Хората се разочароват от ГЕРБ, твърди Станишев

"Победата на БСП ще постави началото на края на ГЕРБ"
Обновена: 18 сеп 2011 21:09 | 18 сеп 2011 21:09,
191
Хората се разочароват от ГЕРБ, твърди Станишев
Снимка: БТА

„Управлението на ГЕРБ е фалш и лъжа и все повече хора се разочароват от управляващата партия”, съобщи пред активисти на левицата в Пловдивско лидерът на БСП Сергей Станишев.

Той обясни, че всеки ден се среща с все повече избиратели, които са прозрели лъжите на правителството, с които то е дошло на власт.

„ГЕРБ се опитват да създадат у хората усещането, че изборите са предрешени и че управлението им е непоклатимо, но хората прозират пропастта между обещанията и това, което се случва”, каза Станишев.

По думите на лидера на социалистите, победата на предстоящите местни избори няма да се измери само със спечелените кметове и общински съветници по места. По-важна щяла да бъде новата посока, която избирателите ще дадат на страната.

„Две години след управлението на ГЕРБ по-добре ли живеем,  имаме ли работа, по-спокойни ли сме за бъдещето на нашите деца, по-свободни ли сме днес?”, попита риторично бившият премиер насъбралите се около 600 местни активисти на партията.

По думите на Станишев, БСП не е безразлична към това, което се случва във всяко село и във всеки град.

Лидерът на левицата съобщи и формулата за промяна.

„Победата на БСП ще постави началото на края на ГЕРБ”, убеден е Сергей Станишев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


191
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
156
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Евентуална победа на бкп ще довърши България и ще я съсипе.А милионера станишко да не говори от името на българския народ,85% от българите мразят бкп и станишевци и компания.
155
4
 
7
 
! Отговори
нидьу преди 13 години
begai stani6kaa, kato te s4upat na izborite iskam pak da govori6..
154
2
 
15
 
! Отговори
leonsio преди 13 години
"Бербатов бил готов да се завърне в националния." Сигурно Бойко го е навил, за да задтане до него още един мъжкар!
153
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бойко си е виновен-закъсня с конфискацията на далавераджийските имоти на ***.Сега те бързат и за това искат да спечелят.
152
4
 
6
 
! Отговори
ДО 162 преди 13 години
ЗБОГОМ???? :D :D :D
151
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Уважаеми другарю Станишев, ще спечелите ама ако играете на надлъгванка. Кой се опитва да вмени на хората сега, че ще спечелите. Мисля, че Вие. И честно казано бих гласувал за г-жа Кунева отколкото за вас. Успех!
150
11
 
15
 
! Отговори
Увяхнал гербер преди 13 години
Човек, в когото се кълнях и вярвах въпреки всечко се надявах, чи внесе ред и спокойствие в България! Бойко, ти ме унижи! Ти ме караш да се срамувам! Ако ти бяха счупени ушите нямаше да се подведа! Збогом!!!
149
2
 
5
 
! Отговори
Александър преди 13 години
Един въпрос ме интересува, надявам се и Вас също!? Кога икономиката на България ще се стабилизира, кога населението ще започне да живее поне нормално, кога корупцията ще спре да бъде толкова явна, кога ще се завърнат младите хора от чужбина, кога България ще стане едно сигурно място за живот!? КОГА?Стига сте ревали, тая партия окраде, пък тая направи чудеса! 20 години България е ограбвана от какви ли не партиики , то не бяха сини, червени, жълти, светло сини и т.н. Време е нешо да се случи!
148
1
 
1
 
! Отговори
Александър преди 13 години
България - пустиня за хората, оазис за управляващите! Обещания, критики, разследвания, ''арести'', дела, магистрали... стига вече! Кой ряза баницата, кой я яде!? Всички господа и поспожички управляващи или стремящи се към управление, са последователи на една и съща партия. Или поне модела е идентичен. Не може след половин век управление на комунистическите сили в България, да говорил за леви, десни, средни и т.н. Комунистическата партия ги създаде всички до един от днес управляващите!
147
9
 
3
 
! Отговори
БоСимеонов преди 13 години
Радвам се, когато видя бесни гербаджии. Рядко можеш да видиш ганглиина нервна система в действие. В нета.
146
3
 
7
 
! Отговори
ОВЧО преди 13 години
ако искат кандидатите за президент и вице от БСП, евентуално да имат някакъв шанс да спечелят изборите, по-добре този *** Станишев да се скрие в мише дупка и да не се обажда. За по-добро ще е!
145
8
 
12
 
! Отговори
156 преди 13 години
Станишев! Довииииждааанеее!
144
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
БСП ще спечелят изборите , защото ГЕРБ се провалиха и ще си отидат в историята , като най корумпираната партия!Няма друга партия , която да замести ГЕРБ!Всичките са провалени!Много по добре е България да се управлява от широка коалиция (много хора - много акъл , по-вече контрол , по-малко корупция!А при ГЕРБ - всичко решава Бойко еднолично , а не виждам в какво е компетентен , освен в пожарогасенето (за което също се съмнявам)Пожелавам успех на БСП в изборите!Дано България да просперира!Успех!
143
3
 
12
 
! Отговори
до arhar преди 13 години
Пропусна Р. Овч.
142
4
 
20
 
! Отговори
arhar преди 13 години
Гласуваш за Ламбо - получаваш Гоце, Румен Петков и Сергей като бонус !?
141
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
я се махай бе заяк
140
15
 
6
 
! Отговори
ЗА 151 преди 13 години
ПРИ СТАНИШЕВ ЖИВОТА БЕШЕ ПО-ДОБЪР!НЕ СА ТИ ДАВАЛИ ДА КРАДЕШ ЗАТОВА СЕГА РЕВЕШ.
139
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Станишев много гоовори сега, а преди 6 години,когато тройната коалиция започна да ни ограбва за целият мандат направиха такива поразии и все още сърбаме тяхната попара. Като малко разглезено момченце сега хули,а преди се криеше зад всеки скандал,който беше ежедневие в неговото управление.Не го ли е срам!
138
2
 
1
 
! Отговори
DO 148 преди 13 години
ROVNI SE V NETA O6TE- 3- SA POMAGALI OT BSP
137
3
 
11
 
! Отговори
Men преди 13 години
Ами така е - като няма какво да кажеш за собствената си партия говориш само за чуждите.