Париж казва "не" на банските в парковете

Глоби до 3 750 евро грозят нарушителите
Обновена: 7 авг 2012 22:10 | 7 авг 2012 21:45,
31
Париж казва "не" на банските в парковете
Вече няма да има такива гледки в Париж. Снимка: Reuters

В разгара на лятото и при големите жеги властите в Париж забраниха банските костюми в парковете и градините на града, съобщава ИТАР-ТАСС.

Служителите на реда ще следят да няма плажуващи дами на брега на Сена, които хващат загар без горнището на банските си.

В парковете на столицата и в частност в Ботаническата и Люксембургската градина се забранява носенето на бански костюми и появата по оскъдно облекло. Нарушителите ги очакват глоби от 38 до 3 750 евро или лишаване от свобода до два месеца.

Според новите правила, публикувани на сайта на парижката полиция, най-сурово ще бъдат наказвани нудистите, дръзнали да се появят голи на обществени места. Те могат да получат присъди до една година затвор.

Според кмета на Париж Бертран Деланое "парижани и гостите на столицата трябва взаимно да се уважават и да се съобразяват с определени морални норми, които трябва да съблюдават всички цивилизовани хора".

Новите правила забраняват и къпането във фонтаните и провеждане на пикници на неопределените за това места, пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още по темата: Парижправилабански
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
3
 
6
 
! Отговори
някой преди 11 години
Правилно! Не виждам защо толкова мрънкате. Това да не се разхождаш гол на публични места не е само част от мюсюлманския морал, а и от християнския.
23
1
 
4
 
! Отговори
Хан Крум преди 11 години
А с бурки може ли???Френските минетчии почнаха да играят по свирката /ще започнат не само да играят ами и да им "свирят"/на мюслитата. След като се правят на цивилизовани нека да погледнат назад в историята и да видят, че в древния Рим и Гърция - люлките на цивилизацията - голото, красиво тяло е било издигнато в култ и цивилизованите гърци и римляни са се разхождали голи, без да се смущават от външният си вид пред забулените варвари. Ама хак да им е на франсетата - да си носят на рамо маймуните
22
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Супер моралисти! Чудя се как жените им изобщо раждат деца! А иначе научиха целия свят да си лапат...саламите!
21
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако тази снимка беше в София, на нея щеше да има и бутилки от бира по 2 литра и разбира се, много кучета. Браво на кмета че контролира плебса, защото сам по себе си той е неконтролируем.
20
0
 
18
 
! Отговори
Угаждат на ислямисти преди 11 години
Да, относно нудистите решението е правилно.Що се отнася до младите момичета и момчете /в повечето случаи това са тийнейджъри/, които плажуват не по улиците, а в парковете, аз подозирам нещо друго: Нахални ислямисти,дошли в Европа, за да се спасят от мизерията,протестираха затова,че някои християнски църковни ритуали обиждат религиозните им чувства /а те се дупят на воля около джамиите/. Сега пък, като не могат да сложат фереджета на европейките, искат да ограничат появата им по бански. Наглеци!
19
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
17, "пеКат", не "пеЧат".
18
6
 
17
 
! Отговори
Луи дьо Фюнес преди 11 години
Кмета им е обратен затова така е наредил
17
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Първа стъпка към задължителите фереджета във Франция
16
1
 
8
 
! Отговори
Уорлик преди 11 години
Американското посолство в София каза "ДА" на нудизма! Ако сте жена между 18 и 30 години, заповядайте при нас! Приемаме и мъже - нали сме освободени и не страдаме от глупави предрасъдъци!
15
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Париж казва "не" на банските в парковете" - супер , значи без бански, така ли?
14
3
 
10
 
! Отговори
Вагнер преди 11 години
И после ще ми казват,че България някога била комунистическа държава.Куманазите са в Америка и в измисления от комуноевреи-Евро Съюз!Жалко,че сами си го поискахме това.Но те така са написали сценария...Sorry!
13
2
 
19
 
! Отговори
койчо преди 11 години
само с бурки и фереджета се пазят парижани от слънцето
12
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз също мисля,че е по-разумно да не се разкарват чисто голи по парковете.Навсякъде има яко *** и не е ясно как ще реагират на гола бяла жена.Най-вероятно ще искат да я нападат и насилват.Сега само остава да се сетят и да почнат да си депортират към родните им страни и ми стават един от най-любимите народи.Това ще се случи след 20-ина години когато разни извратени "демократи" които под свобода,равенство и братство разбират да ги *** *** и араби с големи пениси почнат да измират :)
11
2
 
16
 
! Отговори
От Варна преди 11 години
На врата на един квартален хранителен магазин прочетох следното: "Моля, не влизайте голи в магазина!". Не пише за глоба, но може да получат шпеков салам там, където не му е мястото.
10
7
 
13
 
! Отговори
тцътц преди 11 години
понекога чичките и лелките в костюмките като си немат работа и почват прекалено да се бъркат там, дет работа нямат. от завист ли е, че има все още свободни души, от комплекс ли е, че трябва да покажат кой има власт... но все едно, всички знаем, че 80% от властимащите са бивши асоциални аутсайдери и забутаняци, не е чудно, че си избиват комплексите с глупости...
9
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
хаха те това си е демокрация ....СЛЕДВАЩИЯТ ЗАКОН Всички новородени само по бански ...А останалите до 20 г в затвора....Лудите са по опасни от голите бе !!!! до края се държат нормално.
8
1
 
19
 
! Отговори
РАЗ ДВА преди 11 години
Дискриминация и расизъм !!!
7
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Горнище*
6
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Липсата на горните е по-лошо от насилието по медиите...
5
2
 
32
 
! Отговори
да преди 11 години
Парижките власти ще въвеждат фереджетата. Така е политически коректно.