Войната няма да продължи с години, Украйна е в критична ситуация

Западът трябва да предостави много повече оръжия на Киев
27 мар 2024 15:33, Петър Бойчев
251
Войната няма да продължи с години, Украйна е в критична ситуация
Снимка БГНЕС

Неприятен развой на бойните действия в Украйна предвижда германският вестник Die Welt.

"Войната в Украйна продължава и ако западните страни бързо не предоставят на Киев много повече оръжия, украинската държава ще се изправи пред "критична фаза“ до септември.

През 2024 г. страната няма изгледи да върне окупираните от руснаците територии, се казва в публикацията на Die Welt. "...Напротив, трябва да очакваме нови офанзиви на руснаците и ще има нови териториални загуби...“, се подчертава още в статията.

Според авторите войната едва ли ще продължи още няколко години при този развой на събитията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


251
Още по темата: войнаукрайнаDie Welt
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
159
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 159 По-добре направи си ковчег
158
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ядрената война е абсолютно неизбежна, бягайте от Европа, а също и от Русия, ако искате все пак да живеете.
157
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Урсула да праща е.врогейската армия да спасява Зеления еврей :)))
156
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Трябва да боядисате магистрала Тракия със жълто и синьо може пък да се оправят работите на братска укра
155
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тези украинци не могат да си го набият в главата, че Русия има ресурс да ги смачка със или без западните доставки на оръжия! Зелката да сяда на масата за преговори и да спре да се излага и да си избива народа! За какъв ч-е-п са му териториите с рускоезично население, които не искат да са част от Украйна?
154
2
 
26
 
! Отговори
Изпонасраха се преди 1 месец
В Брюксел съм! И тук има фекален мирис! Усеща се навсякъде но особено около сградата на ЕП! Чакам малко да завали поне да отмие!
153
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До МАЙКА РУСИЯ - да, ядрената война ще засегне и вас, заедно с всичките ви близки. При лъчева болест кожата се смъква като при змиите и човек остава съвършено гол, просто още по-гол, ако може да има градация в този случай ;-) Но вие ще бъдете доволни, защото ще пострадате от хуманна руска ядрена бойна глава, а не от злобна американска. :)
152
7
 
12
 
! Отговори
Заминава да ги пуца преди 1 месец
На 75 съм. Но имам сили! Като прочетох новината извадих стария калач от мазата и изплясках един пълнител във въздуха. Бабите в селото получиха световъртеж. Кокошките спряха да носят! Събрал съм пенсии няколко. Заминавам за майка Русия. Там с калача в ръка ще умра. За кузата! За доброто! И срещу джЯндърити и джендерастити.
151
2
 
20
 
! Отговори
Факт преди 1 месец
Войната може да я спре само Тръмп, по сирийския сценарий-докъдето е стигнал Путин, негово си е, останалото е за САЩ. Ако случайно Байдън остане, то с Украйна е свършено.
150
3
 
19
 
! Отговори
Унижението идва!!! преди 1 месец
Унижението на Украйна тепърва предстои. В страната 404 вече се провежда тотална масова мобилизация! Всичко живо дето мърда от 18 до 60 години се лови по улиците и се вкарват в центровете за обучени. Разпратени са призовки чре посолствата включително и на избягалите украинци в чужбина. И тук ще бъде унижението защото Запада няма да ги пусне! Защото а ги пуснат, ще се сбогуват с бая кинти дето укрите харчат по курортите.
149
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Стана ли ви ясно другари Българи какъв е "келепиреца" от Натата, както казва вашия национален герой
148
1
 
25
 
! Отговори
Реалността е такава преди 1 месец
Всичко случващо се в Украйна е закономерен резултат от политиката на нео-нацистките поклонници на Бандера там! Изгорени живи хора в Одеса, заканата на Порошенко руснаците да се крият в подземията докато ги бомбардират, забраната на руския език, конституционното определяне на рускоезичното население за хора втора категория, изпращането на армията да ги преследва и т.н. и това бяха украински граждани преди години, подложени на терор от собственото си правителство. Сега е просто Видьовден!
147
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Първо, не е война, а СВО и второ - Киев беше взет за 3 дни още преди три зими. Не се разбира за каква критична ситуация става дума. ))))
146
4
 
25
 
! Отговори
МАЙКА РУСИЯ преди 1 месец
Идвайте братушки! Освободете ни от робията на ФАЩ. Корпоративния западен камшик плющи безпощадно по гърба ни вече 30 години. Нищо не ни остана. В управлението са полуграмотни лакеи и слугинаж като Кирчо Петков тъпира и Ицето Иванов грантояда. Положението е много зле. Единствено Майка Русия може да ни помогне както винаги го е правила.
145
4
 
13
 
! Отговори
МАЙКА РУСИЯ преди 1 месец
Ще се събудим рано една сутрин, още преди изгрев, но ще видим, че слънцето вече е изгряло. Ядреното слънце! Секунди по-късно ще ни помете вълната. Ударната вънлна! В последния си миг живот ще съжалим че сме дръзнали да застанем срещу майката. МАЙКА РУСИЯ!
144
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ние пак на битата карта заложихме. калитковци
143
4
 
15
 
! Отговори
680 ракети преди 1 месец
680 ракети, всяка от които ще съдържа между 1 и 10 ядрени бойни глави, ще излетят мигновенно с един залп срещу САЩ и някакво скромно количество от тях ще е срещу Англия и може би Франция. В този момент и 2 подводници с 12 торпеда Посейдон ще поставят рекорд по най- високо цунами в Тихия и Атлантическия океан. А що се отнася до ответетния удар той ще е най малко 10 пъти по-лек и най-важното е, че Руското ПВО ще го очаква с отворени обятия !
142
4
 
20
 
! Отговори
БАНко преди 1 месец
Гръцки Руснак , РУСИЯ ОСВОБОДИ ХЕРСОНСКА , ЗАПОРОЖКА , ЛУГАНСКА , ДОНЕЦКА ОБЛАСТИ И ПОЛУОСТРОВ КРИМ , ПРИСЪЕДИНИ ГИ КЪМ ,, МАЙКА РУСИЯ " , А ТАМ ЖИВЕЯТ 15 000 000 РУСНАЦИ !!! ТАКИВА УСПЕХИ НЯМА НИТО ЕДНА ДЪРЖАВА ОТ 125 ГОДИНИ !!!
141
4
 
21
 
! Отговори
Нане преди 1 месец
Най големият враг съсипал България последните 34 години са кравароюрохейските нпо слуги... Тия дори са по вредни от мафията... ===)))
140
2
 
17
 
! Отговори
Нищо лично преди 1 месец
Ако ъмерикън Юкрейн влезе в ЕС ние от най бедната държава ще се превърнем в пустиня. Не, мерси. Да го вдъхва Украйна. Всеки си гледа интереса, а вие, джендърс, защо не сте на фронта за курбан на демокрацията?