Жени Калканджиева: Опитах се да защитя дома и детето си!

Вчера моделът бе задържан заради скандал със съседите й
Обновена: 7 май 2020 14:55 | 7 май 2020 14:54, Нели Христова
193
Жени Калканджиева: Опитах се да защитя дома и детето си!
Снимка: БГНЕС

След като вчера бе задържана заради междусъседски скандал, днес моделът Жени Канкалджиева се обърна към медиите с пост във Facebook. Тя помоли журналистите да спрат да стоят пред вратата й и заяви, че инцидентът от вчера не е изолиран случай.

Още по темата

"Пиша това първо, обръщайки се към медиите. Най-искрената ми молба е да не стоят пред вратата ми. Усещането ми е за тормоз. Нахлуха в дома ми. Причакват ме навсякъде. След като Съдът оповести своето решение, ще отговоря на всички журналистически въпроси. До тогава се надявам да не бъда притеснявана с обаждания.О

Дълбоко съм убедена, че битовата част от живота ми не би трябвало да предизвиква такова любопитство и внимание. След като това вече е факт, мога само да подчертая, че нелицеприятната ситуация не е изолиран случай. Това е поредната провокация на съседите ми, която се превръща в част от системен тормоз не просто за мен, а и за семейството ми. Всички действия и думи от моя страна бяха подчинени на една едничка цел - да защитя дома и детето си. Вярвам, че това е отговорност на всеки родител. Надявам се да бъда разбрана не само от онази част от обществото, които имат подобни на моите проблеми и се чувстват несигурни и притеснени в собствения си дом.

Уверявам ви, че: в момента се води разследване, не съм задържана, освобождаването ми от ареста не е срещу парична гаранция. В този спор между съседи, аз имам своята версия. Правото ще възтържествува в съда.

Благодаря на всички приятели, които ме подкрепят. Обичам ви."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


193
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
21
 
! Отговори
Разпоретину, преди 4 години
Спри да ни занимаваш с нервно-психичните си изблици, следствие от абстинентни зависимости към дрога и мъжки пол.органи
28
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Истината е, че държавата е снизходителна, да не кажа безразлична към отношението родители деца. Едно дете да живее при наркомани и алкохолици е травма за цял живот. Едно отнето детство, страдание и болка.Естествено е и съседските отношения да се влошат, когато не те е грижа как влияеш на хората около себе си. Стига се и до жестоки стълкновения и истински трагедии. И малкото камъче обръща колата. И тук думата пак има държавата. В противен случай се стига до саморазправа.
27
0
 
32
 
! Отговори
аз-ът преди 4 години
Тъй-като етажната собственост се състои от 90% конформисти и 2-3 семейства, които "водят парада" , а осаналите са "вие решете - ний смИ с вас" съм склонем да приема, че ако съседите ти искат се изнесеш вината може и да не е в тебе. Смисъл скарваш се с някой от "отрканите" и те хукват с подписка по етажите, а останалите да не се карат с "водачите" подписват кат селския кмет. Да ама - при положение че мъжа ти ги тормози с музика и после ги бие кат му правят забележка..вземам страната на съседите
26
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добре че е Жени да разведри малко положението и да измести пожарникарят-слънце от първите медийни страници, че ни писна вече...оказа се че има и др хора в тази държава...добри, лоши, трезви, пияни, все тая..
25
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защитава детето си!? Как, безпаметно пияна, с оргия наркомани у тях.
24
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Усещането ми е за тормоз. Нахлуха в дома ми."Муахаахаххааахахааха....та тая алкохоличка сама каза на репортерите да влязат оня ден в дома й когато стана скандала. Който не е гледал клипа да го гледа.Тази от толкова наркотици и алкохол съвсем й се е изпържил мозъка!
23
35
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Съжалявам ама само Жени и Стоичков са българите които се добраха до световната слава. Факт.
22
0
 
33
 
! Отговори
Изложи се преди 4 години
Не им е лесно. Докато са красиви и докато се рекламират добре е, продаваш скъпи дрешки, хубав живот. Явно свършва. Това е навсякъде със звездите. Трябва да скъташ някоя пара за после и да спреш с порочния живот. Падането е неизбежно. Важното е да си подготвен психически.
21
2
 
32
 
! Отговори
аз-ът преди 4 години
аз доколкото си спомням от видеото - ти ги покани журналистите и им каза, че искаш веднага да дадеш интервю... Женка, кат са нашораш и не помниш после...
20
1
 
20
 
! Отговори
.. преди 4 години
Пиянаца като почти целия заблуден народ
19
1
 
3
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 4 години
По ме интересува какво яде Джей Ло , от Калканджиева. Така де ! Това е новината на пандемията.
18
3
 
29
 
! Отговори
ВИС 2 преди 4 години
Тази "Другарка" стана нещо единствено благодарение на един от своите доста богати любовници - Жоро Илиев ! Мястото в ТОП 10 на "МИС СВЯТ" точно той и го плати , защото на почти всички им е ясно ... На такъв вид конкурси всичко или се плаща здраво или е въпрос на Политически решения ! Че е привлекателна и хубава - вярно си е ... Но това НЕ Е достатъчно !!!!! ...... Освен това този *** - Тачо си го избра главно и конкретно защото имаше адска прилика с Жоро Илиев ... А той е голямата й любов!!!
17
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пиянка.
16
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да, да, ясно. Само че ... по-скоро мисля, че някой трябва да защити детето на Жени от майка му!
15
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Taя Калканджиева е пълна п.арцалка. Нали видяхме и в Брадъра за колко елементарна, битово-п.роста жена става въпрос. ***! Напълно е изкукала от коката.
14
23
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Мисирките" - журналисти се страхуват от Боко и затова нападат беззащитната жена.
13
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не харесвам калкана, нито като риба, нито като архитектурен елемент, но в случая той има основание. Почтен човек вестник не пише.
12
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Жени виното и е новият прякор!
11
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дано се вземе в ръце и да стане улегнала, разумна жена в зряла възраст.В даден момент всеки човек се изправя пред необходимостта да премине от буйна младост към разумна зрелост и го прави най-вече заради потомството си.
10
2
 
46
 
! Отговори
Психодиспансер преди 4 години
Трудно се преживява от 6- та в света до лелка със зависимости........