6 идеи как да освежим спалнята с малко пари

Сменете вратите на гардероба
6
6 идеи как да освежим спалнята с малко пари
Снимка: Istock

Ако искате да освежите спалнята, но бюджетът ви е оскъден, не бързайте да се отчайвате. Бъдете далновидни и почерпете малко вдъхновение от експертите. Вижте в следващите редове как да реновирате спалнята си почти без пари:

Дайте нов живот на старите дървени мебели

Намерете мебели с добро качество, които не са в правилния нюанс за вашата стая. След това отделете време, превръщайки ги в предмети, които ще запазите завинаги.

„Кафявите дървени мебели често са наистина добре направени, но не толкова популярни в наши дни, така че можете да спечелите, тъй като ще откриете някои страхотни сделки“, казва Ейми Уолдън, експерт по холистични интериори и основател на Thrive By Design. Потърсете някои находки ретро или втора употреба. Опитайте да потърсите такива мебели в специализирани магазини или продажби на антики. Използвайте боя, за да ги освежите и променете цвета, за да отговаря на вашата цветова схема.

Инвестирайте в ново спално бельо

„Един прост и рентабилен начин да създадете изцяло нов облик и усещане за вашата спалня е красиво ново спално бельо“, казва Бет Люин, мениджър на дизайнерско студио в Portfolio Home. „Леглото е централната точка на всяка спалня. Така че простото освежаване и рестайлинг с ново покривало за завивка и калъфки за възглавници помага да се достигне изящна визия. Тя може да трансформира интериорния декор, без да се налага да пръскате много пари. Ще платите различно, в зависимост от тъканта и качеството – и винаги си струва да изчакате разпродажбите. Сложете няколко декоративни възглавници и разкошни покривки за легла.

Източник: 6 идеи да освежим спалнята с малко пари 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от Здраве
Лунна диета за месец октомври
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Ма много сте прости! преди 1 час
Сменете гаджето или брачната половинка, ако сте обвързани! 100% освежаване, при това без да се харчите.
4
0
 
0
 
! Отговори
Кико преди 1 час
По т***па статия не бях чел скоро!!!!!!!!!
3
1
 
0
 
! Отговори
Навитак преди 2 часа
Мишенце, имам 69 идеи как да освежим спалнята съвсем без пари!
2
2
 
4
 
! Отговори
Т преди 2 часа
Друга идея ако възлюбения ви не иска да плати освежаването, може да го пратите да спи на диван или кушетка в антрето. Това със сигурност ще освежи спалнията, а той ще има време за размисъл къде е сбъркал.
1
0
 
2
 
! Отговори
Трифон преди 2 часа
Мишлета, за да освежите спалнията ви трябва бюджет. Всички мой проекти, Мишлета, имат празен чек от мен, един гардероб за 2-3 хил за голяма спалния е ок, или пък климатик. Дъската нищо не плаща за такива неща.