Депардийо иска от Ердоган... турско гражданство

Засега в "колекцията" си актьорът има руско и алжирско
17 сеп 2018 22:40, Елка Василева
52
Депардийо иска от Ердоган... турско гражданство
Жерар Депардийо. Снимка: архив, Reuters

Известният френски актьор Жерар Депардийо иска да стане турски гражданин. През октомври филмовата звезда ще се срещне по този повод с турския президент Реджеп Тайип Ердоган. Това посочва самият актьор в интервю за турски вестник.

Интервюто за в. "Айдънлък", печатен орган на извънпарламентарната Работническа партия на Догу Перинчек, е взето по време на посещение на Депардийо в Пхенян по случай 70-ата годишнина от създаването на Корейската народнодемократична република (КНДР) на 9 септември. Актьорът отиде на тържествата с група на Дружеството за приятелство и сътрудничество КНДР-Франция.

Още по темата

В. "Айдънлък" откроява скромното поведение на Депардийо в Пхенян. Противно на други филмови звезди той не капризничел, хранел се на обща маса с другите гости, отказал лека кола и пътувал с групата в общ автобус.

Като изтъква, че освен френско Депардийо има също и руско гражданство, кореспондентът на "Айдънлък" пише, че сега актьорът желае да стане и турски гражданин.

"През октомври ще бъда в Турция и ще разговарям по този въпрос с президента Ердоган", е заявил той, като отбелязал, че притежава също и алжирско гражданство.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
9
 
4
 
! Отговори
от сиднеиAaвстралия преди 6 години
Няма тройно гражданство. Никоя страна не разпознава тройно гражданство. Тия неща може всеки първукурсник по право да ви ги каже, можеше поне да се консултирате преди да се правите на журналисти
16
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не, стигам до извода, че или този сайт има най-допотопният поток от новини, или само такива изплуват на първа страница, понеже коментиращите са много прости и надуват рейтинга на погрешните статии. И в двата случая е време да се махам оттук.
15
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Берджерак Сираноглу ефенди, тешекюр едерим чок селям анаватан мемлекет баба ески, ве анадоллу берекет. Сикки яшънда бабаитли кара дениз юрдек секиш! Яшасън хюриет!
14
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
те руското и турското гражданства вървят ръка за ръка :)Вечна дружба ! :)Нали така русофилчета ... :)
13
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жерар иска турско гражданство, а дори българите не искат в България....жалка работа.
12
2
 
14
 
! Отговори
Стивън Сегал преди 6 години
Аз също искам турско гражданство. Теста с козите го минах на няколко пъти като бях в София на едни снимки. Ако искате мога да ви дам телефоните им.
11
6
 
17
 
! Отговори
Истанбул 2018 преди 6 години
В щаба на Ердоган донесоха за ищаха на Депардийо.Ердоган отсече:Няма значение,че е известен актьор.Да се пусне на коза!Уважи ли я,да му се даде паспорт.Без компромиси!
10
6
 
10
 
! Отговори
ШибиРиби преди 6 години
А навремето го даваха за пример като идеален кандидат за американско гражданство. Явно го е засърбяло дyneто за турскикур или е на 30 шишета каберне
9
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не знам за гражданство, ама някой *** със сигурност ще получи!
8
1
 
19
 
! Отговори
Цонко преди 6 години
Брей, тоя Жерар колекционира гражданства със същата страст, с коята колекционираше и венeрически болeсти!! Да му се не надяваш!
7
3
 
21
 
! Отговори
Осман преди 6 години
Догу Перинчек е кюрд комунист, националист *** го разбери. Манджа с грозде. Като Йозал. Турския град Малатия - почти половината са кюрди и все националисти. Повечето турски националисти от кюрдски произход са оттам. И аз искам да съм български националист от турски произход но като гледам Сидеров, Каракачанов се отказвам. Депардийо пък е ясен. Той е против статуквото. Нарочно го прави тези неща. Един вид протест негов към Запада.
6
2
 
14
 
! Отговори
Уф преди 6 години
Да не прави колекция, от(+гражданства+) върху носа си? Рекорд за Гинес или к'вооо?
5
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колекционира си паспорти човека.................хаха!!
4
3
 
10
 
! Отговори
Шахин Османоглу преди 6 години
По-добре да поиска кюрдско гражданство!
3
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Опа..а, московецо ша става турчин...ама като му резнат кожлето, какво ще остане от пикалото му ?
2
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този комик не спря да се бъзика с комунисти,*** и турци!Велик!
1
3
 
19
 
! Отговори
Наблюдател преди 6 години
Някаква простотия с избягване на данъци ше да е, кскто с руското и алжирското му гражданство. Защо направо не се откаже от френското си гражданство и как може да има чеъири гражданства?