"Жокера" подобри рекорд за най-касов филм

Продукцията е събрала 805 млн. долара приходи
28 окт 2019 09:56, Петя Славова
12
"Жокера" подобри рекорд за най-касов филм
Снимка: Александра филмс

"Жокера" на режисьора Тод Филипс стана най-касовият сред филмите в категорията R, до чието гледане не се допускат деца под 17-годишна възраст без придружител, предаде ТАСС ката цитира сп. "Forbes".

"Жокера" досега е събрал 805 милиона долара приходи в световния бокс-офис, изпреварвайки "Дедпул". През 2016 г.

"Дедпул" на режисьора Тим Милър донесе 783 милиона долара приходи от прожекции, съобщава БТА. "Жокера" стана също първият в историята филм в категорията R, чиито приходи надхвърлиха границата от 800 милиона долара.

Във филма се описва историята на Жокера - главния враг на супергероя Батман от комиксите на издателството "Ди Си комикс". През септември "Жокера" с участието на Хоакин Финикс в главната роля спечели наградата "Златен лъв" на 76-ия кинофестивал във Венеция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
3
 
! Отговори
11 преди 4 години
До ХахахахГледал си руско кино ти, ама друг път. Вониш на трoл ...
11
6
 
10
 
! Отговори
Хахахах преди 4 години
Глу.паци, само този филм е по-добър от цялото руско кино. Един от най-добрите филми, които съм гледал изобщо. Това е character study на Жокеръът, а Жокерът е маниак т.е филма показва света през неговите очи. Това е идеята - да те накара да изпиташ неудобство, дори отвращение, но в същото време и да видиш негативните черти на обществото, в което живеем. Жестока критика към лефтист либералната мало.умна култура, която цари в момента. А Хоакин Финикс е ГЕНИАЛЕН актьор. Този филм за историята!!!
10
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вижте само какви филми вълнуват милите американци! Дедпули Жокера- все филми за извратеняци . Това са има героите в САЩ. Колкото по-жесток и/или извратен е един герой, толкова повече и м харесва.*** то е така като имаш 200-годишна история и националните ти герои са Били дъ Кид, Бони и Клайд, ген. Кастър, Бъфало Бил, Сънданс Кид т.н.
9
5
 
4
 
! Отговори
БайКольо преди 4 години
Ще мина и без таз халтурка
8
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Заглавието е подвеждащо: "Жокера" подобри рекорд за най-касов филм, а се оказва, че е най-касов филм в категория R, което май не е чак някакво огромно постижение. На реклама ми понамирисва или на некъдърен журналист междувпрочем...
7
9
 
4
 
! Отговори
13 преди 4 години
Може и един милиард да събере, след като има чалгари да консумират такива холивудски буламачи. Постоянно правят подобни американски екзистенциални кризи и прибират парите на наркоманите.
6
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Уикален филм и страхотна актьорска игра на Хоакин Финикс.Силно препоръчвам да го гледате.
5
6
 
2
 
! Отговори
11 преди 4 години
Най-касов - друг път. Пийте си хапчетата.
4
4
 
5
 
! Отговори
ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СЛАБ преди 4 години
.: ВНИМАНИЕ ! :..: СПОЙЛЕР! :.Нямаше "приказка". Филм за недооценен според себе си комик, с проблеми с алкохола, който е напуснат от всички близки и подиграван заради това, че е болен от синдрома на турет (или нещо подобно) който решава, че може да отприщи гнева си срещу заспалото общество убивайки тв водещ в национален ефир, след което следва хаос в града, бум на размирици предизвикани от злодеи, които са чакали "знака", че е време да действат.
3
13
 
5
 
! Отговори
Ставро преди 4 години
Жалък филм .Да бях гледал терминатора нямаше да ме е толко яд.
2
11
 
5
 
! Отговори
Подлеца преди 4 години
*** филм. Главния актьор ме понапрегна. Много нелицеприятен. Иска да покаже защо злодеите стават злодеи. Което е мега ***. Не можеш да трепеш хора за щяло и нещяло
1
9
 
8
 
! Отговори
Едуард Нигма преди 4 години
жокера става такъв какъвто е след като пада вказан с отровни химикали както ни показа филма сДжк Никълсън.Сценаристите и режисьора са чели друг комикс.