Кобрата VS Джошуа: Преговорите за мача зациклиха

Британецът иска да се бие на родна земя, а българинът - на неутрална територия
6 фев 2020 10:09, Нели Христова
27
Кобрата VS Джошуа: Преговорите за мача зациклиха
Снимка: БГНЕС

Ще се бият ли Кубрат Пулев и Антъни Джошуа е въпрос, който все още няма отговор. Преговорите за мач между двамата боксьори за световната титла за момента удрят на камък, съобщават от boec.bg.

Антъни Джошуа и неговият промоутърът Еди Хърн държат на всяка цена битката да е пред родна публика - в Лондон. А от своя страна Пулев иска неутрален терен, като приоритет за него и екипа му е Истанбул.

Още по темата

Според правилника на Британската професионална боксова асоциация, всяка среща от подобен ранг на територията на Острова, задължително се обслужва от английски съдии. Малко известен факт, който обаче превръща Англия в най-неблагоприятното за Кобрата място.

Датата на двубоя засега също води до разнобой. Джошуа предпочита да се боксира на 30-и май, Пулев не е съгласен, защото точно тогава има друго и събитие със световна значимост в спорта – финалът в Шампионската лига по футбол, който ще се играе в Истанбул.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пишещите тук си нямат никаква представа от професионален спорт.Не можете ли да разберете, че лицето Пулев НЕ ВОДИ НИКАКВИ преговори?Преговори се водят от фирмата на промоутъра му и естесвено всяка една от страните иска максимални печалби.Джошуа и Пулев са последните, които имат думата тук.Естествено, екипа на Джошуа искат друг боксьор, който ще им докара повече пари.
20
0
 
0
 
! Отговори
Saki преди 4 години
Спора не е между Кубрат и Джошуа. Спорът е между маститите мениджъри Еди Хърн и Боб Аръм. Кубрат има договор с Боб. Ако Боб каже отиваш и се биеш в Англия, Кубрат ще отиде, защото си е сложил подписа Боб, да решава вместо него.
19
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Усик коги преби Джошуа бе смехуркоооо....
18
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
16 - ти си ***. Кубрат само от тоя мач, може да направи такова име, каквото ти не можеш никога да направиш. Джошуа не е чак толкова добър, имал е само 3 мача и само 1 бе със сериозен противник - Поветкин., който е застаряваща звезда. Усик излезе и преби Джошуа, а е с шкембак. Уайлдър е пет пъти по-добър , Фюри- също. Просто английските съдии свирят за Джош, и за това Пулев много правилно не иска там да се играе.
17
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мачкай, Гришо!!!
16
2
 
12
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 4 години
Кубрате, нали оня ден пред Нова телевизия каза ти самия, че няма проблем да се биеш и в АНГЛИЯ с Джошуа, кълвач? Май пак напълни гащите от Джошуа и гледаш да се измъкнеш по идиoтски страхлив начин!
15
5
 
7
 
! Отговори
Krom преди 4 години
Мдаа, аз само така, да вметна. Ако на мястото на Пулев беше Майк Тайсън, на Джошуа нямаше да му помогнат нито английските съдии, нито дори Нейно Величество. Но сега, терена им ги лизгав, времето лошо... Бокса вече е цирк, не спорт. Айде, хайриля да е. Дано Пулев играе и спечели. Няма лошо да имаме и световен шампион.
14
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
не ви ли е ясно, че такъв мач няма да има? Стига сте го дъвкали! На Пульо му е изгодно да се бие само в уредени мачове с пенсионери и слабаци, защото Джошуа ще го пребие. Затова поставя условия, които никой уважаващ себе си шампион не би приел. Какво ти пречи публиката, ако си добър боксьор? Сигурно и за парите поставя подобни условия... Да върви да се бие с Андреа, забравето го тоя ***
13
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Продължаваме напред :)))))))))))
12
1
 
12
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 4 години
Кой е Кубрат Пулев, та да поставя условия? Мръсният боксов бизнес определя кой с кого да се боксира и къде. От както се би безславно с Кличко и се *** на ринга, Пулев не се е бил срещу боксьор от ранга на Кличко. А Джошуа победи Кличко убедително преди 4-5 години. От сега зная кой ще е победител от мача Джошуа - Пулев. Не, че желая Пулев да падне, но е значително по-слаб от Джошуа. Казвам си мнението и уважавам всички мнения на дискутиращите. Всеки има своите основания.
11
10
 
5
 
! Отговори
Селянина преди 4 години
В Лондон,в Истанбул,Пулев трябва да нокаутира Джошуа,иначе съдиите ще пуснат на англичанина.Дали е възможен нокаутът-кой знае.Пулев не губи,може само да спечели,дори и да падне...
10
2
 
9
 
! Отговори
Тони преди 4 години
Тоя Гришата ще ме умори...само мачове сьнува....бая преяде по празниците у Хасковско с пьлнени чушки, туршия, свинско и зелев сок с праз....слабак, липса на психика, е нищо, продьлжаваме напред !
9
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пулев взе да дава назад,защо ли?!
8
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Според мен няма никакво значение къде ще яде бой Пулев! И в Лондон и в Истанбул все ще бъде нокаутиран!
7
13
 
11
 
! Отговори
София Лапат преди 4 години
Сички лепилари лефскари от наща организация сме зад Кобрата и го подкрепяме. Ако земе 10 милийона от мача ша ги фложи в Левски
6
10
 
26
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ПУЛЕВ ИСКА ЗА ЕДНО ТЕАТРАЛНО ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПАДАНЕ ДА МУ СЕ ПЛАТЯТ МИЛИОНИ!!!Е НЯМА ДА СТАНЕ!!!И 500 ХИЛЯДИ ДОЛАРА СА МУ СТРАШНО МНОГО!!! ДАНО ПРЕГОВОРИТЕ ЗАЦИКЛЯТ ОЩЕ И НЕ ВЗЕМЕ НИЩО!--------------СЪСИПАХА ГО ТОЯ СПОРТ СЪС ТИЯ УРЕДЕНИ МАЧОВЕ !! ИЗБИРАТ СИ КОЙ С КОГО ДА ИГРАЕ КОГА ДА ИГРАЕ ТОЗИ СПОРТ Е ПО-ЗЛЕ И ОТ КЕЧА!)
5
21
 
16
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 4 години
Кубрат ще победи...навсякъде Джошуа.Мач ще има и той ще стане световен шампион.Другите дребни подробности са за пред...публиката,за да се създава напрежение и...интерес.
4
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 1бокса отдавна не е това което беше. Сега целта е да изнервиш на максимално противника ти още преди мача, за да не може да покаже най-доброто от себе си. Всичките тези псевдо претенции, фалшиви контузии и всякакви други номера са станали неразделна част от тази модерна гнусотия в която се е превърнал бокса.
3
8
 
31
 
! Отговори
Един преди 4 години
Кобра, изпускаш мача от лaкомия! Когато си претендент нямаш право на претенции. Пък и не си на 25, та да е пред теб цялата ти кариера, че да можеш да си позволиш да изпуснеш мача. Отиди, изкарай някоя пара от мача и квото - такова.
2
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има ли значение къде ще те бият като шкембе у дувар. Вземай парите като се осъсвестиш и кини...