Хората се разочароват от ГЕРБ, твърди Станишев

"Победата на БСП ще постави началото на края на ГЕРБ"
Обновена: 18 сеп 2011 21:09 | 18 сеп 2011 21:09,
191
Хората се разочароват от ГЕРБ, твърди Станишев
Снимка: БТА

„Управлението на ГЕРБ е фалш и лъжа и все повече хора се разочароват от управляващата партия”, съобщи пред активисти на левицата в Пловдивско лидерът на БСП Сергей Станишев.

Той обясни, че всеки ден се среща с все повече избиратели, които са прозрели лъжите на правителството, с които то е дошло на власт.

„ГЕРБ се опитват да създадат у хората усещането, че изборите са предрешени и че управлението им е непоклатимо, но хората прозират пропастта между обещанията и това, което се случва”, каза Станишев.

По думите на лидера на социалистите, победата на предстоящите местни избори няма да се измери само със спечелените кметове и общински съветници по места. По-важна щяла да бъде новата посока, която избирателите ще дадат на страната.

„Две години след управлението на ГЕРБ по-добре ли живеем,  имаме ли работа, по-спокойни ли сме за бъдещето на нашите деца, по-свободни ли сме днес?”, попита риторично бившият премиер насъбралите се около 600 местни активисти на партията.

По думите на Станишев, БСП не е безразлична към това, което се случва във всяко село и във всеки град.

Лидерът на левицата съобщи и формулата за промяна.

„Победата на БСП ще постави началото на края на ГЕРБ”, убеден е Сергей Станишев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


191
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
116
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Естествено е, че хората ще прогледнат и ще видят зулумите на ГЕРБ. Точно както с годините видяха и лъжите и кражбите от БСП. Накрая няма да гласуват за тях повече и Бойко ще се присъедини към Станишев, заедно да обясняват колко са се разочаровали хората от следващата партия, дошла на власт.
115
1
 
4
 
! Отговори
REDvayler преди 13 години
Въпросът е, с какво се подобри живота на хората в последните 2 години-не на платените форумни писачи, а на хората!
114
1
 
6
 
! Отговори
ЩЕ ГЛАСУВАМ! преди 13 години
Гласувай!-за всички или никой НО ГЛАСУВАЙ!(По-добре задраскай всички или не задрасквай никой но ГЛАСУВАЙ! )
113
10
 
14
 
! Отговори
Има Надежда! преди 13 години
А така, Сергейчо! Надъхвай ги, мислете си че имате шанс за победа, че като гласуват една шепа хора за вас, да се сгромолясате че един път за винаги да се отървем от БС(К)П! Писна ни от мазни демагози! Разликата между вас и ГЕРБ е, че при тях се вижда какво правят, а при вас се видя след като паднахте от власт! Скоро се надявам и от парламента да ви освободят!
112
5
 
11
 
! Отговори
vaderooo преди 13 години
*** ние сме разочаровани и от вас, *** долни!
111
9
 
6
 
! Отговори
assyta преди 13 години
Всички сме наясно, че ГЕРБ се провалиха-въпросът е, могат ли БСП да са алтернатива
110
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
всъщност отговора на всичките му въпроси е - определено дапо спокоен съм за бъдещето на децата ми
109
5
 
16
 
! Отговори
Ташунко преди 13 години
Този комсомолски гол *** ниама кой да го положи да му се разбият цайсите и може да му се наместят зъбчатките в главата. Имам чувството че се появява да дразни само хората и да покаже ,че е още жив.
108
7
 
19
 
! Отговори
всичко виждаме преди 13 години
Две години след управлението на ГЕРБ по-добре ли живеем, имаме ли работа, по-спокойни ли сме за бъдещето на нашите деца, по-свободни ли сме днес?Драги ми станишко попитай хора от Гърция ,Испания, Италия,Полша ,Чехия ,Унгария,Холандия,Дания.Ще ти дадат същия отговор какъвто И в България.А вие две години лъгахте че в бг няма криза за да можете хубаво да окрадете хазната и накрая си тръгнахте като хвърлихте трохите от последното метене на пенсионерите.Недъгави демагози
107
1
 
