Мая Манолова дава Борисов на съд заради лъжите, клеветите и обидите

Ядоса се, че срещата ѝ с хората била уйдурма, а екипът ѝ - нечистоплътен
Обновена: 1 ное 2019 22:00 | 1 ное 2019 14:36, Камелия Цветанова
706
Мая Манолова дава Борисов на съд заради лъжите, клеветите и обидите
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Кандидатът за кмет Мая Манолова ще съди премиера Бойко Борисов, защото според  нея той е казал много лъжи, клевети и обиди за нея и екипа, който се грижи за кампанията ѝ.

По-рано днес Борисов обвини Манолова, че се заигравала с роми от Волуяк. Била ги вербувала да се снимат как "гласуват под строй” за Йорданка Фандъкова и това да се използва срещу кандидата на ГЕРБ за столичен градоначалник.

Още по темата

Реакцията на Манолова не закъсня.

"Срам ме е от премиера. Срам ме е от лъжите, клеветите и обидите, които той произнесе в национален ефир днес", заяви тя.

Манолова се възмути, че премиерът е нарекъл екипа ѝ "сбирток", а гражданите, които са зад нея -  "нечистоплътни".

"Нарече срещата ми с хората във Волуяк уйдурма. Бил е кмет и не знае, че там няма ромска махала, няма роми, заяви Манолова.

"Той, който допусна братя Галеви да се укрият от правосъдието и да напуснат страната в национален ефир призна, че са фактор в изборите в София“, допълни тя, цитирана от "24 часа".

"Това са долни лъжи, грозни внушения, клевети, произнесени от човек, разтресен от страх, и ще го дам на съд, заяви още Манолова.

Според нея страхът да загубиш София е изключително лош съветник.

"В нарушение на закона премиерът влезе в кампанията, за да се види кой е кметът, кой управлява София", скочи още Манолова.

Според нея "маските паднаха, ясно е кой се бори за властта в София с всички сили и средства".

"В неделя се изправям срещу Борисов, ДПС, срещу контролирания и купен вот, срещу начина, по който се избира главен прокурор, срещу едноличната власт“, заключи Манолова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


706
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
548
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"г-н Борисов беше съвсем спокоен на интервюто - гледах го."Усети ли топлина между бедрата?
547
12
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За избирателите на шайката езикът на простата Тиква е никакъв проблем. Това го знаем. За вас е допустимо да псува, да лъже като ром, да тупа по гърба папата и т.н.Няма как да ви се обяснят неща, които се учат през първите седем години.
546
42
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не съм забелязал никой в ГЕРБ да трепери, а г-н Борисов беше съвсем спокоен на интервюто - гледах го. Да, нарече ги сбироток. Мисля, че е прав. Един неизвестен кандидат, в последния момент решил да става кмет, без подкрепа от големи политически формации какъв екип може да събере ? Ами сбироток - неангажирани с постоянна работа любители на политически интриги и манипулации.
545
24
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Каква работа свърши баба Мая с идьотската усмивка като омбудман, че не се сещам?
544
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Сата НАТОВонючка, за къде без теб? Твоята мощна мисъл ще доведе до сигурна победа на младата и свежа даскалица по руски със здрави партийни корени. Нищо, че напоследък трепери неврастенично, то е от голям зор и е цяло геройство, че не се изпуска публично. За нея защитата на София като крепост и символ на ГЕРБ е като битките за Термопилите или Шипка. Че ефектът на доминото влудява правоверните гербаджийчета. То г-н Премиерът, нищо, че е як като бегемот и толкова благ и умен, се изпуска вече!
543
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
е то голяма изненада че герб купуват гласове. Каквото не могат просто фалшифицират. Реално имат 5-8 % от гласовете макс
542
3
 
27
 
! Отговори
изборен гуру преди 4 години
Прогнозирам, че Фъндъкова ще се представи блестящо на местните избори и ще се класира в челото. Мисля че дори ще се пребори за второто място - браво да живей!После, предполагам, с ентусиазъм ще се заеме с основното си и единствено занятие от което разбира - да преподава руски език.
541
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А до онзи с промяната.С промяна на 80 годишни съветници няма да стане сбора от първи клас с собственика е направен моля сложете връзките и рапорт даден
540
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хах довечера са отишли да пият кафе на позитано.Аз в неделя смятам да се отдам на мислене но мисля дасе отдам на човек които мие предавал като ученик а не на терминологии ял пил те не спират всеки ден са
539
0
 
22
 
! Отговори
Ник преди 4 години
Промяната идва от народа, ако не е достатъчно узрял, ще продължава да си тъпче.
538
13
 
9
 
! Отговори
PinCode преди 4 години
Русокосата красавица да даде на съд спонсорите си, минъо Стайко прокопиев галеви ковачки и цялата *** друга дето е около нея .
537
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
още една "г-жа лъжа"!
536
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До До ина.Не ПОМНИМ.И помним как изглеждаше България по времето на БСП.Може да квичите цяла нощ по форумите,но по тяхно време всеки град и село приличаше на ***.Как нищо не можаха да направят,да построят,да ремонтират!А можаха да фалират държавата два пъти?Толкова си могат!Бог да ни пази от такива като Мая и такива,като дедите и!
535
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Наивници, кога едно зло и бясно куче е пуснало хей така кокъла, който е захапало без да играе тоягата?
534
9
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Давай Мая, разчисти това блато в София!
533
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много от коментаторите тук, по радиа, телевизии, в кафенета, ресторанти и градския траспорта са чиновници на управляващата мафия и им се плаща щедро. Не ви ли прави впечетлание че управляващата банда е в истерия и прави всякакви опити да фалшифицира изборните резултати в цялата страна, тези номера на ББ с нападките и обидите по адреса на Манолова са превантивен механизъм със цел маскиране на нагласените изборни резултати от страна на бандата на властта
532
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Партийният секретар и диктатор Боко Тиквуняка да га бастисат краварите а дано.
531
17
 
8
 
! Отговори
Ина преди 4 години
Срамувай се от себе си!Не се прави на умряла лисица.Помним,всички мърсотии, които си вършила.Нима не купуваше гласове през 2014?Заради, кого хиляди миньори бяха заплашвани, че ако не гласуват за теб ще бъдат уволнени?За колко хилки промени закона за трафик на хора и склоняване към проституция?За теб това е маловажно,защото от твоята праскова стърчат много колчета,ама на други жени това не им е приятно и ти това не го разбираш.За аферите и Шиши,народа да стачкува една година!Растури семейство гад
530
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бб по лош от Ердухан.
529
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да даМая Манолова - президент,а Румен Радев - премиер.Ще увеличат заплати и пенсии десетки пъти, а един долар пак ще стане 3000 лева.