Ейми Уайнхаус - по-скъпа сега, отколкото приживе

Някои звезди "печелят" повече след смъртта си
Обновена: 18 фев 2014 14:11 | 18 фев 2014 12:33, Петя Славова
3
Ейми Уайнхаус  - по-скъпа сега, отколкото приживе
Снимка: Reuters

Трудно е да се каже кога една звезда "изкарва" повече пари - жива или мъртва. Това поне е валидно за Ейми Уайнхаус, която след преждевременната си кончина е "увеличила" приходите си 4 пъти, съобщи Контактмюзик.

Нови данни сочат, че компанията "Чери уестфийлд", която се управлява от родителите й Мич Уайнхаус и Джанис Сийтън, е натрупала печалби на стойност 1,06 милиона британски лири за 16 месеца от началото на 2012 г. до април 2013 г., пише БТА.

След смъртта на Ейми Уайнхаус са продадени над 1,7 милиона копия от "Back to Black" - събралия много хвалебствия от критиката втори неин албум.

Ейми почина на 27-годишна възраст от алкохолно отравяне в северен Лондон през юли 2011 г.

Подобно на изпълнителката на "Rehab", след смъртта на краля на рока Елвис Пресли и краля на поп музиката Майкъл Джексън също са събрани по-големи приходи от продажби на копия на техни дискове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Еееех, де да можеше и Джъстин Бийбър така скоро и рязко да поскъпне!
2
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Освен че беше отвратително грозна и с пр.ститутско поведение, беше и еврейка. Те са генетично предопределени да печелят пари и след смъртта си.:)
1
2
 
2
 
! Отговори
Арети преди 10 години
Доста станаха меркантилните хора в наше време!!! Все повече същността и живота губи эначение и духовността постепенно ИЭЧЕЭВА!!!