Едмонд Назарян спечели второ сребро за България

Българинът загуби финала до 60 кг. от Жоламан Шаршенбеков
13 сеп 2022 20:25, Красимир Ангелов
8
Едмонд Назарян спечели второ сребро за България
Снимка: Lap.bg

Едмонд Назарян спечели втори сребърен медал за българските национали по борба класически стил на световните финали в Белград, след като отстъпи на Жоламан Шаршенбеков (Киргизстан) на финала в категория до 60 килограма.

Още по темата
20-годишният Назарян, син на двукратния олимпийски шампион Армен Назарян, записа две точки при 0:7 за съперника, но не успя да се върне в двубоя и в крайна сметка Шаршенбеков спечели с 11:2.

Така българските национали класически стил завършиха турнира с два сребърни медала, след като вчера такъв заслужи и Кирил Милов в категория до 97 кг.

По този начин българският национал спечели трето отличие тази година след титлата на европейския шампионат до 20 години и среброто при мъжете.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Важното е да пръв в Париж.
3
0
 
6
 
! Отговори
Острокапчевица преди 1 година
Да се радваме,че е избрал да се състезава за България! Всичко друго е добре дошло! Във всички спортове всички държави се развиват,само бг потъва !
2
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
наРЯЗАН
1
7
 
5
 
! Отговори
Гошо преди 1 година
Едмонд добре,но какво да кажем за неверятния успех на Тодор Бръмков от Говедарци който взриви света .Той успя да претакя 340 бидона със зеле за 12 минути.Той е гордост и благодат.Браво тоше догодина 400 бидона.ти си мяшината на киселота зеле