С Библия и съчки: Славчо Атанасов пак се гласи за кмет

Има още какво да свърша, смята пловдивският градоначалник
Обновена: 10 авг 2011 15:43 | 19 юли 2011 14:00,
119
С Библия и съчки: Славчо Атанасов пак се гласи за кмет
Снимка от профила на Славчо Атанасов във Facebook.

"Кандидатирам се за втори мандат като кмет на Пловдив и с Божията помощ и с подкрепата на пловдивчани искам да работя за града", тържествено обяви досегашният кмет на града Славчо Атанасов.

Заявката за втори мандат той направи по време на отчета си за 4-годишното управление на града.

Докато съобщаваше решението си за кандидатирането за още един мандат, в едната си ръка Атанасов стискаше Библията, а с другата ръка издигна сноп с пръчки, които символизират единството на българския народ.

Славчо Атанасов се кандидатира за кмет от листата на ВМРО-НИЕ. Предишните избори той спечели като кандидат на предизборната коалиция между ГЕРБ и ВМРО.

Dnes.bg припомня, че година след последните местни избори в Пловдивския общински съвет беше направен преврат и свален председателят от ГЕРБ Йордан Кюмюрджиев.

Тогава коалицията ГЕРБ-ВМРО се разпадна, а партията на Славчо Атанасов се коалира с БСП и Атака.

Две години по-късно „Атака” се оттегли от управлението, а нейното място беше заето от представители на по-малки партии в Общинския съвет. Така управляващите си осигуриха мнозинство в Общинския съвет и успяха да изкарат 4-годишния мандат.

"През есента на 2008 година ГЕРБ малко емоционално абдикираха от управлението на Пловдив, но въпреки това аз изпълних голяма част от програмата за мандата си, която беше изготвена от коалицията ВМРО-ГЕРБ”, заяви Атанасов.

Той каза още, че има самочувствието на мажоритарно избран кмет и се надява на повторна подкрепа.

Като основни плюсове на управлението Славчо Атанасов изтъкна ремонта на няколко големи булеварда в Пловдив, запазване на преференциалното пътуване в градския транспорт на ученици и пенсионери, пускането в експлоатация на завода за преработка на боклук край Шишманци и изграждането на нови детски площадки.

"Има още какво да свърша, затова се кандидатирам за втори мандат", заяви Славчо Атанасов.

Според гражданите едни от най-големите проблеми на Пловдив са мръсния и запрашен въздух, както и осеяните с дупки и неравности улици.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
1
 
9
 
! Отговори
petkov преди 12 години
с библия?ха ха ха
39
1
 
7
 
! Отговори
AT WAR WITH SATAN!!! преди 12 години
хахахха тоя *** на тази снимка прилича малко на Алистър Кроули хаххаххаLOOK AT MEEEE SATANS CHIIIILDDDDDDDDD..AAAAARRRGHHHHHHHH...:))))))))))))))
38
1
 
8
 
! Отговори
до 34 преди 12 години
За да е пълна идиотщината,до него трябваше да е оня лудия *** Николай с кръст в ръка и да анатемосва...хаххахах...чудно щеше да е майна ;)))))))))
37
1
 
15
 
! Отговори
Пловдивчани!!! преди 12 години
Трябва да сте големи мазохисти за да си изберете туй нящо за втори път!
36
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Славчо Атанасов и работа е оксиморон бе майна!
35
6
 
11
 
! Отговори
До 19 преди 12 години
Е то и Боко беше у БКП, пък сега я го виж...
34
1
 
10
 
! Отговори
;( преди 12 години
ето така изглежда пълния ***!
33
1
 
16
 
! Отговори
Венера преди 12 години
Тоя Парясник нищо не промени в града, още по зле стана, и като безпомощен педигрипал се моли за още мандат с излъчване не милостиви и жалки физиономий.Марш на нивата веднага, но който и да дойде на власт промяна няма да има това е тавана на управление на булгаристанския депутат, кмет и темподобна ***.На нивата *** долни.
32
3
 
