Захарова: Дадоха на Зеленски 50 милиарда, за да не дрънка за ядрени оръжия

Доларите вече не са обезпечени с нищо
Обновена: 26 окт 2024 19:05 | 26 окт 2024 19:04, Гергана Попова
168
Захарова: Дадоха на Зеленски 50 милиарда, за да не дрънка за ядрени оръжия
Снимка: БГНЕС/ EPA

Западът избра да се разплати с Владимир Зеленски с необезпечени долари вместо с обещания за членство в НАТО и обрече народа на Украйна едновременно на срам и война. Това заяви официалният представител на руското външно министерство Мария Захарова, съобщава ТАСС.

Още по темата


„Миналата седмица в Брюксел Зеленски отново реши да постави ултиматум на целия свят: „Или Украйна ще има членство в НАТО, или ядрено оръжие върнаха го”, се казва в съобщение в канала на Захарова. "Сега официалната формула на Зеленски за днес звучи така: „За да не дрънкаме за ядрено оръжие, те дадоха 50 милиарда”.
„Е, не е ли жалко? Доларите вече не са обезпечени с нищо“, заяви тя.

Захарова припомни как през 1938 г. Уинстън Чърчил пише на бившия британски премиер Лойд Джордж, че избирайки между срама и войната, този, който избере срама, винаги ще получи война.
Според Захарова, Зеленски „реши да обогати световната историография с политика, която е удивителна по своята абсурдност“.
„Веднъж, в продължение на няколко поредни години, този кървав шоумен, който взе за заложници хората, които му се довериха, винаги избира и срама, и войната едновременно“, каза още тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Още от Русия
Деси Добрева пя в Одеса, тревога прекъсна концерта й
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
148
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 минута
Московците не са приели православието от нас, нито азбуката. Затова толкова им пречи България на имперските амбиции. Ние с радост сме имали връзка с Киевската цивилизация, която получава от нас азбуката и православието. Московията е нещо съвсем друго. Откраднали историята, фалшифицирали. Учат децата по училищата, че Кирил и Методи са руснаци. Унищожават всичко Българско. Както казват комунистите и славяните - Всяко тържество на Българите е смърт за Русия. Може да се каже и обратното.
147
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 минути
За колко ли ще им стигнат тези 50млрд щом в Курск потрошиха за 1 месец техника за 5-10млрд? В Русия всеки ден уволняват министри и генерали за корупция, а в Украйна се назначават такива. Руснаците знаят че няма на кой да разчитат да им дава пари и затова запълват дупките, а Зеленски знае, че дори да ги открадне пак ще му дадат и затова му трябват корупционери, които да му помогнат да ги изпере. Затова колкото и да му пращат на Зеленски фронтовата линия неумолимо ще пълзи към Киев.
146
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 минути
Да не забравите да смените часа тази нощ :)
145
1
 
0
 
! Отговори
Някой преди 14 минути
В предишният ми пост (115) писах за т.н "*** бомба". и споменах Чернобил. После се сетих че Чернобилският реактор е т.н. "размножител", който произвежда плутонии от отработено ядрено гориво. Плутоният, както и уранът се използва за производството на ядрено оръжие. Какъв е капацитета на Украйна да преаботва отработено ядрено гориво не е ясно. Русия е спряла последният си реактор размножител вград Железногорск, 2003г. Не ми харесва тази работа. Покрай сухото гори и мокрото.
144
2
 
4
 
! Отговори
Кравар Евроатлантик преди 15 минути
Заплахите с ядрена война за запазена марка на рашистите. Ама те иначе са за мир де.
143
0
 
2
 
! Отговори
До 142 преди 16 минути
И кой каза, че ще има шанс копейката да управлява ако е втори??? Както самия той казва Народа решава!!
142
1
 
3
 
! Отговори
Ада на чебурашките преди 17 минути
Чебурашки, знаете ли, че откакто военната хунта превзе правителството в Египет и изгониха краля, там не се правят филми? Имат някаква пародия на театър, бил съм на такава "постановка " в театъра на Кайро. А, знаете ли, че там със закон има право на 4 жени? А знаете ли, че там всеки втори е ляв?...тяхна статистика.Това е страна-членка на БРИКС. И вие чебурашки, искате да бъдем като тях???
141
1
 
1
 
! Отговори
????????????? преди 18 минути
МайкавирускаИ сега Копейката има шанс да ъправлява. след като първия не направи правителство ще дадат мандата на Копейкин и от там с БСП, ИНТ и Шиши ще ни извадят и от ЕС и от НАТО и от Валутния Борд и така...
140
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 19 минути
Кремъл създаде нова ивица газа...в тези земи мир няма да има!!!
139
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 22 минути
Захаросана: Успехите на Путин или какво направи той за Русия. 62-то място в света: Технологично развитие; 67-то място в света: Стандарт на живот; 70-то място в света: Използване на съвременните информационни и комуникационни технологии; 97-то място в света; По показатели за здравето на населението; 134-то място в света: По продължителност на живота при мъжете; 159-то място в света: По политически права и свободи на човека; 175-то място в света - Нивото на физическата сигурност на населението;
138
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 24 минути
До 136 а ние имаме филма "преброяване на дивите зайци" ' селянинът с колелото" доволен ли си г...а..н..ь..о.
137
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 24 минути
Въпросът э, на какво се равнява това по ценоразпис!
136
5
 
5
 
! Отговори
Ада на чебурашките преди 27 минути
Опитах се да опозная руската култура. Потърсих някой интересен филм...ами, освен за руската мафия и за втората световна война, други филми няма....та, по този начин научих много за Раша.
135
2
 
6
 
! Отговори
Хахаха преди 28 минути
След брикс на путин му е тъжно, а митя и ленчето го успокояват и забавляват целия Свят!!!
134
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 30 минути
Захаросана: Успехите на Путин или какво направи той за Русия. Трето място в света: - Производство на тютюневи изделия; Разпространение на детска порнография; - Разпространение на тоталитарните секти; - Кражба на коли;
133
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 31 минути
Зелевски отказал да с срещне с Гутериш,и той го преместил,в десния крачол.
132
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 32 минути
Захаросана: Успехите на Путин или какво направи той за Русия. 2-во място в света по: - Броя на милиардерите (след САЩ): - Разпространението на фалшиви лекарства (след Китай); - Броят на самоубийствата на глава от населението (в Европа); - Броят на убийствата на глава от населението; - Броят на журналистите убити през последните 10 години; - Броят на хората, които търсят убежище в развитите западни страни. - Нивото на бюрокрацията;
131
7
 
3
 
! Отговори
емо преди 35 минути
това са пари, хвърлени на вятъра, които ще удължат с малко агонията на укро-нацисткия режим в украйна, който няма нищо общо с демокрацията - съратниците на хитлер бандера и шушкевич са им националните герои.
130
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 38 минути
Захаросана: Успехите на Путин или какво направи той за Русия. 1-во място в света по: - Абсолютна стойност на намаляване броя на населението; - Темповете на нарастване на броя на милиардерите; - Вноса на китайски автомобили; Внос на месо от кенгуру от Австралия; Обемът на изгорени, свързани газ (отпадъците се изгарят повече от 50, милиарда м3 газ) Природни запаси от сол, но почти половината от солта във всички храни е внесена от чужбина; - Доставка на роби на международните черни пазари;
129
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 38 минути
Тая стара мома, ми се струва и липсва нещо :)