Жена и трите й деца се хвърлиха от мост в Албания

Откриха труповете на двете момиченца, издирват майката и сина
7 май 2024 10:51, Петър Бойчев
20
Жена и трите й деца се хвърлиха от мост в Албания
Снимка balkanweb.com

Майка и трите й деца се хвърлиха от мост над река Буна в Шкодра, Албания. Вчера бе открито тялото на едното дете на 39-годишната Алма Арази – 8-годишно момиченце, съобщава ekspresso.bg, като се позовава на balkanweb.com.

Снощи е извадено и тялото на по-голямото момиче. Труповете на майката и сина все още се издирват по течението на реката.

Полицията все още не коментира какво е накарало четиримата да сложат край на живота си. В ареста обаче е отведен бащата – 31-годишният Ергис Арази.

Прокуратурата в Шкодра в официално съобщение дава подробности за ареста. Ергис е обвинен в подстрекателство към самоубийство. Според показанията на роднини, той редовно малтретирал семейството си. Мъжът имал и извънбрачна връзка.

Разследването е установило, че преди да се самоубие, Алма е пила кафе със снаха си и с трите си деца. Те престояли там около два часа, след което излезли навън.

Камери са записали как майката и децата тръгнали по пътя, който води към стария Буна мост.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от Свободно време.
Как да не изглеждате отчаяни в любовта?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
Ради преди 1 седмица
До номер 7 . Тук вече е въпрос на ниво на съзнание , на което се намира даденият човек . Била съм в такава ситуация в период от живота си,в който съзнанието ми е било такова,че възприемах тормоза като напълно заслужен. Дори си мислех,че за това което ми се случва съм си виновна аз . Суицидните мисли постоянно ми се въртяха в главата в този период . Слава Богу не се стигна до там. Чак в по- късен етап от живота си започнах да осъзнавам нещата .
14
1
 
0
 
! Отговори
До 10-13 преди 1 седмица
И от къде накъде децата да остават при вас? Не можете ли да се оправите сами, без да ревете за помощи.
13
0
 
10
 
! Отговори
Ц до в торонто преди 1 седмица
Ти мислиш че тази жена не е изтраяла и три месеца ли в името на децата си?! Много си смешшшен. Подобен психичен ефект е винаги в резултат на дълготраен тормоз. Без приходи и с три деца, без помощ и разбиране от семейството на мъжа, напълно се е отчаяла. Трагедия.
12
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Жена, която си гледа трите деца и няма никакви приходи, освен подаянията от мъжа й. Но те не стигат. Стигат само за любовницата. Е какво да направи жената - деца се гледат с пари и любов. Ако едното липсва, другото не стига. А и явно няма никой страничен да им помогне. Бог да ги прости, миличките!
11
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Не е ли имало към кого да се обърне за помощ? Млада жена да лиши от живот себе си и трите си малки деца? Онзи, дето постоянно *** тук на тема колко много му пречат еманципираните жени, пак намери каква глynocт да напише.
10
2
 
22
 
! Отговори
До Аха преди 1 седмица
Вероятно защото повечето убийства, изнасилвания и домашен тормоз се извършват от мъже.Ама това са подробности явно...
9
4
 
7
 
! Отговори
ВолСтрийт преди 1 седмица
Има мрежи, за да спасяват скачащите брокери.
8
22
 
2
 
! Отговори
Водопроводчик преди 1 седмица
Решили са да поплуват. Било е много горещо и бушоните на майката са дали на късо.
7
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Е за кво да тpепеш себе си, вместо да оcвиткаш пcихото? Да седне, да помисли как да му го натакова и да действа! Ама не, то некои си мислят, че като търпят и са добрички и хрисими, са големата работа! Ей затова самоубийството е най-големият грях - защото не си проявил активност, не си използвал възможностите, които са ти дадени, а просто си понасял нещо си там и си се оставил на течението! Понякога трябва и да се действа!
6
20
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Сами скочили мъжа виновен бил. Горкире деца които го е примамила лудата майка!
5
2
 
23
 
! Отговори
В Торонто преди 1 седмица
На един мост, на който сложиха после мрежи отдолу. Пишеше долу горе следното. Когато скачате, помислете за травмата която оставяте на хората след вас. Много хора скачат навсякъде. А реално ако издържиш 3 месеца+ след събитието което те е накарало да го мислиш това, ще намериш решение да останеш тук още. Или сменяш средата веднага - нов континент, - нов късмет.
4
20
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Много прилича на демократизация ...
3
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Хайде сега всички от Максуда да последват примера им и да отиват на Аспарухов мост. Поне е близо от Максуда. :)))
2
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Мюсюлманската чест е голяма работа. Опетнил е семейството и оттам само муерто е изхода. Добре е в случая, че има следващ живот и могат да се опитат да го направят по-добре втория път. Алхамдулилах
1
35
 
22
 
! Отговори
Аха преди 1 седмица
Все мъжът е виновен. Защо жената е убила и трите си деца заедно с нея? Защото жените си мислят, че децата са само тяхна собственост и инструмент за контрол на мъжа. Затова трябват промени във феминистките закони.