След "паразитите" Тръмп подхвана и мигрантите: Тровят САЩ

Той ги нападна по време на реч в Ню Хемпшир
17 дек 2023 07:36, Александър Попов
28
След "паразитите" Тръмп подхвана и мигрантите: Тровят САЩ
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Доналд Тръмп, само седмици след като използва определението „паразити“, за да опише части от американското общество, които не харесва, заяви на митинг в Ню Хемпшир, че имигрантите „тровят кръвта на страната ни“.

"Идват от Африка, от Азия, тровят кръвта на страната ни. Това е, което направиха", заяви той.

Първият път, когато Тръмп използва подобни изразни средства, през октомври, Джо Байдън заяви, че бившият президент, срещу когото са повдигнати 91 обвинения в престъпления, "започва да използва език, познат от нацистка Германия".

На предишния митинг в Ню Хемпшир Тръмп заплаши да „изкорени комунистите, марксистите, фашистите и радикалните леви бандити, които живеят като паразити в границите на САЩ, лъжат, крадат и мамят на изборите."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още по темата: Доналд Тръмп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
А сравненията на байДрън, че езикът бил като на нацистка Германия, може да му се простят, все пак е на доста години и отвреме навреме се ръкува с въздуха. Никой не ги гони, убива, не им слага жълти звезди на мигрантите. Всеки трябва да се бори за собствената си страна, да се труди в нея, а не да чака наготово в чужда. Колкото и да е примамливо.
25
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
И да не харесва човек Тръмп, няма как да каже, че не е прав. Някакви, нарекли се либерали, направиха света на ***. Хубаво беше, когато всеки си живееше в страната и се ходеше на "гости", т.е екскурзия. Отиваш, виждаш, запознаваш се със съответната страна и културата и, и, хайде наобратно, у вас. Сега всеки тръгнал накъдето му видят очите, спи по улици и паркове, проси, иска помощи, все едно падат от небето. Тези, дето ги изработват, те са потърпевшите.
24
0
 
3
 
! Отговори
Не можете преди 4 месеца
Со.ро. о.и. ди...Сашке страх те е че като дойде Доналд Тръмп ще ви отреже тлъстите грантове, нищоправци такива.
23
0
 
5
 
! Отговори
Относно долният преди 4 месеца
Изтрихте думата со. ро. со. ***....Със *** на коментари и бутане на исторически паметници (само талибаните в Афганистан го правят) Украйна няма да победи.
22
0
 
5
 
! Отговори
И това не е всичко преди 4 месеца
Следват ***...Да му мислят Моньо Пасе Плевньо Банов Ивко Инджов Кирчо Пелтека Асенчо Опуленият Пинокио поручик Магарев и всички останали нищоправци разчитащи на грантове от Козяк.
21
0
 
6
 
! Отговори
Избирател преди 4 месеца
Чичо Дончо е велик!
20
2
 
8
 
! Отговори
Христо Христов преди 4 месеца
Какво ревете, про'с'таци неграмотни? Тръмп говори точно за вас, гласуващите ЕС да ви дава МРЗ.
19
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Клоунът съмсем изперка. Помните ли какво направи той срещу незаконната емитрация? Едно толямо НИЩО! Започна да спрои една стена, за която излъга избирателите, че ще се плати от Мексико и ще трае повече от строежа на китайската стена, а за парите които ще платят американцете ...
18
1
 
