Кобрата в битка за световната титла през пролетта на 2020 г.?

Вероятно дотогава Пулев ще има 2 мача
16
Кобрата в битка за световната титла през пролетта на 2020 г.?
Снимка: Булфото

Международната боксова федерация – IBF очаква да научи каква ще бъде съдбата на българския професионален боксьор Кубрат Пулев. Лицензът на българина в щата Калифорния му е отнет от март месец след случая с репортерката Джени Суши.

Още по темата
След победата си над Богдан Дину, Кобрата целуна американката, след което тя повдигна обвинения срещу него. В момента българинът е в Америка, където преминава процес на обучителен курс по превенция на сексуален тормоз, което бе част от наказанието му. 22 юли обаче е много важна дата за Кобрата.

Тогава от щаба на Пулев ще искат наказанието му да бъде намалено и вместо на 23 септември, той да получи лиценза си още идния месец. Worldboxingnews пише, че има големи шансове от Калифорнийската атлетическа комисия да са благосклонни към 38-годишния боксьор. Пулев ще бъде изслушан и ще трябва да покаже доказателства, че е изпълнил всички стъпки, които му бяха наредени.

Боксовото издание изброява и какви са вариантите за Кобрата в следващата близо година, като той остава основен кандидат за бой за световната титла на IBF. При положение, че той наказанието му бъде намалено, боксьорът ни го очаква известно време на подготовка, за да може да излезе срещу световния шампион.

От боксовото издание твърдят, че е много възможно Кобрата да има бой през август месец и след това още един, който да е ноември или декември, когато трябва да се състои и реваншът между Руис и Джошуа. Това означава, че през 2020 година - март или април, Пулев най-сетне би могъл да излезе в битка за световната титла.

Още новини от света на спорта четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: Кубрат ПулевIBF
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мачкай,Кобра!!! И успех в бъдещия мач за световната титла !!!
9
0
 
0
 
! Отговори
.. преди 4 години
върви си да назад с тия боксиори къде той и брат му ги откриват в интернет и никой преди това не ги чувал .яЯ се стегнете бе хейтари ми пише тоя релист е думата ***
8
1
 
4
 
! Отговори
Българин преди 4 години
Хейтърчетата плюят , а Кобрата си върви по пътя и си изкарва кинтите!!! Еййййй , само на хейт сте способни!!!!
7
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Истината е, че кобрата няма данни за световната титла. Кикбоксьорски гард, тромавост, слаба защита, играе без отклони, ескиважи, не търси ъгли и т.н. Такива като Дину може да ги бие, ама на Джошуа, Уайлдър или Руиз по добре да не се пуска, че кариерата му ще свърши.
6
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бъдещето на КОбрат Пулев е да се бие срещу охранителите на Била ,Кауфланд, а ако е в по-добра форма-и срущу тия на Лидл....Играл съм футболен мас с тоя убавец в НСА-АБСОЛЮТЕН ***. Като го вържеше на фльога някое дете-тичаше и го риташе зверски...Селски бек и сега си плаща. Да не говорим ,че беше бияч на Таки...
5
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Просто Кобрата не е "cashbuider", а това е основно в тази индустрия. Нали трябва да има множество хора искащи да го гледат, а той с нищо не привлича публиката. Кличко беше представител на бившия СССР и имаше някаква екстраполация с филма "Роки". Сега го прехвърлят насам-натам докато се пенсионира.
4
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Муахахахааа....пенсионера Кличко го направи на Мики Маус, то искал да се бие с Руис или Джошуа който победи украинеца в зверски мач. Къде си тръгнал, бе Кубрате?
3
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Свърши тя неговата. След като разбра как се бие световния шампион( в случая Кличко), нацапа гащите от страх срещу Джошуа и сега никой от големите не го евава за слливa. Те страхливци не обичат.Ще се бие с ей такива палячовци като румънеца Дину няколко мача още и край с кариерата му.
2
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най-много с някоя журналистка да се бие.
1
2
 
10
 
! Отговори
не преди 4 години
не