какво си мислехте колкомандата в нс и сега евродепутат затова не гласувам
6
0
 
4
 
! Отговори
Ангелина преди 2 часа
Ти Вигенин си един "виден представител на посветените в името на България "Кариеристите и предателите ,като теб - последното ,за което мислят е за Родината си . Ти си в НС и стана част от ръководството на БСП ,благодарение на Корнелия Нинова ,но това не ти попречи да си от първите ,които и "забиха нож в гърба",което е много характерно за нашите географски ширини. Природата ти е "дала " външност ,за да покаже, че много често ЗЛОТО е "маскирано "с външна красота.Тя НЯМА да спаси света ,а ДОБРОТО.
5
0
 
5
 
! Отговори
Роза преди 2 часа
"Аз съм политик продажен!В край ограбен аз живея!Всичко българско и родно ще продам и пропилея!"-неизвестен автор.
4
0
 
5
 
! Отговори
Патриот преди 2 часа
Хора и партия, които насърчават содомията в редиците си, по дефиниция не могат да посветят нищо на България.
3
0
 
6
 
! Отговори
Коко преди 2 часа
Преведено точно и пълно: Гласувайте за хората,които ще доокрадат България трайно и вярно! Няма да се случи Вагенин!Няма!
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
то такива няма , а в това хубаво време отиваме за гъби
1
0
 
5
 
! Отговори
Някой преди 2 часа
Ако каже и кои са тези хора????