Мая Манолова дава Борисов на съд заради лъжите, клеветите и обидите

Ядоса се, че срещата ѝ с хората била уйдурма, а екипът ѝ - нечистоплътен
Обновена: 1 ное 2019 22:00 | 1 ное 2019 14:36, Камелия Цветанова
706
Мая Манолова дава Борисов на съд заради лъжите, клеветите и обидите
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Кандидатът за кмет Мая Манолова ще съди премиера Бойко Борисов, защото според  нея той е казал много лъжи, клевети и обиди за нея и екипа, който се грижи за кампанията ѝ.

По-рано днес Борисов обвини Манолова, че се заигравала с роми от Волуяк. Била ги вербувала да се снимат как "гласуват под строй” за Йорданка Фандъкова и това да се използва срещу кандидата на ГЕРБ за столичен градоначалник.

Още по темата

Реакцията на Манолова не закъсня.

"Срам ме е от премиера. Срам ме е от лъжите, клеветите и обидите, които той произнесе в национален ефир днес", заяви тя.

Манолова се възмути, че премиерът е нарекъл екипа ѝ "сбирток", а гражданите, които са зад нея -  "нечистоплътни".

"Нарече срещата ми с хората във Волуяк уйдурма. Бил е кмет и не знае, че там няма ромска махала, няма роми, заяви Манолова.

"Той, който допусна братя Галеви да се укрият от правосъдието и да напуснат страната в национален ефир призна, че са фактор в изборите в София“, допълни тя, цитирана от "24 часа".

"Това са долни лъжи, грозни внушения, клевети, произнесени от човек, разтресен от страх, и ще го дам на съд, заяви още Манолова.

Според нея страхът да загубиш София е изключително лош съветник.

"В нарушение на закона премиерът влезе в кампанията, за да се види кой е кметът, кой управлява София", скочи още Манолова.

Според нея "маските паднаха, ясно е кой се бори за властта в София с всички сили и средства".

"В неделя се изправям срещу Борисов, ДПС, срещу контролирания и купен вот, срещу начина, по който се избира главен прокурор, срещу едноличната власт“, заключи Манолова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


706
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
508
5
 
21
 
! Отговори
Обещавам Ви преди 4 години
1. Метро до Банкя2. Асансьор до всички незаконни тераси3. Печки на въглища за тези които гласуваха /МАСОВО/ за мен4. На моя любимец - Ангел - шалче с цветовете на дъгатагласувайте
507
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 519Мила наивна душице, Ердо е турчин, абе не съвсем, ама минава за турчин и не знае това, което наш Бойко е научил: "Дума дупка не прави!". Не е за подценяване, въпреки че напоследък от страх, че ще загуби София, нещо дава фира и плямпа несвързано и антонима на "умно"! Виж Цв.Цв. при първите демонстрации срещу първото Бойково правителство изкара "Пустинните котки", онези бронирани коли с дистанционно управление на картечниците, но някой го подплаши и ги махна, не започна разстрела!
506
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А пък моето семейство ще гласува за Манолова!Смърт на тираните!
505
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Честно казано и мен ме е срам от този ***, дето управлява държавата. Озадачаващо е как такава простотия стигна до властта и продължава да е там толкова години. Очевидно нивото ни като нация е такова.
504
1
 
27
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Мисля че ГЕРБ са сериозно притеснени за вота в София в неделя! И има защо мисля! И да допълня само..Помня управлението на истинските комунисти през соца! Помня и всички "мин председатели" на"демокрацията"!след 1989 г до днес.Личното ми мнение е.Че най свирепите и нагли управлявали ни след 1989г са Иван Костов и сегашният Борисов!!!Единиятизкара 10 г следкоето следва"аут"Другия ги мина и е към краят си мисля! Усеща че времето имизтича! Нагъл бешеи в деня на изборите! ГЕРБ заслужава загубаивСофия!
503
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Венчава се Юрдана за Кметския Стол, докато смъртта ги раздели! Ако някой има да каже нещо против този брак, да го каже сега или да замълчи завинаги!"Хилядогласен хор: "Всички ние сме за това Юрдана да ходи да си почине от многото работа и да намери време да си преброи парите от стотиците далавери!"
502
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като чета коментарите тук, стигам до извода, че единствено Джамбазки преживя по голям резил от настоящия /но не и бъдещ/ кмет на София
501
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Диктатурата на партията на ГЕРБ.
500
30
 
2
 
! Отговори
В неделя преди 4 години
ще гласуваме цялото семейство за Фандъкова. Ей така, за да не си ти, Майче.
499
25
 
3
 
! Отговори
фатмака преди 4 години
Манолова нали знаеш, че змията когато губи се опитва да хапе най-отровно!Който и да се опитваш да съдиш се тая,ти губиш надпреварата за кмет на София.
498
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Специално престигам утре от Германия да гласувам срещу диктатора.
497
3
 
19
 
! Отговори
обещавам преди 4 години
че ще работя за заГРОБи СофияДанчето
496
18
 
2
 
! Отговори
до 513 преди 4 години
До До 505 и някаи другиНа времето и БКП / БСП така агитираше срещу СДС, че нямали капацитет и не знаели да управляват.... айде холан, гледали сме го тоя филм
495
22
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пияни комунисти от село пишат анти - герб , като само плюят по София?? Какво ви интересува ние кой ще изберем бе ?промити мозъци на дъртаци и мързеливи комарджии... Гласувайте си и си гладувайте във вашето село. ***
494
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В неделя се открива лова на калинките в София.
493
22
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пробвайте в турския нет да напишете нещо против Ердоган или да го обидите! Тогава ще разберете какъв е смисълът на думата тиранин!Това, че плюете ББ както си искате и където си искате, говори само колко сте умствено изостави и безсилни. С лъжи, ви чакат само още и още загуби. Честито и за тази, ГЗ ове!
492
1
 
29
 
! Отговори
До Анонимен 495 преди 4 години
"Просто такова и е нивото."Нивото й е високо, пиленце! Много високо, сравнено с това на мнозина, да не говорим за управляващите! Нивото на Бойко? На виц-премиера Захариева, на Горанов, на Шкембе Войвода, на спортното шкембе, да не продължавам. Манолова е боец, здраво хваща и довежда нещата до край, единствения омбудсман, който работеше, за разлика от двамата фигуранти преди нея!Аут бене, аут нихил, ама първият само хубавееше, а вторият си кюташе!Бойко съвсем изтрещя в ужаса си, че губи София!
491
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Диктаторе, другите те чакат там.
490
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да изметем в неделя цялата мухлясала пасмина на гроб.Трябва да се постави началото на краят им.Бойко да гледа кат бай Тошо като го свалиха.
489
4
 
20
 
! Отговори
мвро преди 4 години
Данче, дръж се, че още не сме си разделили комисионните от фърчилата