15
 
! Отговори
НАБЛЮДАТЕЛ преди 4 месеца
Всички емигранти идват за да се лепнат на социалните помощи и да се отдадат на размножаване. Тръмп е ПРАВ. НО В ЕВРОПА Е ОЩЕ ПО-ЗЛЕ, ТУК ТЕ ВЕЧЕ И УПРАВЛЯВАТ, ИНДИЙЦИ, ПАКИСТАНЦИ, ЛИВАНЦИ, МАРОКАНЦИ, ТУРЦИ И ДР. ЗАЕМАТ ДЪРЖАВНИ И РЪКОВОДНИ ПОСТОВЕ В ПАРЛАМЕНТИ, ОБЩИНИ И ДР. НАЛАГАТ ТОТАЛНО ИСЛЯМА.ЗА НАС ОСТАВА РАБОТАТА.
17
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Тръмп ще превърне САЩ в регионална сила.
16
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
САМО ТРЪМП КОЙТО ЦЯЛ ЖИВОТ Е ПЕЧЕЛИЛ ОТ ХАРАЗАР - ОБЩЕСТВЕНОПОЛЕЗНО ЗАНЯТИЕ НЕ Е ***.
15
1
 
15
 
! Отговори
един преди 4 месеца
Значи пари за пенсии няма, няма за тези, дето са работили, но има за тези, дето нищо не са внесли? То бива сбъркана работа, ама пък толкова? Вместо да им се осигури работа и ако не иска, край на парите, те раздават на разни готованци. Работа има, ама била неплатена, ама това - онова. Като не ставаш, не ставаш и това е.
14
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Томас Джефърсън греши, само за 3 поколения Америка е заселена и затваря границата си от изток до западния океан.Щом още 19 век са си задавали въпрос дали може да бъдат асимилирани още подобни маси хора, и то за хора далеч от англо саксонско германската раса, какво остава за останалите днешни потоци от всякъде.19 век САЩ се отказеват да включат Мексико в държавата именно по такива причини:те не са бели протестанти.Днес даже не са християни.
13
1
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 4 месеца
Абсолютно съгласен за спиране на детски и помощи. Моите деца не са взели нито стотинка за техните деца, в същото време имат огромни удръжки за разни тарикати, но такива са законите. Въпросът е докога? Да не би вечно някой да е будала да храни тези, дето на практика ще си оставят гените? Като са толкова ценен материал, да се издържат сами.
12
0
 
17
 
! Отговори
анонимен преди 4 месеца
Днешните емигранти не само че не искат да работят, ами ударно се размножават било то по традиция, било то с цел да се наложат бавно над местните. Затова единственият изход според мен, и то не само САЩ, е спиране на всякакви помощи и детски, може би на съкратените няколко мес. и точка. Какви са тези доживотни помощи, не ми е ясно, да не би да сме стигнали супертехнологии, освен това опищяха света как нямало пари за пенсии!?
11
0
 
14
 
! Отговори
Също като българите! преди 4 месеца
До 11 Анонимен До 5 Има разлика от бял работещ емигрант и "доктори" и "инжинери" от Афганистан,Мексико и цяла Африка. Тези последните са с образование от 15 век. С какво допринасят за САЩ и Европа. Богатите си мислят,че с тях ще решат проблема с липсата на евтина работна ръка,а онези се изхитриха и от мързел започнаха да живеят на социални помощи. Като нашите ромеи. Единствената мисъл която им минава е каква измама да измислят за повече пари. Въобще не си помислят за честна работа
10
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До 5 Има разлика от бял работещ емигрант и "доктори" и "инжинери" от Афганистан,Мексико и цяла Африка. Тези последните са с образование от 15 век. С какво допринасят за САЩ и Европа. Богатите си мислят,че с тях ще решат проблема с липсата на евтина работна ръка,а онези се изхитриха и от мързел започнаха да живеят на социални помощи. Като нашите ромеи. Единствената мисъл която им минава е каква измама да измислят за повече пари. Въобще не си помислят за честна работа
9
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Коренните жители на Америка са индианци.Всичко друго е бежанец-натрапник.И твоя милост също.
8
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
А Томас Джеферсън мислеше, че след клато купил западната част на северна Америка от Франция(Луизина) цели 1000 поколения американци ще се разселват по нея.
7
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Сащ нямат нужда от нови емигранти. По улиците на Ню Йорк е пълно с бездомни. Влиза се организирано от групи хора и се краде от магазините.