Туркини се правят на набожни, за да шофират пияни

Обикновено стратегията действа, полицаите не ги спират
26 авг 2012 11:30, Елка Василева
145
Туркини се правят на набожни, за да шофират пияни
След като са пили, туркини се забраждат, за да не ги спират пътнит полицаи. Снимка: архив, Reuters

Туркини използват хитра стратегия, за да избегнат срещата с пътните полицаи, когато са употребили алкохол, съобщава турският в. "Хюриет".

Жени, употребили алкохол в порядъчно количество в турските барове, шофират спокойно, като забраждат главите си.

Целта е да заблудят полицаите, че са набожни и следователно, че не употребяват алкохол.

В "дегизировката" на туркините, които се забавляват в нощните заведения в оскъдно облекло, са включени също и порядъчни за набожната мюсюлманка дрехи, т.е. такива, които покриват ръцете и краката им.

Обикновено стратегията действа и забрадените жени не са спирани при пътни проверки. Понякога обаче прекомерната употреба на алкохол издава пилата жена зад волана, какъвто е случаят с Б.П., на която полицаите са отнели книжката, пише БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
118
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До Яна-не ги изживявай толкова тежко.турците не са шовинисти като българите,те приемат всички без значение на народност,религия и раса.
117
0
 
3
 
! Отговори
до Буба преди 12 години
За какви братя македонци говориш ***,те не искат да имат нищо общо с нас и само ни плюят.Тези които искат отдавна си взеха българско гражданство."братята македонци"най вероятно в момента умуват на Пагане къде да издигнат паметник и да пишат,че е предрекла,че Македония ще превземе след луната и слънцето
116
2
 
6
 
! Отговори
Яна преди 12 години
Бубо,я не се излагай.*** викат на евреите,макар,че много евреи навремето са се потурчили доброволно.Що е то турчин наистина не е много ясно след като бащата на турската нация Кемал Ататюрк е смес от *** и еврейка,на турските султани майките не са били туркини,селджуските турци със сила са потурвали много народи,но в предсказанието е писано,че един ден Истанбул отново ще бъде православен защото това е истинската религия.
115
5
 
6
 
! Отговори
istambul radio преди 12 години
бубо ,бубоооо...мноо си зле,въобще знаеш ли какво означава думата ***,м? И има ли нещо общо с туркините?ега ти и простия народ !
114
5
 
5
 
! Отговори
буба преди 12 години
не пишете кво става с братята македонци, а пишете кво става с чифутките :)хехе, без коментар
113
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
те ти свинкя у джамия :DDDDDDD
112
1
 
5
 
! Отговори
dokki преди 12 години
До 113,нали се сещаш ,че подобен тип коментари може да ме накарат да ти навра главата в мястото ,което не е виждало слънце,казвам се Илиян,а ти как се казваш усмивке?Страхуваш се даже името си да кажеш ,а ще ни колиш и биеш,голям смелчага,пфууууу,дрисни мръсни,от такива патриоти и националисти ми е дошло до гуша,абе ,братя българи,добре ли се чувствате,че сме етнически толерантни?
111
1
 
10
 
! Отговори
ПРОВОКАТОРЧЕ преди 12 години
Абе колеги кои Туечин ни на рича/ *** и бугарски/ Тук някво *** от фиром ,взело да ни играе нащи номера . Бегаи бе гладе циго че сме те взели човек да станеш бе маимуно проста да ви е....ба неблагодарното котило взел да ни обижда
110
4
 
13
 
! Отговори
до 111 преди 12 години
Не лъжи,беше много хубаво,свободни къщи,свободни коли.Товарехте като обезумяли всичко на коли,черги,юргани,кадъни,животни и кокошките в клеткие даже. Беше много гот.Питай Боко и той беше тук в Дулово.Както казваше един познат"малко ги бихме,взеха,че се върнаха".Май ви е било по драго да ви бият тук,отколкото да ви"Уважават"на границата.И като отидохте в Турция ви викаха"бугарите",а не турците.
109
7
 
4
 
! Отговори
азз преди 12 години
като гледам колко е часа,нечий майки са си забрали сополивата челяд от компа!или нечий съпруги...нещо ги няма агресивните!
108
3
 
6
 
! Отговори
до 80 преди 12 години
А на теб някой арабин ти е отворил ***.Никой не ви обича,дори и казълбашите на които сте одрязали главата на техния пророк дошъл да се помоли в джамията.Да живее Кюрдия!!!
107
11
 
3
 
! Отговори
азз преди 12 години
ей,расисти!баннаха ли ви?!
106
7
 
14
 
! Отговори
до Коко преди 12 години
Спокойно бе човек,*** никой в света не ги обича.Кой ги обича,арабите ли,сирийците,евреите,арменците кой?За кюрдите и иранците и ираканите да не говорим.Това е плевела на света унижтожил всико до което се е докоснал.Турция е почти изкупена от руснаците,американците.В Турция се чуват по вече камбани отколкото при нас,руските и сирийски православни църкви работят,имаше едно предсказание на някой,е един денИстамбул отново ще се казва Константинопол и на Света София минаретата ще паднат.
105
3
 
10
 
! Отговори
до 69 преди 12 години
Интересно ми е защо кадъните като се бръснат толкова миришат постоянно на нещо специфично,може би защото ги таковат само отзад и мирише на ***.
104
2
 
17
 
! Отговори
Боно преди 12 години
Всеки втори *** в гетата се смята за турчин....така, че този форумен плъх където се вихри тука е ясно какъв е....
103
4
 
12
 
! Отговори
Миро преди 12 години
А, *** взе да трие коментари. Не така, моди, ако ще триеш, трябва да триеш не само моите. А аз с нищо не съм го обидил турчето. Напротив, даже направих комплименти за турските момичета, които съм опознал.
102
4
 
11
 
! Отговори
Миро до 119 преди 12 години
Таньо, ама и аз ги уважих. Нищо против нямах да ги чукам, дашни и сгодни бяха.
101
5
 
15
 
! Отговори
таню преди 12 години
А стига бе. Какво ви пречат туркинитеКадъните си ги уважавам много аз
100
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Я тука някакъв потурчил се *** много се е развихрил....бая резани *** е лапал сигурно, за да е такъв фен на турската ***...
99
2
 
6
 
! Отговори
Миро до 113 преди 12 години
А така... Братята ти в Македонско... О, значи прав бях. Иначе ми е много интересен тоя сценарий, дето го разиграваш тука, как ще дойдете и ще ни завладеете. Ама да не забравите, че има едни на север и изток от вас, дето ви понасят още по-малко и от нас. А има и едни на север и на юг от нас, дето също не ви траят особено. Та я пак помисли, помисли, преди да развяваш бойни байраци.