0
 
! Отговори
Съргейчу преди 12 години
- Защо, обаче народът не можа да оцени вашата изначална демократичност и ви удари такъв бой и на европейските, и на националните избори? - В България винаги повече се харесва бабаитлъкът, но със сигурност и ние сме имали наши сериозни пропуски, за които бяхме наказани от хората. В крайна сметка платихме, БСП плати най-високата цена за участието си в Тройната коалиция.
31
3
 
0
 
! Отговори
Съргейчу преди 12 години
- Вие пък как привлякохте Иван Костов към вас? С какво го купихте? - Нито сме го привлекли, нито сме го купили. Чисто и просто има съвпадение на оценката в това отношение. Искам много ясно да кажа в България има различни партии: десни, леви, центристки, всякакви. Но има партии, които са демократични, с демократично вътрешно мислене,с традиция в спазването на закони и правила. Към тях спадат и Синята коалиция, и БСП, без да сме заедно и имайки много различия и виждания по други неща.
30
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Заради такива като него и Чомаков и Гърневски напуснах Пловдив.Боли ме за града като го гледам този нещаастник Славчо.
29
1
 
10
 
! Отговори
М. Цветков преди 12 години
Ах ти , маймунке ***!
28
4
 
8
 
! Отговори
Мръсно преди 12 години
Вярно ли е ,че Дянков спрял евро-милиони на Пловдив заради скаднала ГЕРБ-ВМРО?
27
2
 
1
 
! Отговори
Съргейчу преди 12 години
- Калфин и Кунева наричат ги европейското лице на България, колкото и условно да е това. Роди се в неделя и нова фраза: Кунева Калфин в рокля или Калфин Кунева в панталони това ли ще бъде основната битка на първия тур? - Не, основната битка е с ГЕРБ.- И Бойко Борисов така каза в нашето интервю за ШОУ: сериозното състезание е между кандидата на ГЕРБ и кандидата на БСП. - Днес г-жа Кунева , бих казал, е изкуствено социологически напомпана.
26
3
 
16
 
! Отговори
алфи преди 12 години
Славчо Лудия!!! Съсипа града ни тая карловска ***!!! *** селянин, работил цял живот като помощен персонал в някакво *** училище в Столипиново. Може ли такива хора да са в управлението на Пловдив!!! Срам!
25
2
 
19
 
! Отговори
Muscarin преди 12 години
Изчезни от Пловдив бе селско недоразумение! 4 години от простотията ти ни стигат!
24
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе вие чули ли сте за някой който да каже,че няма да се кандидатира пак, след като е изкарал 1-2 мандата? Аз не съм чул. Така че не виждам за какво да се изненадваме , че на наш Славчо му се е усладила кацата с меда
23
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Божеее, тия май наистина за *** ни мислят... Оня ден някакъв с физиономия на селски тарикат, на фона на колаж - библиотека и с книга с бели страници в ръка ни обясняваше как и защо щял да гони Борисов. Днес някакъв пък хванал съчките на оня с икебаната, сигурно отзад му ги е извадил... Хванал и библия и айдеее... народа за него ще гласува... ХАХАХ КАк може да се казваш СЛАВЧО ХАХАХА Личи си, че на тия пиарите са от новото поколение - 25 годишни кухи ку*ви, като всички пиарки.
22
5
 
13
 
! Отговори
Калин преди 12 години
безбожен атеист .. мръсен комунист .. разхава библия и сметало.. оле мале .. такива *** само тука ги траят.
21
5
 
3
 
! Отговори
Съргейчу преди 12 години
Ще се върнем на власт, когато хората решат. Властта за БСП и за мен никога не е била самоцел. Тя е инструмент да постигнеш нещо добро. Затова в сравнение с всички бивши премиери (с изключение на Царя), аз много по-лесно преживях, че вече не съм министър-председател. Аз съм си аз дали ще бъде премиер, лидер на опозиционна партия или просто баща на Дария, пак съм си аз. Сега съм баща на Дария на първо място, определено. Кажи, бе, тате, кажи, усмихва се Станишев, докато гушка бебето.