Правите вежди ще са на мода тази есен

Хубавата новина е, че те изглеждат чудесно върху всяко лице
26 сеп 2024 21:35, Дарена Найденова
6
Правите вежди ще са на мода тази есен
Снимка: iStock

Веждите може да изглеждат като незначителен детайл, неподатлив на тежестта на тенденциите в красотата, но хвърлете един поглед на снимките на вашите приятели, близки и любими звезди през годините и ще видите, че те носят различен стил вежди почти на всяка от тях. От ултратънки и с високи арки през 20-те години на миналия век до плътни и пухкави вежди през 80-те години, всяка епоха отразява собствените си идеали за красота.

Днес се гмуркаме в най-новата тенденция за красота – правите вежди – която описва чиста, плътна линия над окото с минимално извиване.

Раждането на правите вежди

Правите вежди имат плоска, хоризонтална форма с малка или никаква арка, създавайки мек, естествен вид, който следва нормалната линия на костта над окото. Според гримьорите, това е по-дефиниран, високомоден външен вид, който е в пряк контраст с извитите пухкави вежди.

Много хора се стремят към по-стилен външен вид като цяло, а правите, по-малко ъгловати вежди осигуряват този ефект, докато в същото време се вписват в минималистичния стил, но по модерен начин. В момента тенденцията се върти около това да имате по-елегантни и по-малко извити вежди.

Цялата статия четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: прави вежди
Още от Свободно време.
5 грешки при търсенето на любов онлайн
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
Гладките мозъци са на мода и през зимата.