Фандъкова отсече: Кандидатирам се за кмет на София

Тя загатна за промени в екипа си
Обновена: 2 сеп 2019 14:23 | 2 сеп 2019 13:16, Александър Попов
177
Фандъкова отсече: Кандидатирам се за кмет на София
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Кметът на София Йорданка Фандъкова ще се кандидатира за кмет на столицата на местните избори, които ще се състоят на 27 октомври. Това обяви тя при проверка на строителството на участъка от третата линия на метрото от пл. "Орлов мост" до бул. "България".

София е моят град, тук съм израснала, тук съм отгледала дъщеря си, заяви тя.

"Очаквам в предизборната кампания да се изтъкват проблемите, пропуските, грешките. С моят екип имаме грешки, не сме застраховани. Но всички те ми дават възможност да направя изводи и при следващ проект да се справяме по-добре. Ще има промени и в структурата, за да направим работата си по-добра", заяви Фандъкова.

Тя благодари за доверието на структурите на ГЕРБ, които са я номинирали, както и на СДС.

"Аз съм гласувала някога за тях, нормално е новата и старата десница да са заедно. Получавала съм подкрепата на премиера и на държавата - иначе няма как да се развиват градовете. Моята мотивация е да работя", каза още Фандъкова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


177
Още по темата: Йорданка Фандъкова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
167
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Платена тиквена прислужница!
166
1
 
4
 
! Отговори
ОСТАВКА преди 5 години
Тя избрала специалисти ти каква си така избираш специалисти ??Спрете да гласуват ееее за тая тя не обръща внимание на никой пишеш нищо тя е крадец лъжец никога ГЕРБ ? докога ще търпим ГЕРБ вижте как крадат лъжат
165
2
 
7
 
! Отговори
:)) преди 5 години
До 163 ВинетуВинето, ти не си нормален, нито софиянец! В СФ не са се гледали прасета, поне от 100 год насам! А ти нал бе гледал таквиз пък и ял филии с мас?
164
1
 
13
 
! Отговори
Лудата Теменужка преди 5 години
ПРЕДСТАВЛЕНИЕТО КОЕТО СЕ НАПИЧА "МЕСТНИ ИЗБОРИ" ВЕЧЕ ЗАПОЧНА - ЩЕ ИМА ПОСТРАДАЛИ,НО "КУКЛАТА НА КОНЦИ" ФАНДЪКОВА ВМЕСТО ДА СЕ ОТТЕГЛИ ИМА НАГЛОСТТА ДА СЕ КАНДИДАТИРА ЗА 4 ПЪТ!?!ТЯ ДОСТА ДОБРЕ СЕ ОБИГРА В МАШИНАЦИИТЕ И ДАЛАВЕРИТЕ И НА БОРИСОВ,И НА ЦВЕТАНОВ И НА ДРУГИ МУТРИ!ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БОРИС БОНЕВ - ИНАЧЕ ЩЕ ОСТАВИТЕ ЕДНА УЧИЛИЩНА ДИРЕКТОРКА ОТ САМОКОВ ДА ВИ ЛЪЖЕ ОЩЕ 4 ГОДИНИ!?!
163
9
 
2
 
! Отговори
Винету преди 5 години
До 163. Ще спечели, както винаги досега. С гласовете на нормалните софиянци.
162
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 162. Глу.пости си написал. Тя направи най-много за София. Нормално е като се правят много неща да има строежи. А другите преди нея какво направиха бе, ***?
161
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Очаквам за изборите всички роми да станат содийски граждани че иначе не виждам как буда ще спечели там
160
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След толкова години управление градът е като след бомбардировка - навсякъде строежи, ремонти и повредена или липсваща инфраструктура. Улици, които не бяха асфалтирани преди 10 години, продължават да чакат. Данчето обеща да работи по кварталите, но си остана само с обещанието. Парите се използваха за близките фирми, а улиците продължават да са на чакъл. Аз на това не мога да му кажа добро управление. Явно госпожата не чувства неудобство. И не очаквам развитие на града. Мислете преди да гласувате
159
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
:)!!
158
5
 
9
 
! Отговори
:)) преди 5 години
Фънди, ходи да спиш, а ако нежелаеш първо си прибери играчките/зависимите партиини другарчета/и тогава ходи да спиш! - всъшност това е прим. за избор без избор какъвто се пробват да ни натресът управляващите на БГ / уж избор между Фънди и Майчето/!
157
20
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само така,мачкай Данче!
156
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
в момента това е най силния коз на Боко Тиквониев но аз както и много други няма да подкрепят тази калинка
155
13
 
9
 
! Отговори
русофил преди 5 години
Който гласува за Манолова е фалшив русофил, неверник. Но Вожда няма да позволи на езичниците да направят преврат. Доган обещава победа над демократите. Фандъкова, богинята на строителството, покровителка на акулите, ще спечели с 99% и ще осигури 2млрд еврофонд за частни асаньори на санираните блокове. Поръчката ще я спечели не кой да е, а архитектурните гении Артекс. Ще има работни места за ромите, така ще се развие икономиката в дългосрочен план.
154
11
 
8
 
! Отговори
Стар софиянец преди 5 години
БРАВО !!! Защото знаим каква беше СФ .и каква я направиха - Б.Б. като кмет и Фандъкова !......МАХНИ *** .и те назначаваме за ПОЖИЗНЕН КМЕТ....Фандъкова .и след 2-3 години ЩЕ ТЕ ПРАТИМ посланик на БГ в САЩ ..ЗАСЛУЖЕНО ..защото хората не знаят . НО нашата руска даскалица знае ОТЛИЧНО и АМЕРИКАНСКИ ! За възхода на СФ може да говорят кореняк-софиянците ..а софиянец е този . който е ТРОПАЛ с ДЪРВЕНИ НАЛЪМИ в централната баня !!!
153
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Страхотен кадър! Този изумен от новината рибок до Фандъкова заслужава "Пулицър"...Бие "Пулицър за фотография" от 1997.
152
7
 
26
 
! Отговори
Брат Вурст преди 5 години
Нееееееееее. Не отново. Данче имай милост.
151
24
 
7
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
На Данчето няма да е небходима предизборна агитация и ще спести доста пари... - на всяка крачка се вижда построеното от ГЕРБ на ползу роду... - а Майчето по познатия сценарий ще започне с плюенето и ще си направи харакири...
150
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ГЕРБ+СДС = ГЕРБ+0 = ГЕРБПробват се да въртят познати футболни номера, където пришиват към някой клуб някоя известна в миналото емблема и от това се опитват да извлечат дивиденти ... но пък чак толкова късогледи, късопаметни хора едва ли има
149
14
 
8
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
Ако кречеталото се кандидатира... - всички негласуващи вкупом ще се надигнат и ще хукнат към урните... - няма риба, няма гъби... - няма червен кмет в европейска София...
148
5
 
28
 
! Отговори
днес преди 5 години
Зад Фандъкова седи Борисов тя е пионка в шахматката дъска на играта.Изборите са ясни ГЕРБ мафиа печели.КАКТО БКП преди и сега продължава.София обира държавата от данъци инвестира там ,погледнете БДЖ кошниците в държавата.