Любовният ви хороскоп за октомври

Динамичен месец
1
Любовният ви хороскоп за октомври
Снимка: Istock

Сезонът на Везните ни изправя пред слънчево затъмнение в същия зодиакален знак. Много неща ще ни се изяснят, особено в любовен план. Няколко планети ще се постараят през октомври да не ни е скучно.

Повече за всяка зодия може да прочетете в любовния ни хороскоп за октомври.

Овен

Скъпи Овни, през новия месец не се страхувайте да бъдете искрени и истински в любовта, особено около слънчевото затъмнение на 2 октомври. В същото време звездите ви съветват да се отървете от всеки, който ви губи времето или изцежда енергията ви, и отворете сърцето си за по-зрели, дълги и трайни връзки.

Бъдете добри със себе си при пълнолунието във вашия знак две седмици по-късно, тъй като това може да предизвика някои несигурности във вашите взаимоотношения. Опитайте се да не действате импулсивно, дори ако се чувствате развълнувани и чувствителни. Втората половина на месеца носи възможност да станете по-интимни с любовник или любимия ви човек.

Зодии, за които октомври ще е фантастичен:

Телец

Планетата на романтиката Венера, която е и ваша управляваща, ще бъде в зоната на партньорството ви до 17 октомври. Ако затъмнението в първите дни на новия месец доведе до любовна драма, ще имате много възможности да изгладите нещата. Ако търсите повече ангажименти от връзка, то Венера ще ви помогне в тази посока. Цялата втора половина на месеца внася дълбочина в любовния ви живот, така че изложете чувствата си, защото ще ви очакват хубави мигове.

Близнаци

Близнаци, по природа вие обичате флирта. През октомври ще можете да изложите чара си на показ. Сезонът на Везните осветява вашата зона на интимността, а затъмнението на 2 октомври може да ви вдъхнови да повишите стандартите си. Вече няма да се задоволявате с по-малко, отколкото заслужавате.

Любовната планета Венера започва да осветява вашия партньорски сектор, така че една безгрижна връзка може да започне да показва потенциал за обвързване. Ако сте във връзка, използвайте привлекателността на Венера, за да се сближите с партньора и да внесете повече романтика помежду ви.

Източник: Любовен хороскоп за октомври  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от Свободно време.
Таро прогноза за 30 септември – 6 октомври
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
1
 
! Отговори
Дядо стефчо преди 7 часа
Всичките ги любя и черни и бели без значение от хороскопа им.Стига само да са обръснали катерицата