6
 
! Отговори
kiro преди 13 години
horata pove4e bqha razo4arovani kogato s koaliciq s turska partiq ograbiha balgariq gospodin nagal nedodqlan kazak
106
2
 
3
 
! Отговори
ves666 преди 13 години
toia pros narod oshte li viarva na partiii prostotii ot negovo ime stanahte oligarsi za negovo dobro .shto ne vzeme po edna hybava lopata ili byhalka da vi stroshi kratynite kakto napraviha italiancite s mysolini v bg ima 5 10 hiliadi ytaiki koito darpat koncite i vodiat horata za nosa kato mechka narichan elektotat ili pomejdy vi robi.
105
2
 
5
 
! Отговори
monika luinska преди 13 години
toq ne6tastnik prodaljava s glupostite samo vij koq rodi ot teb 6to ne nameri ne6to svqstno ami elitnata prostitutka monika iosifova taq 6te rodi ot drug glupak samo da smakva mangizi za6to misli6 4e se navrq da *** stariq h.i na onq banker zatova si razkarai maznata fizionomiq
104
5
 
5
 
! Отговори
Mickey преди 13 години
"Хората се разочароват от ГЕРБ, твърди Станишев" Бе те не само са разочаровани, ами и им се повръща от комунистическия ГЕРБ. И щаха да го пометат до сега, ако ти и БСП не стояхте зад ъгъла и не потривахте ръце пак да ни яхнете!Положението е същото когато вие уравлявахте, а ГЕРБ потриваше ръчички зад ъгъла!(добре ре водищите офицети на Доган го изтъпаниха в моследната минута да плещи тъпни, та народа излезе да гласува, та дс-БКП да си смени караула)
103
14
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
кои хора са разочаровани от ГЕРБ? ...комунизите ли?те много ясно откак им спряха заменките са много разочарованичак са депресирани
102
7
 
22
 
! Отговори
.i. преди 13 години
шшшшшт.... да не смеете да плюете по съселчо! той прави голяма услуга на всички нас, защото единствен може да закопае напълно БСП така, че да я изхвърли от парламента веднъж за винаги. Давай Серго, ние сме с теб!
101
9
 
23
 
! Отговори
edcv преди 13 години
Ако тези манипулатори и демагози спечелят значи на Б-я и трябва гражданска война за да се спре комунизмът,не искам да се нареждам редом до С.Корея. Мръсни комуни престанете бе за вас честна игра няма ли бе *** .
100
9
 
23
 
! Отговори
andreyx преди 13 години
За разлика от вас,които когато бяхте на власт,не можеше да ви хванем козовете ,днес знаем всяка крачка на политиците.Вие не сте способни повтарям, не сте способни да направите подобно нещо,защото редиците ви са пълни с лакоми,свикнали на беззаконие олигарси.Сиви към черно до един ,до един партия от измамници, физиономийте ви го издават, очичките ви шават на всичките защото толкова сте лъгали,че не може вече да повярвате че, някой не го прави.ЗА вас това е непонятно.Да за някой Герб е неудобен!
99
6
 
11
 
! Отговори
ivan преди 13 години
Скоро ще се отваря гей бар търси си работа че наближава и твоето време СерГейке тогава може да си на всеки километар та чак до околовръсното
98
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе тоя съсел жив ли е още? Мислех че мижавата му партийка вече е умряла, така или иначе неговия електорат са пенсионерите, платените *** и мутрите?!?
97
4
 
15
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
че има недоволни има ,това е факт , това са тези който не обичат да плащат осигуровките на работниците си ,като фирмата в която работех до преди няколко дни или по-точно до деня в който разбрах че не ми плащат осигуровките ,интересно шефът на въпросната фирма "с" е във Вс на Бсп, и е съден два пъти от нап за подобни неща , та да на такива наистина не им е приятно и това много ме радва :) Господине Станишев ,за разлика от вас г.Борисов и партия Герб не пуснаха Доган и неговите кучета да грабят