Войната няма да продължи с години, Украйна е в критична ситуация

Западът трябва да предостави много повече оръжия на Киев
27 мар 2024 15:33, Петър Бойчев
251
Войната няма да продължи с години, Украйна е в критична ситуация
Снимка БГНЕС

Неприятен развой на бойните действия в Украйна предвижда германският вестник Die Welt.

"Войната в Украйна продължава и ако западните страни бързо не предоставят на Киев много повече оръжия, украинската държава ще се изправи пред "критична фаза“ до септември.

През 2024 г. страната няма изгледи да върне окупираните от руснаците територии, се казва в публикацията на Die Welt. "...Напротив, трябва да очакваме нови офанзиви на руснаците и ще има нови териториални загуби...“, се подчертава още в статията.

Според авторите войната едва ли ще продължи още няколко години при този развой на събитията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


251
Още по темата: войнаукрайнаDie Welt
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
139
3
 
8
 
! Отговори
:) преди 1 месец
Освен чиповете от перални и тестери им свършваха още 2023та пролетта запасите от танкове, ракети, жива сила, петрол, потопиха им целият черноморски флот и какви ли още небивалици....отдавна съм го казал, трудно може да победиш една империя без значение дали е Русия, САЩ или Китай примерно..но тук военните анализатори явно бяха повече..
138
4
 
11
 
! Отговори
До 135 преди 1 месец
Имам познат, заклет евроатлантик! Америка му е все в устата. Западна Европа била люлката на цивилизацията и навсякъде течало мед и масло. Тия дни го видях. БЕШЕ СЕ НА-С-РАЛ! Та и ти така! Това обяснява смрадта.
137
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Макарона щял да праща войски в Одеска област. Нашите предатели също май искат да пращаме. Ама как ще ги върнем тези войски? Няма чували!
136
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
САЩ могат да ударят с ядрени ракети и Москва и Петербург. Но преди ракетите да стигнат целта си, цялата територия на САЩ ще бъде изтрита от географската карта.
135
24
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
От тоя сайт се разнася непоносима тRолска смрадддддд! Смърди на спарен руски галожжжжжж!
134
3
 
24
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 месец
Войната трябва да спре, когато ВСЯКАКВА НАТО-вска опастност за света бъде унищожена!
133
2
 
20
 
! Отговори
Нане преди 1 месец
юрохейските краварски нпо слуги в България са същите, кат в укрия.... Влачат празните глави само за равновесие и се ежат кат пинчери на Русия... ===)))
132
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Е как така? Нали руснаците ползваха чипове от пералните?? ;)
131
4
 
16
 
! Отговори
До ФАБчето лекува преди 1 месец
Така си е! Средно на всеки час някъде на територия 404 пада по едно ФАБ-че. Това е лекарството, което доктор Вова изписа. Помага безотказно за денацификацията!
130
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Сглобкаджии марш - време е да папаш поредния космат кремвирш. Не разбра ли, че дори и "твоите хора" да дойдат на власт, ти ще си останеш същия беден гомноед? Те ще правят китнти и пак ще си играят със Запада, защото Путин пари не дава. А ти ще папаш само руски аки. Информационни аки.
129
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Украинските нацисти да се учат от най-добрите как да се навеждат ефективно!! А именно, от Наведенков! Нещото наречено НАВЕДЕНков е печелило всички конкурси по навеждане. Провесионален навеждач. Най-обича да се навежда на посолства и западни партньори, но когато се налага се навежда и на мутрите у нас. Киевският режим ако успее да се наведе ще спасят кожиците.
128
2
 
23
 
! Отговори
Оз преди 1 месец
Ний накрая прознесоха истината , която се знаеше от началото. С една поправка- ако искате от Украйна съвсем нищо да не остане, дайте й "проклетите" оръжия. И минута мълчание...
127
0
 
3
 
! Отговори
Войчо преди 1 месец
Аууууууууууууууууууууу
126
2
 
14
 
! Отговори
БАНко преди 1 месец
ХАЙДЕ ПУТИН , ЕВРОПАТА ЧАКА ДА СЛОЖИШ ГОЛЕМИТЕ БОМБИ И С ОСТАТЪЧНА УКРАЙНА ДА СЕ СВЪЪРШИ !!!
125
1
 
15
 
! Отговори
ФАБчето лекува преди 1 месец
Помага при най-различни състояния на полова и политическа дезориентация. Лекува! Масовото производство на ФАБ-3000 започна. Лекът иде! Не се притеснявайте евроатланти, ще има за всички!!!
124
2
 
15
 
! Отговори
ФАБчето лекува!!! преди 1 месец
Евроатлантик съм. Записах се доброволец да ходя да почивам на Слънчака като бежанец от Украйна, но ВСУ ме прибраха от клуба барабар с диджея и охраната и ни пратиха на фронта в Авдеевка. Там за пръв път опитах от лекарството ФАБ. От цялата рота оцелях само аз. Но, казвам ви с ръка на сърцето, това лекарство е уникално. Наистина помага! Лекува! Пристрастяващо е! Слава на Русия!!
123
4
 
21
 
! Отговори
ЦИРКОНЧЕ ПЛЯСНА преди 1 месец
С Циркончето. ПЛЯС! И бяха изпарени 4-5 сгради в Киев пълни с персонал на Тайните Украински служби. След тая случка джуджето Зе беше не на себе си. Май му стана ясно че настъпа мотиката
122
3
 
17
 
! Отговори
Сглобкаджии марш преди 1 месец
Айде всички сглобкаджии под ръчички и да ходите в Украйна, да папнете Кинжал, ФАБ, Циркон и там каквото дадат от Москва. Нали сте много ербап и големи биткаджии и евроатланти. Времето дойде да застанете с делата си зад думите си.
121
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен - 109 - абе пич, тоя сайт е отрова създадена точно за това. Ако СЕМ си вършеше работата.. ама, надали! Тукашното "общество" трябва да те убеди, че всъщност си съветски гражданин и просто за малко си забравил това! Не си губи времето тук, освен ако не искаш да се тровиш!
120
23
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 109 - дребни душици които не разбират за какво служи свободата! Нямат потребност от нея. Животът на такива индивиди е осмислен само когато на шията им е стъпила подметката на господаря. Не могат да се реализират в нормално общество и естествено търсят виновен. Никога обаче не припознават собствената си некадърност и мързел. Виновен трябва да е Запада. Или Сорос. Може и Киро. Оттам и неистовата злоба към хората които бранят Родината си от нашественика.