Жени Калканджиева: Опитах се да защитя дома и детето си!

Вчера моделът бе задържан заради скандал със съседите й
Обновена: 7 май 2020 14:55 | 7 май 2020 14:54, Нели Христова
193
Жени Калканджиева: Опитах се да защитя дома и детето си!
Снимка: БГНЕС

След като вчера бе задържана заради междусъседски скандал, днес моделът Жени Канкалджиева се обърна към медиите с пост във Facebook. Тя помоли журналистите да спрат да стоят пред вратата й и заяви, че инцидентът от вчера не е изолиран случай.

Още по темата

"Пиша това първо, обръщайки се към медиите. Най-искрената ми молба е да не стоят пред вратата ми. Усещането ми е за тормоз. Нахлуха в дома ми. Причакват ме навсякъде. След като Съдът оповести своето решение, ще отговоря на всички журналистически въпроси. До тогава се надявам да не бъда притеснявана с обаждания.О

Дълбоко съм убедена, че битовата част от живота ми не би трябвало да предизвиква такова любопитство и внимание. След като това вече е факт, мога само да подчертая, че нелицеприятната ситуация не е изолиран случай. Това е поредната провокация на съседите ми, която се превръща в част от системен тормоз не просто за мен, а и за семейството ми. Всички действия и думи от моя страна бяха подчинени на една едничка цел - да защитя дома и детето си. Вярвам, че това е отговорност на всеки родител. Надявам се да бъда разбрана не само от онази част от обществото, които имат подобни на моите проблеми и се чувстват несигурни и притеснени в собствения си дом.

Уверявам ви, че: в момента се води разследване, не съм задържана, освобождаването ми от ареста не е срещу парична гаранция. В този спор между съседи, аз имам своята версия. Правото ще възтържествува в съда.

Благодаря на всички приятели, които ме подкрепят. Обичам ви."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


193
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да я накажат с 1000 часа обществено полезен труд, като чистачка в болница.
48
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Комшиите са поне 4..5..Значи всички са виновни само Калканджиева е права...Някой да мисли така...
47
19
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
а генералите дето са наистина трезвени са по-готини нали ....тя може да е всякаква, ама поне не е откраднала милярди от вашия джоб и не е лишила децата и вниците ви от възможности, образование и здравеопазване.....защо такова плюване и масово негодуване не се насочи към едни други особи, които не присъстват в светските предавания, но всички някак си ги знаем кои са...*** сигурно щото са трезвени и ем простено....пък точно в България да се обвинява, че някой пие ..по-католици и от папата сме явно
46
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тая е за Карлуково или затвора.
45
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Репортерите не само че не "нахлуха" в дома на Евгения, не само че тя лично ги покани, ами на всичкото отгоре ги задължи да я интервюират!Грозна работа! Преди години помня, че я бяха били.Тогава я съжалих, но сега си мисля, че е имало причина!Руснаците имат поговорка: Ако и третият мъж бие жената по мyтрата, то може би проблемът е в мyтрата?
44
1
 
32
 
! Отговори
Джак Даниелс преди 4 години
Евгения, пий ме с мярка, бе дъще! Може ли по 600 мл всеки ден да ме източваш?
43
0
 
29
 
! Отговори
богатите също плачат преди 4 години
Такъв тип новини са полезни за феновете и последователите на Жени. Не е толкова красиво и готино да работиш по цял ден и накрая да вземеш 500-1000 лв заплата. Но май е по-добрият избор и по-достойно. Заради красотата си мислят, че заслужават много повече от другите. Тук и родителите са виновни.
42
1
 
34
 
! Отговори
Паисий преди 4 години
Така става когато се злоупотребява постоянно с алкохол и стимуланти!
41
0
 
30
 
! Отговори
аз-ът преди 4 години
Да разбираме ли, че сем. Калканджиеви имат 2 висящи наказателни дела? Едното срещу водача на прайда за побой и едно срещу лъвицата - за тормоз и опит на побой ? (Съседите да се благодарят, че наследника на прайда е още малък :-)))) ) Така. Сега..Аз ако съм на тоя биития, и на долното семейство. На всеки от дамцата по едно гражданско дело - за по 10 000 левчета на всеки. Добавка към двете наказателни. Да си ги окачат 4-те кат синджир на врата. Да ги влачат по съдилищата следващите 10 г.
40
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ЕдинТо си е имало жури от експерти които да опредялят "каква красавица" е . Не са опрели до теб.
39
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Знаете ли кое е идиоотското? Че тази пак ще се напива у тях си и ще надува музиката и ще трови с пиянските си изцепки съседите си и няма да има последствия...Даже няма да я глобят за този случай. ей, това е България...щото се казва бившата.... на Маргина!
38
0
 
26
 
! Отговори
ЕДИ КОЙСИ преди 4 години
КОРЕНА НА ВСЯКО ЗЛО Е СРЕБРОЛЮБИЕТО
37
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Веднага да сменя дилъра.
36
1
 
37
 
! Отговори
Един преди 4 години
Някога не лоша девойка (никога не съм я считал за "изключителна красавица"), впоследствие к рва на повикване на мутрите, сега застаряващ *** с дете. За съжаление с дете ... и къде точно са социалните служби в тази ситуация?! Това не и е първият пиянски/наркомански скандал. Не напразно съседите искат да я разкарат. И това дете е свидетел на всичко, че го замъкнала с патрулката в районното даже. Къде са социалните, питам?
35
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всъщност не е нужно да я пращат чак в затвора. Но в някое затънтено село без всякакви градски удобства за 2-3 лета не би й се отразило зле на нея и на семействтото й. Чувал съм, че през соца някога е имало подобни разпределения.
34
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До: номер 32Никога не е късно да станеш за резил.Независимо кой си.
33
0
 
39
 
! Отговори
аз-ът преди 4 години
мен ми направи впечатление случая от преди две седмици... Значи мъжищито на тая ... демек пръча.., се поздравявал със съседи от ОТСРЕЩНИЯ блок като си надували музика по терасите. Сметай КЪВ ДИВ СЕЛ*НИН Е ТОЯ, защо не му я изпратил песента по вайбър? И като на останалите им е писнало от спектакъла - той ги набил . :)И сега втория битов алкохолик в семейството се жалва, че мъжлето й трябвало се изнесе (е не да ги бие там подред! ) и го играе жертва. хаа ха ха ха ах ха а аа
32
1
 
37
 
! Отговори
Благой от Минстрой преди 4 години
Тази жена се вписва напълно под определението "пр опаднал бо.кл ук". Шестата в света ,заобиколена от най-млада възраст с елитни му.три, готови да изпълняват всеки неин каприз. Дори закоравял кримина лен тип като Големия Маргин се оплаква, че му е съсипала живота, и че заради нея е направил куп глупости.
31
2
 
22
 
! Отговори
Пич преди 4 години
А иначе много подскачаме против норвежците, че техните детски служби взимали децата от "добрите" редители. Истината е, че нашите служби никога не са работели. Ако работеха, децата на наркоманите, алкохолиците, престъпниците и техните и к рви щяха да бъдат отнемани, за да им се даде шанс за по-добър живот. Какво ще излезне от това дете, което е свидетел на пиянските скандали на майка си всяка седмица. И кой знае на какво още е свиделтел. Какво ще излезне, същото като родителите си, ето това.
30
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Жени, нахлуха в дома ти ли репортерите или сама им каза да влязат? Тая съвсем е изтървала влака!