9 идеи за пролетна визия

Няколко идеи за облекла, с които да допълните гардероба си и да освежите стила си
1
9 идеи за пролетна визия
Снимка: Istock

Създаването на капсулен гардероб може да ви спести не само време и усилия, но и пари. С негова помощ с много малко на брой дрехи ще постигнете разнообразни визии, които можете да носите както на работното място, така и в свободното си време. В следващите редове ще ви споделим няколко идеи за облекла, с които да допълните гардероба си и да освежите стила си.

Рокля със средна дължина

Точно за по-топлите пролетни дни, миди роклята е безкрайно привлекателна. Можете да изберете модел в червено, жълто или мандарина – за всякакъв вид елегантно събитие; а пък роклите тип „риза“ са перфектни, когато поводът изисква малко повече сдържаност. И двата модела се предлагат в различни дължини и размери. Завършете тоалета си с обувки тип „балерина“, сандали, маратонки, обувки на ток или платформа.

Дънки с прави крачоли

По-тесните и по-широки модели може да идват и да си отиват, но никоя кройка не е така универсална, колкото дънките с прав крачол. Те ще ви помогнат да изглеждате добре с всичко: със сака, с тениски с дълги ръкави, с дънкови ризи, с палта от кожа или плат. Можете да изберете изтъркано синьо или пък да отпразнувате по-топлото време с модел открояващи се бели дънки. Завършете аутфита със спортни или елегантни обувки.  

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: модаоблеклоличен стил
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
5
 
! Отговори
Т преди 4 седмици
Работен гащеризон и бяла риза дълъг ръкав. Идеално за труд на лозето, но също за до магазина или кафе с приятелки.